Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi među najvećim lenštinama u Evropi  (Pročitano 14256 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
A Grci pusti su svi fizicki aktivni, pa ja sa mojih 65 kila sam tamo bio medju jacima u diskoteci Smile
Pa ja da zamanem pored tebe ti ces da odletis! Smile
Nisi prvi koji tako misli Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Ja nemam problem da poverujem u ove podatke. Pogledajte samo koliko se malo dece bavi nekim sportom i uopste nekom fizickom aktivnoscu i koliko je ljudi nesto fizicki aktivno u smislu vezbanja i docicete na to da je jedno dve trecine zaista fizicki neaktivno.

Bas da smo medju najgorima to vec ne verujem ali da je stanje lose, pa i nije sjajno...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Ja nemam problem da poverujem u ove podatke. Pogledajte samo koliko se malo dece bavi nekim sportom i uopste nekom fizickom aktivnoscu i koliko je ljudi nesto fizicki aktivno u smislu vezbanja i docicete na to da je jedno dve trecine zaista fizicki neaktivno.

Bas da smo medju najgorima to vec ne verujem ali da je stanje lose, pa i nije sjajno...
Kod mene u kraju imaju 3 igralista, kad neko od nas relativno starijih nije tamo uvek su neki klinci tamo... Po ulici se voze bicikle, igraju zmurke itd. Sve isto kao kad sam ja bilo lima Wink
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Koji je razlog za ovo - unistavanje casova fizickog vaspitanja....

Ja ne znam kako su izgledali vasi casovi, ali ja sam za 12 godina skolovanja 8 godina igrala odbojku... mislim... nije to cak ni odbojka, to je vise prebacivanje lopte preko mreze...
Nastavnici - jedan u osnovnoj, drugi u srednjoj skoli su bili apsolutno nezainteresovani za bilo kakve aktivnosti. Jedini put kada smo imali priliku da skacemo, trcimo, veremo se, preskacemo kozlic i tako to... bilo je krajem godine kada su nas ocenjivali.

I onda se cude sto su deca (a kasnije - ljudi) fizicki neaktivna.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Kod nas stvarno nije bilo tako Smile  Mi smo imali i casove fizickog na kojim smo uglavnom igrali sta smo mi hteli, sa obaveznim vezbama na pocetku casa. Imali smo i sportske aktivnosti na svakih par dana ne mogu sad tacno da se setim kojim danima Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Svaka cast. Vas profesor je vrsta koja izumire.

Ali, mislim da je bila genijalna odluka... u nekim skolama... da se casovi fizickog vaspitanja za prve razrede odrzavaju u ucionicama. Bez zezanja.
Mi smo bar to imali. Stanemo u red dvoje po dvoje i pravac sala. Doduse, ja sam imala uciteljicu starog kova...

Inace, sto se tice toga da su igralista prazna, problem je u roditeljima. S jedne strane su pod presijom zbog medija da je svet pun silovatelja i pedofila, pa brane deci da izlaze napolje, a mrzi ih da se dogovore sa komsijama da neko vodi racuna, a  s druge strane, im je mnogo lakse da "smire" dete tako sto ce mu upaliti crtac ili kupiti kompujter da igra igrice...
« Poslednja izmena: 19. Jul 2012, 12:27:39 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
nisam izlazila iz sale za fizicko.. toliko smo silovali sport i u osnovnoj i u srednjoj da su se profesori pitali sta nije u redu sa nama..  pogotovo u osnovnoj.. jos nam je pokojna razredna predavala fizicko  Smile

vazilo je pravilo, kad god hocete da bezite sa casa, mozete da pobegnete ako stvarno svi bezite, ali onda svi morate da odete u salu i odradite cas fizickog umesto tog sto ga gubite..

i onda upadnemo nekom razredu na fizicko i krece rivalstvo  Smile podelimo se za kosarku ili odbojku, a momci napolju igraju fudbal..

u srednjoj sam vise vremena provela u sali nego na casovima.. igrali smo basket bukvalno svaki dan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00

Kod mene u kraju imaju 3 igralista, kad neko od nas relativno starijih nije tamo uvek su neki klinci tamo... Po ulici se voze bicikle, igraju zmurke itd. Sve isto kao kad sam ja bilo lima Wink
Nemoj pogresno da me shvatis, ima toga i kod mene, samo u mnogo manjem obimu nego kada sam ja bio klinac. Kada sam bio klinac izadje cela ulica da se igra jurke i zmurke, danas retko koje dete vidim uopste po komsliluku da se igra(a ima dece itekako). Glavni teren za basket na kome nije moglo da se dodje na red kada sam ja bio srednja skola, sada jedva skupi 3-4 ekipe da igraju ozbiljno i to u udarnom terminu. Imamo "Sportsko Leto" na kome se ekipe dece takmice u nekim sportovima ali je i obim toga mali. Jednostavno, kada pogledam nas i danasnje klince intenzitet svega toga je dosta manji.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2012, 12:28:55 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
pa u srednjoj je profesor bio vrhunski, covek jeste mator ali je sve pokazivao kako se radi, a kad je njega mrzelo onda smo jedan drugar ili ja radili umesto njega Smile
Dok je u osnovnoj nastavnika vise zanimalo da popije rakiju nego da drzi cas, pa onda na pocetku casa kaze ti izadji i pokazuj vezbe, kad zavrsite lopte su vam tamo  Smile Koliko vidim i sada je situacija identicna, samo sto ovi mladji profesori koji dodju mnogo vise zahtevaju od dece, nikako manje.

Marko, pa ne znam, iskreno ne provaljujem tu razliku ovde...

Ze, to je prava prica Wink
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
ma kakvo fizicko razlog kakvi bakraci. meni je to bilo smor, nuzno zlo kao i sve drugo sto me teraju da radim.
zato sad 12 zgibova, sto i cetiri stolice iz benDZa, bajs 3 kruga oko ade bez frke (pre dve godine je islo jednom do 8 ), trcanje na traci...u prevodu: u boljoj sam formi od nekih 85% mojih vrsnjaka...thank you very much! Smile
« Poslednja izmena: 20. Jul 2012, 08:59:28 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.24 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.