Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Срби само уз потврду  (Pročitano 2218 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Svi gresite! Smile
nije stvar ni u religiji ni u naciji VEC U PARAMA HEBOTE!
Nemam nameru da nesto poklanjam (dal kao pojedinac ili drustvo) bez da dobijem zauzvrat.
Posto je predlog sa potvrdom, dakako, neustavan jedini nacin da se ovo resi jeste da se dozvoli svima koji se izjasnjavaju kao Srbi a nisu drzavljani da se guraju za tih 2% kapaciteta pod obavezom da rade u Srbiji min. 3 godine i uplacuju lovu u budzet nakon zavrsetka skolovanja.

Eto..rijeseno!
Ako imate jos neki problem, resicu i taj.
Al uz doplatu razume se... Smile
« Poslednja izmena: 25. Apr 2013, 13:24:50 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Ne bih rekla soviniste, vise... sve dok se ne radi o mojoj guzi, moze...  Smile

Pa,da.Nešto slično onome što je i Crna Gora uradila 2006.

I što radi svakog leta kad joj dođe srpska masa na primorje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Citat
Prema tome... poreklo ne garantuje kvalitet...
Tu se slazem, samo sto opet kazem, ne vidim sto bi mi bilo kome cinili usluge. Kao sto rekoh, dosta smo mi ispadali dobri na ustrb svih i dosta nam se obilo o glavu.  Smile

Citat
Pa, kao sta rekoh... ako tebi neki CG zauzima mesto, sto bi ti imao pravo da zauzimas mesto nekome iz Beograda?
Jer ocigledno je ovde problem u poreklu, a ne kvalitetu...
Master spiner at work.  Smile

Da li je tebi jasno da nije stvar u regiji nego u naciji i da se prica o tome? Kada proglasim "Pomoravski pasaluk" i odvojim ga od drzave Srbije onda mi tek pricaj kako bilo kome zauzimam mesto na faksu ili poslu.  Smile Smile

Btw ne brini se, kuci sam vec neko vreme pa ne zauzimam nikome mesto. Niti se zalim da zauzimaju meni u mom gradu.  Smile
A, vidi.. ja samo primenjujem tvoju logiku na tebe...
Jer vidis, kada bih ja krenula tvojim putem ja bih imala svako pravo da kazem - Sto, bre, ti neces da ostanes kod svoje kuce? Sta ce tebi nesto vise od srednje skole? Sta ti hoces van svoje sredine? Cuti tu...

Ali nije tako...

Meni ne smeta sto si ti ovde dosao da studiras o mom trosku ili sto ce o mom trosku da studira neki Milogorac...
Jer... cinjenica je da je stimovanje ocena prisutnije u manjim mestima nego npr. u velikom...
Sigurna sam da iza moje cetvorke stoji vise znanja nego iza petice nekoga iz npr. Pozarevca... Smiley

Pa, ipak... to ne znaci da je svaka petica iz Pozarevca poklonjena i ne treba zbog toga diskriminisati neke talentovane ljude koji dolaze iz drugih sredina samo zbog toga sto neko zloupotrebljava tu mogucnost...

Svi gresite! Smile
nije stvar ni u religiji ni u naciji VEC U PARAMA HEBOTE!
Nemam nameru da nesto poklanjam (dal kao pojedinac ili drustvo) bez da dobijem zauzvrat.
Posto je predlog sa potvrdom, dakako, neustavan jedini nacin da se ovo resi jeste da se dozvoli svima koji se izjasnjavaju kao Srbi a nisu drzavljani da se guraju za tih 2% kapaciteta pod obavezom da rade u Srbiji min. 3 godine i uplacuju lovu u budzet nakon zavrsetka skolovanja.

Eto..rijeseno!
Ako imate jos neki problem, resicu i taj.
Al uz doplatu razume se... Smile

To bi bilo zanimljivo, ali da se odnosi na sve fakultete i sve studente... ili bar one na kojima se ulazu znacajna fin. sredstva za obuku ... tipa medicina, prirodni fakulteti i tehnicki...
« Poslednja izmena: 25. Apr 2013, 13:36:41 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Umesto u silne hotele i kojekakvih perverzija na primorju, Crnogorcima niko ne brani da ulažu u školstvo i svoje umnike osposobljavaju u svom dvorištu, zapošljavaju na visoke finkcije ili šalju u EU kao velike stručnjake  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Samo što Marko nikada nije tražio oticIJepljenje i beg od Srbije,smandrljao svoje pismo i jezik,a onda odlučio da se vrati jer je previše nesposoban da u svojoj voljenoj Đetićiji uradi išta,pa mu je draže da se nakači na srpsku sisu,a onda nasadi na Dedinje i tamo priča kako je veliki,ponosni Crnogorac...

