Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi imaju spomenik Draži, a mi ni crnu košulju ne smijemo obući!  (Pročitano 31280 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
jeste tito bio nepravedan prema srbima to stoji....ali moja misao je bila namenjena prevrtljivim ljduima koji su pre 30-40 godina dupe prodali da bi se dokopali partijske karte,klicali titu....plakali aza titom..a posle njegove smrti se poklali....90% ljiudi je tako.....a kakav kralj pobegao,ostavio zemlju na nogama od leda.....da je pravi kralj ostao bih sa narodom!da je kralj ostao sve bi bilo drugacije....
Српска немоћ!
Smile Smile Smile
sta je kralj trebao da uradi, da se preda nacistima, pa da ga slikaju kao izdajnika?
jel kralj taj koj treba da juri po sumama sa vojskom ili treba da ide tamo gde je centar antifasistickog sveta da vodi borbu na drugom frontu?
koji je to kralj isao u borbu sa vojskom (knez lazar nije bio ni car ni kralj, vec je kralj bio tvrtko koji nije ni ucestvovao u borbi - to je samo jedan od primera)?

dobro iscitaj sta kazu i ostali da vidis kakva je to bila situacija i sta je to kralj radio u indiji, pa potom u britaniji!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Realno Hrvati bi trebalo da Pavelicu podignu spomenik nasred trga Bana Jelacica ( preimenovati trg i skloniti onoga na konju ) .
Da nije pobijeno toliko Srba ( izmedju ostalog i dvadesetak clanova moje familije bog da im dusu prosti ) nikad ne bi bilo hrvatske drzave . Devedesetih je samo valjalo dovrsiti poduhvat .
Па пази тако би се показало право лице и народа и државе. Што се нас тиче може, да престану и странци а и наши увлакачи да серу како треба да се поново братимимо са њима. Нека хвала, са њима вала никад вие, ионако нас мало има.

jel kralj taj koj treba da juri po sumama sa vojskom
Да!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
kralj je trbeao da ostane sa svojim narodom da bude primer....a cim je kralj pobegao sta ocekivati od naroda,nego da se okrene oslobodiocima novom vodji......ali sta je tu je ostavio je zemlju,tu opravdanja nema!
kralj nije vodio nikakvu borbu,sedeo u londonu uzivao u svili dok je narod gladovao pokusavajuci da oslobodi kraljevinu jugoslaviju....bilo bi totalno debilo posle toga ocekivati da ce kralj biti na vlasti posle rata....kazem realno...ja bih sada najvise voleo da zivim u kraljevini srbiji,al sta ces.....sta je tu je....
inace po meni je totalno pogresno sto je izvrsen drzavni udar,vlada cvetkovica nije imala drugi izbor sa vojne i politicke tacke yugoslavije nego da prihvati sve sto svabe nude.....mozda bi izbegli tolik krvoprolice...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
Realno Hrvati bi trebalo da Pavelicu podignu spomenik nasred trga Bana Jelacica ( preimenovati trg i skloniti onoga na konju ) .
Da nije pobijeno toliko Srba ( izmedju ostalog i dvadesetak clanova moje familije bog da im dusu prosti ) nikad ne bi bilo hrvatske drzave . Devedesetih je samo valjalo dovrsiti poduhvat .
Па пази тако би се показало право лице и народа и државе. Што се нас тиче може, да престану и странци а и наши увлакачи да серу како треба да се поново братимимо са њима. Нека хвала, са њима вала никад вие, ионако нас мало има.

jel kralj taj koj treba da juri po sumama sa vojskom
Да!!
e moj prijatelju tu se ne slazemo!
ista stvar ti je kao da ocekujes od predsednika neke zemlje da vodi narod u borbu!
njegova smrt je gotovo i totalni poraz drzave u ratu!

ne ide to tako. nikada to nije bilo niti ce biti!

kralj je trbeao da ostane sa svojim narodom da bude primer....a cim je kralj pobegao sta ocekivati od naroda,nego da se okrene oslobodiocima novom vodji......ali sta je tu je ostavio je zemlju,tu opravdanja nema!
kralj nije vodio nikakvu borbu,sedeo u londonu uzivao u svili dok je narod gladovao pokusavajuci da oslobodi kraljevinu jugoslaviju....bilo bi totalno debilo posle toga ocekivati da ce kralj biti na vlasti posle rata....kazem realno...ja bih sada najvise voleo da zivim u kraljevini srbiji,al sta ces.....sta je tu je....
inace po meni je totalno pogresno sto je izvrsen drzavni udar,vlada cvetkovica nije imala drugi izbor sa vojne i politicke tacke yugoslavije nego da prihvati sve sto svabe nude.....mozda bi izbegli tolik krvoprolice...
nije on sedeo u londonu u svili, vec je zajedno sa kralj. vladom u kordinaciji sa englezima i ostalima ucestvovao u ww2 na nacin koji se ocekuje od kralja i od jedne vlade i izgnanstvu!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Ufff , uvlakaci ubedljivo najvise smrde .
Narocito Hrvati , kao na primer Mesic koji se kune u "antifasizam"  Smile , a ovamo su svi surovali sa ustaskom emigracijom kad je trebalo .
Pri tom bi te  i takvi klali i ubijali , ali ne kao Srbina nego tak osto te prolase za fasistu .
Hrvat ustasha je makar posteniji jer ne skriva pravo lice .
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
a kakav kralj pobegao,ostavio zemlju na nogama od leda

Како ми иде на 'рац тај Плави Оркестар  Smile Smile

Citat
То сам и ја рекао ... Керум је бар искрен Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Цела поента.

@Kamaro24
Где је био краљ(престолонаследник) у ПСР?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
Цела поента.

@Kamaro24
Где је био краљ(престолонаследник) у ПСР?
psr?
otupaveo sam ovih dana, ... podseti me sta to bese... (ne ljubav nego psr)!
« Poslednja izmena: 06. Okt 2009, 22:53:11 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Први Светски Рат Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
Први Светски Рат Smile
apsolutno drugacija situacija. ne gubi iz vida da je u medjuvremenu nestala jedna carska rusija koja je bukvalno bila garant opstanka srpske drzave.
na zalost ona je nestala, i ww2 je drugacija prica. kralj je morao englezima jer nikog vise nije imao. amerika je bila daleko!

uzmi razmisli malo podrobnije i pretresi razlike, pa mi reci da nisam u pravu. kralj nije mogao kao cika pera da krene sa vojskom spokojan i siguran da ce rusija, pa i francuska zastupati srpski interes do kraja.
taj back up mali petar je mogao da sanja. englezi su trazili da srpska vojska predje pod direktnu komandu engleskih oficira. srpskom pukovniku je trebao da naredjuje engleski porucnik. nedopustivo!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.