Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi imaju spomenik Draži, a mi ni crnu košulju ne smijemo obući!  (Pročitano 31110 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
ustase su bile fasisti,za razliku od cetnika koji su bili kraljeva vojska,i borila se za osptanak kraljevine yugoslavije dok su ustase pavelica trazile nezavisnost hrvatske...to je dovoljan razlog...inace po meni uzdizanje fasista i domacih izdjanika na nivo anti-fasista i dizanje spomenika i obelezija i nije bas normalno...znam ima onih koji ce sad reci kako nisam upravu..al' bas me zanima zasto ti ljudi nisu trazili rehabilitaciju ustasa,cetnika i ostalih pre recimo 30 godina nego je sad traze.....sad je lako,ali ako misle da su upravu to je trebalo tad uciniti....
Па пре 30 година ниси смео да упалиш кандило за Божић, а не да тражиш рехабилитацију четника!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Кад видим ликове попут овог Станислава напрасито почињем да контам оне анти-антифа ликове  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ustase su bile fasisti,za razliku od cetnika koji su bili kraljeva vojska,i borila se za osptanak kraljevine yugoslavije dok su ustase pavelica trazile nezavisnost hrvatske...to je dovoljan razlog...inace po meni uzdizanje fasista i domacih izdjanika na nivo anti-fasista i dizanje spomenika i obelezija i nije bas normalno...znam ima onih koji ce sad reci kako nisam upravu..al' bas me zanima zasto ti ljudi nisu trazili rehabilitaciju ustasa,cetnika i ostalih pre recimo 30 godina nego je sad traze.....sad je lako,ali ako misle da su upravu to je trebalo tad uciniti....
Па пре 30 година ниси смео да упалиш кандило за Божић, а не да тражиш рехабилитацију четника!

prvo,nije tacno,moji su slavili slavu,bozic,vaskrs,i sve hriscanske praznike.....niko nije branio da budes vernik to su gluposti!!Jedino ako si vernik nisi mogao da dobijes partijsku clansku kartu....al normalno to je partijsak ideologija...
drugo,e u tome je poenta ako vec hocete rehabilitaciju i ako mislite da ste upravu za to ste trebali da se borite mnogo ranije...Ali naravno da to ne bi bilo dozvoljeno jer je tada vladao red,znao se zakon i znao se ko je oslobodilac a ko izdajnik!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
znao se ko je oslobodilac a ko izdajnik!!

Победници пишу историју ... а веровао или не може бити да понегде и слажу ...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat

Победници пишу историју ... а веровао или не може бити да понегде и слажу ...  Smile

pa da pobednici pisu istoriju,a znamo ko je pobednik posle 5 oktobra!!!znamo ko je poskidao petokrake po srbiji,znamo ko je preko noci promenuo imena ulica po srbiji,,preko noci oslobodioci nase zemlje su postali izdajnici sto je stvarno srtamota!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Полако брате мили, нисам ти ја опредељен ни за комуњаре ни за чеде, немој самном такву дискусију. Ја само напомињен зашто није било могуће тражити рехабилитацију четника кад ти кажеш. За то се глава губила. А око вере, па и моји су славили празнике, само кад се палило кандило спуштале су се ролетне. Ишло је то далеко даље од партијске књижице, бар овде у Војводини. Мог су деду хтели да убију јер је сина у цркви женио, ал Богу хвала нису смели.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
17 година?  Smile ... не губи време на исправљање кривих Дрина, имаћеш времена за то касније  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Полако брате мили, нисам ти ја опредељен ни за комуњаре ни за чеде, немој самном такву дискусију. Ја само напомињен зашто није било могуће тражити рехабилитацију четника кад ти кажеш. За то се глава губила. А око вере, па и моји су славили празнике, само кад се палило кандило спуштале су се ролетне. Ишло је то далеко даље од партијске књижице, бар овде у Војводини. Мог су деду хтели да убију јер је сина у цркви женио, ал Богу хвала нису смели.
pa nisu smeli,logicno Smiley
ni ja nisam ni za komuniste ni za cetnike,ni za zute,ni za plave nisam ni za jedne smao objektivno gledam stvar....
kod nas u valejvu je totalno drugacija situacija...al ja sam hteo da kazem da dok je tito bio ziv,svima je bilo idealno niko se nije bunio,a danas svi bi nesto da menjaju,nikome tito nevalja...bla..bla...a to me nervira,cim coveka nema odmah krecu ogovaranja Smiley

Citat

ako je namenjeno meni,
samo diskutujemo za to sluzi forum.....a bice vremena kasnije za menjanje sveta Smiley
« Poslednja izmena: 05. Okt 2009, 20:09:58 od kmilos992 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
ja sam hteo da kazem da dok je tito bio ziv,svima je bilo idealno niko se nije bunio
Нико није смео да се буни! А и рачунај да је тада била велика кампања комуниста и да је све непартизанско оцрњено а злочини комуниста су сакривени. Ништа није црно-бело, а полако се сад то одмотава.
Везано за рехабилитације, нек се скупљају историчари, нек траже податке и доказе, па нек вагају и рехабилитују онога ко је лажно осуђен и нека осуђују онога ко је сакривен од оптужби.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ja sam hteo da kazem da dok je tito bio ziv,svima je bilo idealno niko se nije bunio
Нико није смео да се буни! А и рачунај да је тада била велика кампања комуниста и да је све непартизанско оцрњено а злочини комуниста су сакривени. Ништа није црно-бело, а полако се сад то одмотава.
Везано за рехабилитације, нек се скупљају историчари, нек траже податке и доказе, па нек вагају и рехабилитују онога ко је лажно осуђен и нека осуђују онога ко је сакривен од оптужби.

A jel tebi smetao zivot u titovoj yugi??jel bilo lose za obicne gradjane?samo nemoj te mitove koje ti je ispircao komsija koji je cuo od njeogvog druga babe o titu kako je hapsio sve redom ahhaha
mislim svaka cast cetnicima,ali ne svim ima dosta tu ljdui koji su se pokazali u predhodnim ratovima,sve pohvale cetnicima kraljevim vojnicima,ali cetnicima koji su klali srpsku celjad radi mira sa nemcima nikada netrbea oprostiti..isto mi nije jasno kako su neki mogli da pomisle o povratku kralja posle 45' pobegao je u london tamo je trebao da ostane,cim je izasao iz granica yuge on je odbacio presto......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.