Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi se "tukli" zbog majica od 500 dinara! (VIDEO)  (Pročitano 7385 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung Galaxy S2
25 komentara sa otvaranja H&М-a

Posted on 30. Aug, 2013 by Tarzanija Redakcija in Svet Oko Nas
Hrabri reporter Tarzanije posetio je jučerašnje otvaranje prodavnice H&M u tržnom centru Delta City. Nije ga pokolebao ni ogroman broj muškaraca istopolnog opredeljenja, ni ženska histerija nezapamćena još od doba kad je Zdravko Čolić harao Jugoslavijom. Neustrašivo je gledao u oči opasnosti od stampeda kupaca koji su želeli da uzmu vaučer na samo 1500 dinara, ali zato od neprocenjive sentimentalne vrednosti. Rezultat ovog podviga stoji pred vama – to su autentične izjave kupaca koji su se našli među 500.000 retkih srećnika koji su uspeli da dođu do majice, pantalona ili nekog drugog odevnog predmeta.

1. Volim da kupujem u H&M, nisam peder, al ponekad ga primim u bulju.
2. Jao baš je super ovde, podseća me na ono kada smo davali podršku Japanu i dobijali sadnice zauzvrat.
3. Ovaj HM pulover od 700 dinara će mi sjajno stajati na severnoj tribini Marakane, kada odem sa mojim drugarima studentima iz Bosne na tekmu.
4. Konačno da se otvorio HM, da i mi vidimo malo šta je zapad, dosta smo čamili u mraku devedesetih.
5. Jao ništa me ne pitajte, jebala sam se sa likom koji slaže majice, slagao je mene da je menadžer-
6. Šta kurac Haenem, nemojte da dodjem tamo i sve vas pobacam kroz prozor! (Velimir Ilić, političar)
7. Nadam se samo da će ovi klinci koji slušaju Doktor Igija i Cecu i mrze svoje komšije Hrvate i Bošnjake otići u HM radnju i naučiti neke prave vrednosti.
8.  Kupio sam ovaj pulover kad sam bio pre dve godine u Stokholmu, ali do danas nisam našao obuću koja bi išla uz njega. Danas je najlepši dan u mom životu, želim da se zahvalim obojici mojih tata što su me rodili..
9. Nije istina da je roba u HM tako jeftina zato što je kambodžansko đubre, to je zato što evropski trgovci ne žele da deru svoje mušterije, bože neki bi stvarno mogli da izađu iz ove rupe zvane Balkan.
10.  Pronašla sam ovu fantastičnu majicu za samo 499 evra! I ovaj sjajni blejzer za 699 evra. Kako to mislite, cene su u dinarima? Au, pa jebaću mater onoj kasirki!
11. Konačno ne moram da idem u Budimpeštu u HM, zamislite tamo je prostitucija legalna, bože me sačuvaj istočne Evrope. A u Belgiji, nemaju vladu dve godine i nikom ništa.
12.  EJČEMEM MOJ DOBAR DRUGAR LEOLOELOLEOLE!!!! (Miša Tumbas, pesnik)

Prodala bih majku za 1500 din. (Ivana 15)