Umesto u silne hotele i kojekakvih perverzija na primorju, Crnogorcima niko ne brani da ulažu u školstvo i svoje umnike osposobljavaju u svom dvorištu, zapošljavaju na visoke finkcije ili šalju u EU kao velike stručnjake  Smile

Tačno tako. Al,jbg,treba truda i rada za to. Lakše je kidnuti u mrsku Srbiju od koje su juče bežali i tamo provesti ostatak života.

Ono... ponosni Crnogorac koji uspIJe u životu... i živi u Beogradu do kraja života...

Logika i uspeh za medalju,stvarno.
« Poslednja izmena: 25. Apr 2013, 13:42:06 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Otkud znas da su bas svi studenti bili za to?
Koliko znam, vecina njih je tada bila jos u osnovnoj skolici, bez prava glasa...  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Citat
A, vidi.. ja samo primenjujem tvoju logiku na tebe...
Kazem, samo spinujes stvari tj. samo "teras mak na konac".  Smile

Al dobro, tvrdoglav sam pa cu se majati i dalje.  Smile

Citat
Jer vidis, kada bih ja krenula tvojim putem ja bih imala svako pravo da kazem - Sto, bre, ti neces da ostanes kod svoje kuce? Sta ce tebi nesto vise od srednje skole? Sta ti hoces van svoje sredine? Cuti tu...
Pa mozes slobodno, ali ja to sto sam van svoje sredine propisno i placam. Da sam bio "kuci" ne bih imao troskove stana, komunalija, hrane, puta i ostalog. Tako da, nije bas da svoje skolovanje ne placas i da si na trosku drzave sto se tice budzeta. Problem je sto neka razlika treba da postoji jer nismo svi "Gradjani Sveta" i jos uvek se delimo na nacije. Kao sto ja ne mogu u Nemacku i Ameriku kao "domaci" student uprkos nekom mom talentu i sto bih se izjasnio kao Nemac ili Amer tako i neko ne bi trebao da moze da dodje da studira kod nas na isti nacin. Taj budzet i treba da sluzi kako bi pomogao nasoj talentovanoj deci koja zele da upisu fakultet, kada ti dodje neki Crnogorac ili Makedonac i zauzme to mesto to b znacilo da skolujes stranog drzavljanina o svom trosku tj da automatski tvoj talentovani drzavljanin ostaje bez mesta uprkos tome sto je drzavljanin ove zemlje a taj neko nije. Zbog tih "stranaca" i postoji odredjen broj mesta za strane studente pa ko zeli da studira u stranoj zemlji neka plati. I to ti je to, mozes ti da spinujes koliko god hoces ali tako je. Smiley
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Eto,znam. Znam ljude i znam i iz ličnog iskustva.

Kad je 2006. bio referendum,u Beranama su bili neredi.Pola je bilo za otcIJepljenje,a pola protiv.A to je dakle u Beranu,u kome ima veliki procenat Srba.

U ostalim mestima ne moraš ni da proveravaš kako su raspoloženi.Dovoljno je samo da mu tražiš nešto (u obliku usluge) i odgovoriš mu da si iz Srbije kad te pita,i odmah vidiš kolko nas većina voli.
Znam ljude koji su u Hrvatskoj dobijali bolji prijem nego kod ovih mrguda.  Smile

Oni će da beže od nas nakon višedecenijskog parazitiranja,da nas gledaju popreko i ponašaju se kako hoće,a mi ćemo da im plaćamo studije i jednog dana direktorske plate,dok oni na Dediiinju glume velike uspešne Crnogorce? Kako da ne.

Nek ih izdržavaju Bil Klinton i drugari s kojima trenutno u Afganistanu ''sprovode demokratiju''.

P.S. Samo nek podsete narkomana raspalog da pare i sredstva šalje u Montenegro,a ne MacedonijuSmile
« Poslednja izmena: 25. Apr 2013, 14:10:12 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.