Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 17:20:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi slave oluju?  (Pročitano 13628 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
moze i srebrenica, samo neka se nesto slavi, neka je narod, brate, veeeeseo.  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moze i srebrenica, samo neka se nesto slavi, neka je narod, brate, veeeeseo. Smile
Smile Smile Smile Smile

Zasto Srbi ne bi trebali slaviti Oluju? Pa kad slave bitku na Kosovu, koju su izgubili mogu i Oluju.....
Bitka na Kosovu nije izgubljena tj. Srbi su je dobili ali je to bio veliki potres za Moravsku Srbiju jer je palo mnogo boraca tako da je Srbija bila skoro nezasticena dok su turci bili mnogo brojniji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a pesme tompsona .... muzika cetnickih pesama, a on napisao tekst. nimalo originalno. sta je on cetnik?

koja pjesma je na muziku četničkih pjesama??
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

zoki4ever-kuzis

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung d-500
]
Bitka na Kosovu nije izgubljena tj. Srbi su je dobili ali je to bio veliki potres za Moravsku Srbiju jer je palo mnogo boraca tako da je Srbija bila skoro nezasticena dok su turci bili mnogo brojniji.

Ma ti si uveliko posvadjan sa historijom.....Procitaj koju knjigu i bit ce ti jasne mnoge stvari.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ma ti si uveliko posvadjan sa historijom.....Procitaj koju knjigu i bit ce ti jasne mnoge stvari.....

Pa mislim da bi ti trebao procitati par knjiga a ne tu da iznosis neke argumente koji nemaju veze sa istorijom. Bolje procitaj neku knjigu koju su pisali srpski pisci a ne da govoris nesto sto pisu stranci koji pojma nemaju sa nasom istorijom vec samo zele da nam nabiju na nos neke budalastine i lazi za koje nisu ni oni sami sigurni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa mislim da bi ti trebao procitati par knjiga a ne tu da iznosis neke argumente koji nemaju veze sa istorijom. Bolje procitaj neku knjigu koju su pisali srpski pisci a ne da govoris nesto sto pisu stranci koji pojma nemaju sa nasom istorijom vec samo zele da nam nabiju na nos neke budalastine i lazi za koje nisu ni oni sami sigurni.

Aha. Te knjige su objektivne, u biti najobjektivnije.

U tim knjigama definicija pobjede u bitci glasi "u bitci je pobjedu odnijela ona strana na kojoj su se borili Srbi, bez obzira na broj izgubljenih boraca, bez obzira tko je ostao na bojnom polju a tko napustio bojno polje, bez obzira tko je nastavio napredovanje a tko se povukao"
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

----- Whiro -----

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1848
Zastava Šabac, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
a pesme tompsona .... muzika cetnickih pesama, a on napisao tekst. nimalo originalno. sta je on cetnik?

koja pjesma je na muziku četničkih pjesama??
Cuo sam jednom hrvatsku obradu pesme "Marsirala Kralja Petra garda", mada to nije cetnicka pesma. Cini mi se da se u HR verziji  pominju zagrebacke frajle.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0

Aha. Te knjige su objektivne, u biti najobjektivnije.

U tim knjigama definicija pobjede u bitci glasi "u bitci je pobjedu odnijela ona strana na kojoj su se borili Srbi, bez obzira na broj izgubljenih boraca, bez obzira tko je ostao na bojnom polju a tko napustio bojno polje, bez obzira tko je nastavio napredovanje a tko se povukao"

jesu li te u skoli ucili da tako pise u srpskim knjigama?
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Nisu.

To sam zaključio nakon što sam pročitao srpske knjige.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
znas i cirilicu?
ne cudi me. vjerovatno se petkom opustas uz stoju i cecu kao i vecina tvojih sunarodnika. zanima me, kad se ponapijate i pustite cecu, da li tripujete da ste srbi? moc. jel tako?
elem,
nisam imao priliku da se upoznam sa sadrzajem vasih skolskih udzbenika (mada sumnjam da bih se razocarao), ali uspio sam da uhvatim neku emisijicu koja valjda redovno ide na vasoj drzavnoj tv. nesto kao, dogodilo se na danasnji dan, ili slicno.
E, sto sam se tu naslusao istorije, sto starije sto ove taze... vjerovatno znas o cemu pricam, emisija se zove tv riznica, tv vremeplov ili slicno.
Cuo sam i procitao svkakvih nebuloza i preseravnja, ali ono je, u kur.c. Sad kad cujem tebe, vidim da ti ljudi rade posao do jaja.
Ako je vasa nazovi drzava za ovako kratko vrijeme, uspjela da vas toliko obrati i ispere vam svaki trag neke realnosti i zdravog razuma iz glave, onda samo mogu da zamislim sta su komunjare nama uspjele da urade za 50 godina, a oni su bili malo vece face...
  Razmiljaj malo na taj nacin. Ako znas cirilicu onda si malo stariji, znas sta se desavalo u ratu. pusti istoricare, oni ionako uvijek useru.
a vas vasi bas kenjaju. Ajde da se to desavalo prije 50 godina, pa dobro, ali ne to je bilo juce. seru istoj generaciji koja je ratovala, i onoj koja je odrastala u ratu, pa i onima koji su ostarili uz rat.   
a ti se primas.
Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 17:20:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.