13. Konačno imam šta da obučem kad odem na Primatijadu u Negotin, da se ne sramotim pred lokalcima. Njih bole kurac, skoknu do Bukurešta, kupe neki lep šal i onda nam pojebu sve likov… mislim, pičke.
14. Prvi maj je budućnost naše konfekcije! (Vojislav Koštunica, neki lik)
15. Našli smo mnogo dobar prirodni materijal da konačno promenimo pozadinu u kultnoj emisiji Total soker. (Nebojša Petrović, SOS kanal)
16. Ja već evo dva sata pokušavam da objasnim seljanima da se radnja zove HA UND EM, jer je jelte švecka, od Henes i Moric, ali ne ejčenem pa ejčenem. EJČENEM GA VAM KEVI, PAORI! (Mihailo, kopirajter, 35)
17. EJČENEM? JEL TO TURSKA ROBA?
18. Do sada sam morao da nosim šanerske majice ižvrljane nebulozama k’o frižider Ere Ojdanića, sad jedva čekam da okačim dijagonal-tašnicu o klin i odem u kafić sa prijateljima u odeći kakva me najbolje opisuje.
19. Ejčendem, Jasna Šekarić, Tasovac… Osećam da Srbija konačno kreće napred. Ovaj put nema stajanja. (Vesna M., studentkinja medicine)
20.  Žao mi je što pokojni Zoran nije živ, mada ga onda ne bismo zvali pokojni Zoran, da vidi ovo. Mislim da je ovo nastavak njegovog proročanstva koje je izrekao u knjizi “Ako Srbija stane (pod jednu šljivu)”. (Dragan 20, LDP)
21.Jagodina je već u pregovorima sa Ejčanemom da održi koncert za kraj sezone kupanja, a očekujemo i mladunče crnog afričkog nosoroga do jeseni. (Dragan Marković Palma, kum Zorice Brunclik)
22.  Trudim se da izgledam srećno, a iznutra plačem…moj brat je 2009. otišao za Oslo da nađe posao u struci. Da smo tada znali da će H&M stići u Srbiju… Bato, teško nam je što si otišao i svi te volimo! (Maja, dobitnica kupona od 1500 dinara)
23. Ovo je snažan udarac za domaću industriju, ali evropski put mora biti jedini put. Prebrodićemo. (Samir, proizvođač džins pantalona)
24. Kod nas u MalmOE Haundem je za sirotinja, jaa? Crnci i muslimani kupuje jer nema para za Dolče i Gabana, jaaa. Neće rade, prima socijalna pomoć. Ja ovde došla s drugarice, hoće kupe MAJCE, jaaa.(Samanta Milenković (19), studentkinja iz Malmea)
25. Gledam nešto, znate ono lepo doba socijalizma, kada smo svi kupovali u istim radnjama, svi smo bili isto obučeni, nisu se videle razlike između besne dece dilera kokaina i prosto delikventne dece pogonskih šljakera? Evo, najzad se vraća, kad pogledam ovoliki narod, jasno je da će svi sada opet izgledati isto, samo malo više gej. Socijalizam sa švedskim likom.

Tarzanija
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Грађани се тукли због мајица од 500 динара! (ВИДЕО)
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Video sam  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Како ми се кења од оваквих људи, па то је чудо једно. Паз да срећу не ухватиш са ваучером од сома и по. Smile Ја сам у Ушће и Делту ушао највише 15 пута, и то кад сам ишао у биоскоп, да купим неке књиге, це-деове, једном патике и то је то.

Кад неко каже да иде у Делта сити да купи дукс, у преводу или иде у Пул ен бер или Њујоркер, нема треће. Smile Не знам уопште чему све оне буржујске продавнице са кошуљама од 800 еура... ко то купује?

За наш стандард, оптималан шопинг центар је бувља пијаца на Новом Београду. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Uz moje postovanje, ali Kinezi koji prave za sebe su zesce djubre... tu nema ni p od pamuka, a plastiku izbegavam da nosim...

I pre bih kupila taj zloglasni H&M nego lokalnog kineza...

A buvljak je skuplji od svih njih generalno...
« Poslednja izmena: 31. Avg 2013, 16:54:24 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
mob
Samsung SGH-E590
I pre bih kupila taj zloglasni H&M nego lokalnog kineza...
Pa i ja ne bih znao sta da radim sa Kinezom. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Hah... haa... smesno...

Ne, bez zezanja... mnogo kakite...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
E pun mi lonac ovih sto se kao chude....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
HTC One
I Kinezi imaju cenovni rang... ima robe loseg, dobrog i ajboljeg kvaliteta, zavisi koliko para je covek spreman da izdvoji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.