Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Срби најмање пожељни у Далмацији  (Pročitano 18094 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ја ћу ићи само тамо где су Срби најпожељнији гости !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Јел на Аду?!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Jal kupači dolaze munjovozom ili zrakomlatom? Smile Smile Smile
zemun kada ideš vo Grecia na mornce?

Ma, ne idem vo Grcija na morence, neću da se jebavam oko šengenske vize. Imam brata u Italiji, ako bih dobio grčki šengen, možda bi se pomamio da odem do burazera. Pa me tamo uhvate da radim na crno, pa me stave na crnu listu za narednih 3 godine, imao sam već loša iskustva, baš sa grčkim šengenom, i to baš kod burazera u Breši. Smile

Ovako, idem u Tursku 3. avgusta, opušteno, znam da nema šanse da dođem u iskušenje.
Bar ću da se opustim i odmorim.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Јел на Аду?!  Smile

Укључи и базен Ташмајдан ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat: mirjanammm
-a isto tako poznajem i devojke iz bg koje ovog leta rade u dalmaciji ... radile su i prosle godine i ove su ih gazde zvale ... pa letnje poslove ....
Citat: bokimajk
-nisam znao da nasi tamo idu da rade?  sto ih uzimaju ako i Hrvati sami imaju masu nezaposlenih  sta rade dole inace?
-pa letnje poslove .....  tamo gde se zahteva znanje vise jezika Smiley  u hotelima, kaficima .... 

Blago nama kada imamo komšinice koje  znaju strane jezike
... ove naše neznaju niti riječ ...   Smile

Ili je možda, razlog ovo ? Citiram :
     "Nedostaje tisuće sezonskih radnika"
... Slobodna radna mjesta, već je sada jasno, nećemo moći popuniti domaćim radnicima nego ćemo ih morati uvoziti. I prošlih su godina na hrvatskoj obali radili stranci, bilo je tu sezonskih radnika iz BiH, Makedonaca, Slovenaca, Austrijanaca, Slovaka, Rusa. Praksa je pokazala i da su brojni stranci radili na crno."
Link:  http://www.hrvatskiproizvod.com/vijest.php?broj=553

jedini problem sto se hrvati boje da ce najvise gostiju doci ipak iz srbije ...
Da, bojimo se ...
Turisti iz Srbije čine manje od 1 % gostiju
Podaci sa RTS-a, krajem aprila : Ove godine očekuje se 100.000 turista iz Srbije koji će posjetiti Hrvatsku
A - ti računaj ...
... prošle godine HR imala oko 10 miliona gostiju  ... ove godine očekuje se oko 11 miliona   ...

10 miliona???
koliko se ja sjecam bilo je 7
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
hrvati godisnje zaradjuju blizu 10 milijardi $ od turizma. mislim da je totalno nebitno koliko turista dolazi, vec koliko oni trose.

moji ove godine idu u HR na more...opet. ja necu ici jer sam imalo losa iskustva, ali, ako kupimo apartman u rovinju kako je planirano, necu odoleti...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Konačno nešto vezano uz temu!!!!

Ako bi mogao navest ta tvoja loša iskustva, ako ti nije problem...

Kako to da ti roditelji ipak idu? Jesu li ta loša iskustva vezana isključivo uz tebe?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Konačno nešto vezano uz temu!!!!

Ako bi mogao navest ta tvoja loša iskustva, ako ti nije problem...

Kako to da ti roditelji ipak idu? Jesu li ta loša iskustva vezana isključivo uz tebe?
joj, misio sam da je ceo forum naucio napamet sta se desilo pa mi glupo ad se ponavljam.
ok, vezano je jedino za mene.

moji roditelji vec trecu godinu za redom idu u rovinj i odusevljeni su jednako koliko i ja.
cale koji nije video samo finsku i svajcarsku od cele evrope kaze da je rovinj ipak nesto najlepse sto je video za odmor.
ja sam malo proputovao, ali se slazem da lepsih plaza nigde nema. pa ni na TV-u nisam video tolike lepote.
naravno, ne pricam o spomenicima, lepotama arhitekture, umetnosti i sl vec o samom moru. naravno da ima lepsih gradova, ali lepsi hgradova za odmor i opustanje-nikako.

