Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi među najvećim lenštinama u Evropi  (Pročitano 14270 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Nisu me ni u školi naučili, a bogami ni kod kuće koliko je važna fizička aktivnost, pa sam opet i te kako fizički aktivna. Dakle, kad dođeš u određene godine, ipak praviš izbore koji nisu direktno povezani sa time kako si naučen. Veliki broj ljudi koje poznajem takođe je fizički aktivno, da li kroz sportove ili neke fitnes programe. Ljudi to danas rade i kao način da se oslobode od stresa, što zaista jeste idealan način. E sad, da li je to samo moje okruženje ili i deo šire slike, ne umem da vam kažem.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Sto ja volim taj rezim kada svi rade a ja lezim  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Ljudi koji uplate 3000 teratanu mesečno da bi izgledali lepo i fensi, za mene nisu vredni  i aktivni, već trendseteri.

ovde si se iskenjala za sve pare? kakav trendsetting kakvi bakraci...
mozda to vazi za zene u teretani ali nikako za muskarce. kod muzjaka u treshi se vidi koji su ''vredni  i aktivni'' a koji nisu. Cak i kemicari moraju da zapnu ako hoce nesto da urade..
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
I sama sam periodični teretanac, jer mi je ponekad potrebno za sport kojim se bavim, a ponekad nije moguće (po lošem vremenu) da odradim potrebne treninge. Ne mislim ništa loše o teretani, ili noćnom životu ili sladoledu u toku šetnje... ako me razumeš

Cak i kemicari moraju da zapnu ako hoce nesto da urade..

ako hoće šta da urade, da napumpaju mišiće ko traktorsku gumu, dok im se diže na svoj lik u ogledalu Smile
jel stvarno hoćeš da mi kažeš da neko ide u teretanu i guta hemiju da bi bio vredan i fizički aktivan

Vezano za komentare na temi (deluje mi da ih nisi pročitao), sam napisala da pare nisu potrebne za članarinu i hemiju, ako neko želi da bude fizički aktivan... Može npr da ne koristi lift i pokretne stepenice i da bar dve autobuske stanice ide peške, aktivnost je way of life, to je moje mišljenje, a ako se ti ne slažeš sa time i misliš da kenjem, možeš... i dalje da se ne slažeš sa time  Smile

IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 6220
Ljudi koji uplate 3000 teratanu mesečno da bi izgledali lepo i fensi, za mene nisu vredni  i aktivni, već trendseteri.

ovde si se iskenjala za sve pare? kakav trendsetting kakvi bakraci...
mozda to vazi za zene u teretani ali nikako za muskarce. kod muzjaka u treshi se vidi koji su ''vredni  i aktivni'' a koji nisu. Cak i kemicari moraju da zapnu ako hoce nesto da urade..
Jeste, i onda takav "vredan i aktivan" dodje na pravi trening da se kurci i povraca na pola treninga  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
A koji je to 'pravi trening'?
svako ko misli da se misicna masa lako nabacuje - neka proba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Ja idem u fitnes studio...  Smile

I dnevno prelazim 3-5km...  Smile Ne po kuci vec uzbrdo i nizbrdo... a zbog opisanih trauma iz skolice, mrzim sportove sa loptom... Ne volim da trcim i vozim bicikl... ali obozavam da plivam... tako da cim vidim malo vecu baru (citaj: jezero), skacem i plivam bar sat...
« Poslednja izmena: 23. Jul 2012, 10:52:23 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 6220
A koji je to 'pravi trening'?
svako ko misli da se misicna masa lako nabacuje - neka proba.
Konkretno, ovde je bilo u pitanju neko borenje. Sto vise kiseonika potrosis za vreme treninga, to je bolji trening  Smile
Pa jel se govori o nabacivanju misica ili aktivnosti ? Za nabacivanje misica je najbitnija genetika.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Vezano za komentare na temi (deluje mi da ih nisi pročitao), sam napisala da pare nisu potrebne za članarinu i hemiju, ako neko želi da bude fizički aktivan... Može npr da ne koristi lift i pokretne stepenice i da bar dve autobuske stanice ide peške, aktivnost je way of life, to je moje mišljenje, a ako se ti ne slažeš sa time i misliš da kenjem, možeš... i dalje da se ne slažeš sa time  Smile

najbolji trening je koNbinacija tegova i kardio treninga. i to tim redosledom.
Meni je bitno da radim celo telo (u vise treninga naravno) a uz taj uslov i ovaj gore, jedino resenje za mene je ocigledno teretana. mozda da ne radim bih iskoNbinovao nesto sto mi vise odgovara, ali sta je tu je.
meni je zasmetala gorenavedena recenica jer mislim da ne stoji. a biti aktivan jeste way of life. kao i kod svega drugog, volja je imperativ. Duh je zivot, um je graditelj, telo je rezultat.

da vratim malo na temu, ne znam da li su Srbi najvece lenstine ali cini mi se da nam je volja 0 pa time ni fizicka aktivnost ne moze biti neka.
govorim o vecini, naravno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 6220
Bas me zanima kako u teretani radis "celo telo".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.349 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.