Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Срби само уз потврду  (Pročitano 2254 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia 
Колико сам чуо, тај се баш и не одликује обуком врхунских стручњака...

То је питање.
Има толико ''наших'' стручњака на страним факултетима, жељних да се врате у Отаџбину.
Држава треба да им да повољне кредите за куповину станова у Приштини и Косовској Митровици.
Знам да је СПЦ вољна да им у Метохији уступи на бесплатно коришћење ститине хектара најлплодније земље.

Једним ударцем убијеш више мува.

Јачаш национално осећање међу Србима у свим Србским земљама.
Ослободиш се затрованог црнограда.
Ако се студентима свиди, могу слободно да остану да живе где су студирали.
Децентрализација.
Решиш питање ''наших'' стручњака.
Развијаш науку.
Не трошиш не динар, више него данас!

Мене за Министра Образовања, Науке, (не)Културе и Спорта!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15

A sto se tice toga kako ti grozni stranci oduzimaju mesta "jadnoj deci beogradskoj", mogu samo da kazem - ako si sposoban, sto je veca konkurencija to bolje. Wink

glupost. sto bi ja od mojih para placao skolovanje strancu? nek mu tatica plati... Smile

drugo, niko mi ne odgovori
po kom osnovu Srbin iz Makledonije (ili Crne Gore) postaje drzavljanin Republike Srbije? Smile

Skolarina iznosi 1000 do 2000e godisnje... zvanicna... troskovi studiranja su i manji...
U BGD ne mozes da zivis bez min 300e mesecno ... Za 9 meseci, znaci... potrose minimum 2700e

I ko tu koga finansira? Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Opet mi njih jer je cena skolarine za tzv. strane studente 5000E.

A te iste pare koje si navela ce u svakom slucaju da potrosi i neko "nase" dete kada upise faks...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Nokia 6630, valjda
anea pa nije to problem, problem je shto je shkolarina na teret budzeta, shto je stan I hrana studentski dom I menza...

marko koliko se ja secam bila je 5000 dolara...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Inace, po nasem Ustavu niko nije duzan da se izjasnjava o nacionalnosti. Prema tome, ova odluka je protivustavna.

A sto se tice toga kako ti grozni stranci oduzimaju mesta "jadnoj deci beogradskoj", mogu samo da kazem - ako si sposoban, sto je veca konkurencija to bolje. Wink

Hunab ti je lepo odgovorio za drugi deo. Čak i da je lik odličan student,ne vidim zašto bi mi plaćali obrazovanje nekome ko je do juče srao o nezavisnosti?
Na kraju krajeva,nek jednom u životu ti paraziti plate nešto sami,a ne da se non stop grebu o nas.Taman nek upotrebe onu kintu koju namlate svake godine kad im dođu srpski turisti kojima daju nikakvu uslugu po paprenim cenama.

I ne mislim da je odluka protivustavna,jer kao što već svi znamo,Crna Gora je već 6 punih godina druga država. Ima svoj jezik,svoje pismo, svoju narod(nacionalnost),svoj obrazovni sistem,sve svoje... Što znači da i njeni studenti,kao i svi drugi strani studenti u Srbiji,ima da polažu poseban prijemni,pa onda ima da pokažu da znaju srpski i da mogu da slušaju nastavu na njemu,i na kraju - da plate lepo školarinu ko i svi drugi stranci.

Skolarina iznosi 1000 do 2000e godisnje... zvanicna... troskovi studiranja su i manji...
U BGD ne mozes da zivis bez min 300e mesecno ... Za 9 meseci, znaci... potrose minimum 2700e

I ko tu koga finansira? Smiley

Ne boj se ništa,sve te pare oni vrate kada srpska masa pohrli za vreme leta na njihovo primorje,gde im ovi daju nikakvu uslugu ali zato sve to lepo naplate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Izvini, ali tom logikom i svi studenti koji su van univerzitetskih centara su na teretu gradjana Beograda, Novog Sada, Nisa ili Kragujevca... A takvih ima vise na svakom fakultetu nego onih ciji su roditelji punili budzet preko npr. beogradskih plata...

Protiv toga se ne bunite... Mislim, i vi ste stranci...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Moram da priznam da ne razumem baš šta hoćeš da kažeš.  Smile    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Hocu da kazem da si mi ti uskocio u post.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15

marko koliko se ja secam bila je 5000 dolara...
Meni se sve cini da je evra. Makar mislim da je tako na medicini u Nisu. To(strano studiranje) stvarno upisuju mamini i tatini sinovi i cerke koji imaju lovu a upoznao par Crnogoraca koji studiraju na istom i svi su "budzovani" koji koriste tu olaksicu da mogu da studiraju kao 'domaci" i imali bi para da plate i koji btw prednjace u kupovini ispita na istom. Tako da, neka plate i tih 5000 kad vec imaju para a na trosku budzeta ili samofinansirajuceg neka upisu nekoga drugog ko nije strani drzavljanin...

Izvini, ali tom logikom i svi studenti koji su van univerzitetskih centara su na teretu gradjana Beograda, Novog Sada, Nisa ili Kragujevca... A takvih ima vise na svakom fakultetu nego onih ciji su roditelji punili budzet preko npr. beogradskih plata...

Protiv toga se ne bunite... Mislim, i vi ste stranci...  Smile
Pa ne, tom logikom samo stitimo svoje. I nema nista lose u tome, ko zeli da studira o trosku ove drzave neka dobije drzavljanstvo iste...
« Poslednja izmena: 25. Apr 2013, 12:15:26 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Hocu da kazem da si mi ti uskocio u post.

meehehehehe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.