elem, prosle godine smo na more otisli ja sesha i devojka i mama i cale. bili smo u 2 kucice, jedna pored druge.
ne znam zasto, ali iskljucivo sam ja imao problema. mozda zbog ljubomore, kao setam lepu devojku u hrvatskoj ili iz same mrznje prema srpskim muskarcima...nemam pojma, bukvalno ne mogu da shvatim zasto sam samo ja imao problema.

ali, sta se desavalo:
setamo se sestra, tanja i ja i lovimo skoljke(lovimo  Smile ) izvadimo unutrasnjost, bacimo ribicama i skoljku stavimo u kesu...one male koje se prilepe za beton, u obliku onih sesira koje kosooki nose(vijetnamci i sl)
i prolazimo tako a sa jahte se cuje neka muzika i par likova. ja nisam ni primetio bas dok nisam video da nas gledaju i da su culi kako pricamo.
tada sam krenuo prema bajsu ali neka matora budaletina iskoci iz jahte i krene ka nama i dere se meni:
majku ti jebem, STA SI TI CETNIK?!?!?!? KOLJAC?!?!?!
VIDI STA SI URADIO JADNOJ ZIVOTINJI!!! OCES SAD DA TI UZMEM TAJ NOZ DA JA TO TEBI URADIM!!!!

a okolo neki nemci nas zaobilaze...u sustini, bilo je dosta ljudi okolo i nikome nije smetalo sto se 'igramo' u vodi i uzivamo a moru.  magarac dolazi do mene, i valjda krene ka mojoj ruci gde mi je bio tupi kuhinski noz za mazanje a ja se ulasio da ce da me udari pa se izmakao. tada mi je sutnuo bicikli i mene gurnuo. u sred grada, pored gomile ljudi!!!

ja sve vreme idem u suprtnom pravcu. naravno da mi ne pada na pamet da mu uzvratim ili  bilo sta kazem sem jednnom:ja nisam cetnik.
ja se udaljavam a on me prati i sutira bajs. sve dok devojka nije nesto jauknula(valjda je on zgazio ili moja sestra).. onda je on stao i nastavio da se dere dok smo mi odlazili

za 5 minuta bio sam u policijskoj stanici.
realno i iskreno, bio sam isfrustriran. ma ne smem ni da pomislim sta bi se desilo da mi je uzeo noz. mozda bi probao da me ubode(iako nije imao spic)
rekao sam nadleznom poritiru sta mi se desilo a on nam je rekao da sacekamo malo u cekaonici. proslo je 1 h, a ja sam pitao jos koliko cemo cekati.. on je odgovorio:koliko treba.
njih 3 su pii kafu iz nesto se zajebavali.
onda je tanja ustala i posla da prelista knjigu utisaka.
i magarac se toliko prodrao na nju da smo odmah izasli.

psovao sam celu hrvatsku 2 dana i nisma mnogo izlazio ili sam cutao kad god izadjem.
posle 3 dana sam otisao u neki kamp na kraju rovinja. opet nelki nemacki kamp, niko ne zna ni engleski a ne hrvatski ili srpski.
mrtvi gladni(ja i tanja-devojka) smo dosli do nekog restorancica....imaju pice i sladolede.
dodjemo za sank i dogovaramo se koju cemo picu a taj, pekar ili sta ve najbukvalnije pocinje da crveni i na kraju kada sm bas narucili sta cemo, kada sam se njemu obratio, on me onako pogleda i samo ode, onako demonstrativno tabanajuci. nastavi da pravi nesto i sve vreme nesto srice u bradu besno.
mi stojali tu jos neko vreme i dolazi neki drugi i izvini nam se i usluzi nas.
posle smo dosli na kugle sladoleda i ovaj kad nas je video, baci onu viljusku ili noz...sta je vec imao i pocne nesto da pizdi.
mozda ti ja nisam lepo opisao, ali je bilo jednostavno odvratno.
kao, ne pada njemu na pamet da nas usluzi. ali sve to kroz bes i neko gunjdjnje i pravljenje grimase. nikako ne mogu da ti opisem recima, vidis da pokusavam ali ne ide...
elem, nisam dobio sladoled i osecao sam se kao posran i to mi je upropastilo ceo dan.
i jos jedna sitnica, odemo u prodavnmicu nekih suvenira, i pitamo za neke mindjuse, a ona kaze: nemamo to. onako bezobrazno i brzo...a mindjuse pored nas...bem ti.

