Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi imaju spomenik Draži, a mi ni crnu košulju ne smijemo obući!  (Pročitano 31207 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Пази, ја сам у СФРЈ живео 3-4 године, '87мо сам годиште. Оно чега сам се наслушао је да се у Југи живело лепо и да је било пара, па црвени пасош и гвоздена врата отвара, па од једне плате летовање и шта ти ја знам..... Одакле све то? Кредити бато, зато сад ми клинци умиремо јер су нам се маторци брчкали на мору седамдесетих. Узми и ти 10 кредита и имаћер све што пожелиш ал кад буде доло време да се враћа а ти немаш посао оде све на добош а ти у ћузу. Е то се сад нама дешава, наплаћују се дугови које је јебени Аустријанац направио!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Пази, ја сам у СФРЈ живео 3-4 године, '87мо сам годиште. Оно чега сам се наслушао је да се у Југи живело лепо и да је било пара, па црвени пасош и гвоздена врата отвара, па од једне плате летовање и шта ти ја знам..... Одакле све то? Кредити бато, зато сад ми клинци умиремо јер су нам се маторци брчкали на мору седамдесетих. Узми и ти 10 кредита и имаћер све што пожелиш ал кад буде доло време да се враћа а ти немаш посао оде све на добош а ти у ћузу. Е то се сад нама дешава, наплаћују се дугови које је јебени Аустријанац направио!!!

nije bas da su bili krediti,imali smo odlicnu spoljnu trgovinu,sve sto je moglo mi smo izvozili od kropmpira do vojnih aviona....a retko sta smo uvozili u zemlju,bilo je i drugih priliva novca u zemlju,cuveni sistem koji su svek komunisticke zemlje primenjivale,ali no necemo o njemu sad!Plate bile jedne od najvecih u evropi,sve firme  su radile,prodji gradom i videces sve firme koje su zakljucane nekada su radile punom parom,firme koje su porusene i one su radile,firme koje sad rade imale su 30X vise posla,i10x vise radnika...sve je se promenulo,analiticari kazu da mi sad imamo 70% nerazvijeniju privredu nego 89' godine.....
a sto se tice austrijanca,to niej potvrdjeno...ni posle 30 godina ne znamo ko je pravi josip broz,postoji mnogo verzija..al to jedino znaju bivsi pripadnici kgb Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ма написао сам Аустријанац јер су га наши ухватили на Церу у аустријској униформи, а Бог свети зна шта је по националности. Ма ко га јебе.

Ал ја некако мислим да је он имао ОК план за развој државе. Стој то што ти кажеш о фирмама, али има требало је то све изгради, и не само фирме и фабрике, него и комплетну инфраструктуру. Бре целу државу су из темеља изградили. Кредити!! А зна се да су кредити дугорочно решење, и да се наставило истим темпом производње, тј. да је Тито живео 200 година можда би се ти кредити и вратили. Овако 90их се све урушило, производње више нема а кредите враћамо ми. Слоба је усро мотку само тако, па чак и да је покренуо производњу убили су га санкцијама, а шта сад ове данас спречава да направе честиту државу? Па и Запад је на њиховој страни а оно ништа. Шта их спречава? Похлепа?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
drzavu nije bilo tesko izgraditi,bilo je sve vrlo jeftino jer su nasi dedovi je izgradili,narod je dobrovolno izlazio u raadne akcije,sve firme,opstine,skupstine,putevbe,pruge......sve je to izgradila ruka obicnog radnika....tako da to sto mislis da su firme pravljene od kredita odbaci....dota je para u yuga dobila kao ratnu odstetu....
a kolko znam makar ,da tile nije hteo da se bori protiv srba,vec je zbog toga lezao na petrovadinu u zatvoru nekoliko dana,i posel je za kaznu prebacen na istok,gde je pobegao u rusiju i povezao se sa ruskim komunistima,gde je postao cenjen...kasnije postaje u clan kgb...mada to je relativno...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
samo onaj ko aman bas nikakve veze sa ekonomijom nema moze da izjavi da je ekonomija bil dobra u SFRJ
« Poslednja izmena: 06. Okt 2009, 00:29:31 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
Kakav cirkus .

Opet ustaski pokusaj da se izjednace ustase i cetnici , a domaci ideoloski komesari jedva docekali  Smile

A u cemu je razlika ?!?
razlika je u tome sto su jedni fasisti a drugi antifasisti (i to prvi antifasisticki pokret otpora u evropi, dok su jos komunisti pozivali na podrsku hitleru u borbi protiv imperijalista).

jedino moguce izjednacavanje moze se izvrsiti izmedju fasizma i komunizma, i to je jasno svakom slobodoumnom deomokratski orjentisanom umu! a ne izmedju fasizma i jvo
budale koje slave diktaturu i masovna ubistva (dal se radi o jevrejima, romima, slovenima, ili neistomisljenicima, nesto bogatijima i sposobnijima, je apsolutno svejedno. ako ne mislis tako, imas ozbiljan psihicki problem i nema razlike izmedju tebe i onog ojarcanog neofasistickog degenerika sa svastikom na celu i martinkama na nogama) samo prizivaju prolivanje nove krvi!

ok ti je kada su komunisticke bande i lopovi ubijale ljude od 46 do 48. god. i otimale i pljackale imovinu gradjana tadasnje drzave i pri tom orgijanju ubili dragoljuba mihailovica, a nije ti ok kada pioniri istih te vojske naprave jednu srebrenicu i ostale zlocine na teritoriji sfrj!
ovo je u najmanju ruku idiotiski!
ako si istoriju od onog debila latinke perovic, onda razumem tvoju konfuziju i neznanje!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
uzimali od onih koji imaju mnogo i davali onima koji neamju i tako gradili zemlju,pa evo demokratska amerika je pocela sa nacionalizacijom velikih banaka i preduzeca,pozivajuci se an ek krizu...kao sto neko jednom rece '' amerika i engleska bice zemlja proleterska''
Kamaro24@
ako vec imas takvo misljenje,i ako su ti komunisticki rezimi smetali zasto se nisi bunio dok tile bio ziv?ruzno je da lsoe  pricamo o coveku koji nas necuje..a ako si mladji da pitam jesu li tvoji imali partijske clanske karte?jesu li pevali titu pesme?pitaj kuci da li su plakali za titom?

