U slucaju da krene Siptarski napad na Srbe a ne reaguje Vojska Srbije onda se ja naserem na takvu vojsku i nacelnika generalstaba i predsednika drzave.
Obožavam "daljinske" patriJote. Koje bi ratovale, ali su nekako "sprečeni" i u "dijaspori" Ali im to ne smeta da drugima preporučuju rovove.
Нећемо о прању суђа, него о ситуацији тамо доле. Рекао сам да ме ово подсјећа на 1992, а имао сам несрећу да се затекнем у Сарајеву кад су почеле барикаде и у Тузли кад је била колона, у оба случаја једва сам извукао живу главу.
Нећемо о прању суђа, него о ситуацији тамо доле. Рекао сам да ме ово подсјећа на 1992, а имао сам несрећу да се затекнем у Сарајеву кад су почеле барикаде и у Тузли кад је била колона, у оба случаја једва сам извукао живу главу.
Negdje na nekim papirima sve je unaprijed zapisano i isplanirano a mi ovdje mozemo samo nagadjati... Ipak nije sad 1992 drugacije je stanje stvari u svijetu pa ko zna sta se kuva...
Negdje na nekim papirima sve je unaprijed zapisano i isplanirano a mi ovdje mozemo samo nagadjati... Ipak nije sad 1992 drugacije je stanje stvari u svijetu pa ko zna sta se kuva...
da ali ovi likovi iz BIA ili neke naše "službe" neznaju da su 90-te prošle
Нашао сам податак да су баш безбједносне службе поставиле барикаде
A za koju slusbu , ti radis? Kada tako nalazis, "podatke" ?
Хех, за коју:)Краљевска Норвешка обавјештајна служба дечко Шалу на страну, било је на ТВ, барикаде су организовали и поставили безбедњаци а поставили су народ да дежура. То се обично ради тако што камере снимају свијет а припадници и официри за везу (наведи службу) посматрају из неке куће у близини гдје су повезани са штабом...
Losa ti ta sluzba! Posto, evidentno raspolazes pogresnim podacima Na kojoj televiziji je bio taj izvestaj o barikadama?
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.
Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.