naravno da je bilo i jako lepih iskustava:kao, za prijatelje iz beograd duplo jeftinije, pa onda, neki je hteo da slika tanju(portret) za 3 puta manje pare. jedan covek nam je posvetio mnogo vremena u prodavnici suvenira i bas smo se ispricali. bilo je i lepiih momenata, ali su mi oni nazalost u magli, dok se secam svakog detalja onog incidenta i to mi jako kvari celu sliku. a apsolutno je neverovatno da panduri nisu zeleli da reaguju i da su se poneli kao stoke...jbg. i ovde su panduri stoka, ima primera kada uzmu da pizde siptare u sred BG-a jer mu u licnoj pise da je iz pristine i sl...to je jos gore, ali meni je takodje neshvatljivo da me neko maltretira da im kazem tacno gde se nalazi i da me oni onako bezobrazno iskuliraju.

sve u svemu, nisam se osecano ni prijatno ni dobrodosao.
posle onog sa jahte, svuda sam gledao da li me neko gleda kad hocu da pricam, a to nije godisnji odmor.

eto...napisao sam sastav, mislim da si sada shvatio...
ako mi ne verujes, aposlutno me boli dupe. ja sam ovo napisao jer si pitao.
ako te jos nesto zanima, pitaj.

p.s. da li bi se ti vracao u rovnj da si na mom mestu?
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Vrlo neugodno iskustvo, odmah ću ti priznat...

I odmah da ti odgovorim - ne, na tvom mjestu ja se definitivno ne bih vraćao u Rovinj. Ni u kojem slučaju.

s druge strane, moram primjetit da si napisao i poneko lijepo iskustvo... Tako da samo mogu ponovit da dobra i/ili loša iskustva ovise isključivo o čovjkeu na kojeg ćeš naić... Kao što je već milijun puta rečeno - kretena ima svugdje, zar ne? Mislim, nije to nikakvo opravdanje, jer za bezobrazluk nema i ne može bit opravdanja... Samo ti kažem - kretena ima svugdje.

Šta drugo da ti kažem nego da mi je žao što ti se to dogodilo...

P.S. Rovinj nije ni približno toliko lijep kao gradovi u Dalmaciji, a pogotovo po srednjedalmatinskim otocima... Dakle, pomoži Rovinj sa 10 i dobit ćeš neku predodžbu o tome kakva je Korčula, Hvar, Mljet, Vis... Trogir, Šibenik, Vodice, Dubrovnik, Split, Makarska...

P.P.S. One školjke koje si vadio zovu se "prilijepci" - jer su prilijepljeni za kamen  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
pazi, mozda sam se ja ponasao suvise opusteno, nisam skrivao nista, pricao sam isko kao sto bih pricao u crnnoj gori...otisao sam na odmor i tako sam se ponasao.
mozda bi trebalo da naucim da se ponasam tamo, a imam dosta drugova u hrvatskoj, koji pricaju srpski, kao hiljadu a ne tisucu i sl, i oni su mi rekli da nikad nisu imali problema na moru pa mozda sam ja lose srece..
opet, moji matorci su bili i na hvaru i u dubrovniku. na hvaru prosle, a u dubrovniku ove godine, i opet ce otici i u rovinj.
moze biti da sam ja izuzetak a i bilo je vise dobrih nago losih iskustavaali, nazalost, ona losa su mu dublje urezana u secanje.

nisam toliko odlucan da se nikad vise ne vratim u rovinj.
u sustini, ljudi su me napadali jedino kada sam bio sam ili sa devojkom. kad god smo se setali sa matorima i sa prijateljima, nije bilo problema...
ne znam, stvarno sam odusevljen gradom i mestom i ako moju uzmu tu vikendicu, verujem da cu opet doci u HR na more.
ove godine bih svakako isao u hr a ne u grcku da mi se nije ono desilo...

kazu mi roditelji i da je hvar isto prelep, ali ukusi se razlikuju. ja lepse plaze od onih stenovitih a opet pristupacnih u rovinju ne verujem da cu videti. jednostavno, to je meni savrseno.

prilepci dakle, hvala. eto, svaki dan nesto novo naucim. Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.