Нећемо о прању суђа, него о ситуацији тамо доле. Рекао сам да ме ово подсјећа на 1992, а имао сам несрећу да се затекнем у Сарајеву кад су почеле барикаде и у Тузли кад је била колона, у оба случаја једва сам извукао живу главу.
Negdje na nekim papirima sve je unaprijed zapisano i isplanirano a mi ovdje mozemo samo nagadjati... Ipak nije sad 1992 drugacije je stanje stvari u svijetu pa ko zna sta se kuva...
da ali ovi likovi iz BIA ili neke naše "službe" neznaju da su 90-te prošle
e to je kod nas probelm u 90-tim su razmisljali kao u 70-tim, danas razmisljaju kako su trebali 90-te...
Ja mislim cim ode Kosovo odma se bacamo na problem Ratka i Radovana, tema ce biti gde su sta rade, nema potpisivanja EU sporazuma dok se oni ne izruce. Medjunarodno pravo je najvaznije i ratni zlocini se moraju sankcionisati. A sto se tice Kosova EU ce nam samo reci da je to poseban slucaj koji su oni resili mimo Medjunarodnog prava jer je to bio poseban slucaj.
Evo vam kurac Ratko i Radovan i oni su poseban slucaj.
Нећемо о прању суђа, него о ситуацији тамо доле. Рекао сам да ме ово подсјећа на 1992, а имао сам несрећу да се затекнем у Сарајеву кад су почеле барикаде и у Тузли кад је била колона, у оба случаја једва сам извукао живу главу.
Negdje na nekim papirima sve je unaprijed zapisano i isplanirano a mi ovdje mozemo samo nagadjati... Ipak nije sad 1992 drugacije je stanje stvari u svijetu pa ko zna sta se kuva...
da ali ovi likovi iz BIA ili neke naše "službe" neznaju da su 90-te prošle