Sve pohvale generalu drazi,samo mislim da se cetnici previse idealizuje poslednjih godina..i da vidim da mnogi od vas neprave razliku oko cetnika mihjalovica,acimovica,pecanca....itd...
cetnici koste pecanca su saradjivali sa nemcima i ratovali sa partizanima,imali su saradnju i sa NDH..cetnici mocila djuijca su se sami organizovali u pokusaju odbrane srpskih sela od ustasa,a najjaci su bili cetnicke jedinice draze mihajlovica koji je pred vojnim sudom od strane nedica bio osudjen...sumnjalo se da tajno suruje sa britancima...prvi oslobodjeni grad u evropi su oslobodili cetnici....tito i draza su se sastali nekoliko puta na ravnoj gori imali su dogovor ali uvek bi jedan ispalio....a dobro je poznato da je tito preko pape pozvao ustase da predju u partizane..i peri zavrsetku rata morao se zavrsiti ideoloski rat,na zalost na stranu komunista...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
Citat
ako vec imas takvo misljenje,i ako su ti komunisticki rezimi smetali zasto se nisi bunio dok tile bio ziv?ruzno je da lsoe  pricamo o coveku koji nas necuje..a ako si mladji da pitam jesu li tvoji imali partijske clanske karte?jesu li pevali titu pesme?pitaj kuci da li su plakali za titom?

Sve pohvale generalu drazi,samo mislim da se cetnici previse idealizuje poslednjih godina..i da vidim da mnogi od vas neprave razliku oko cetnika mihjalovica,acimovica,pecanca....itd...
cetnici koste pecanca su saradjivali sa nemcima i ratovali sa partizanima,imali su saradnju i sa NDH..cetnici mocila djuijca su se sami organizovali u pokusaju odbrane srpskih sela od ustasa,a najjaci su bili cetnicke jedinice draze mihajlovica koji je pred vojnim sudom od strane nedica bio osudjen...sumnjalo se da tajno suruje sa britancima...prvi oslobodjeni grad u evropi su oslobodili cetnici....tito i draza su se sastali nekoliko puta na ravnoj gori imali su dogovor ali uvek bi jedan ispalio....a dobro je poznato da je tito preko pape pozvao ustase da predju u partizane..i peri zavrsetku rata morao se zavrsiti ideoloski rat,na zalost na stranu komunista...
brate, ja dobro znam sta su cetnici a sta jv!
sto se tice clanskih karata mojih roditelja, iskreno ne znam da li su ih imali. a i to me ne interesuje, jer ja nisam moji roditelji.
uostalom, koja je to partija postojala sem kpj na ovim prostorima do devedesetih? sta su ljudi mogli da rade u jednoj takvoj diktaturi, da budu svi disidenti?
disidenti mogu biti politicari, knjizevnici, pojedine javne licnosti, ali ne i ceo narod!
jedina alternativa je tim ljudima bila da ne pristupe kpj, ali onda kako onda do posla, stana,... 
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
znaci ti potices iz komunisticke familije,dovoljno!!!! Smile Smile Smile Smile
....to nije bilo posla ako nisi u partiji,nije bilo ovo nije bilo ono....to su gluposti..ja imam primer moje familije niko nije bio uclanjen u partiju,i opet su ziveli normalno...nisu imali ni problem sa poslom,niti sa stanom....itd...zivelo se odlicno...niko nikoga nije terao da udje u partiju,to je bio izbor,naravno imale su se privilegije,al takve privilegiej postoje i danas!
videli smo sta se dogodilo kada smo uveli visepartijski sistem.....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
znaci ti potices iz komunisticke familije,dovoljno!!!! Smile Smile Smile Smile
....to nije bilo posla ako nisi u partiji,nije bilo ovo nije bilo ono....to su gluposti..ja imam primer moje familije niko nije bio uclanjen u partiju,i opet su ziveli normalno...nisu imali ni problem sa poslom,niti sa stanom....itd...zivelo se odlicno...niko nikoga nije terao da udje u partiju,to je bio izbor,naravno imale su se privilegije,al takve privilegiej postoje i danas!
videli smo sta se dogodilo kada smo uveli visepartijski sistem.....

deda mi je bio partizan, deda po ocu je izbegao i jedne i druge ali su mu svi bili u cetnicima, otac oficir (drugim recima morao je da bude komunista) a keva nije bila u kpj.
pa i da poticem iz komunisticke porodice pa sta? kakve veze to ima sa mnom?

a za tu pricu morao si ili nisi morao, stoji i jedno i drugo. negde je to bio problem, negde nije.
istina je da to nema nikakve veze. to je bila politicka diktatura i jedno partijski sistem. da li si bio ili nisi je svejedno, jer su svi po difoltu morali da budu komunisti. ko bi digao glas taj bi najebo!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.