Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi imaju spomenik Draži, a mi ni crnu košulju ne smijemo obući!  (Pročitano 30978 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Boras, jel spominju te tvoje knjige Karadjordjevo  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
hm....oluja........sve je to ostalo od jna.....oluja je ratovana oruzjem iz jna...hrvatska nema nista od vojne tehnike...eventualno neku profi pracku.....msm...nismo ni mi bolji...al bar se duvamo s 4 29ke... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
BoraBorasS je sta po zanimanju i nacionalnosti??hrvat,pprofesor istorije...
msm..moze samo da prica o istoriji SFRJ,FNRJ,kraljevine jugoslavije itd..posto hrvati nemaju svoju istoriju..kao sto nisu imali ni teritoriju...dok im je tito nije dao.... Smile
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
hm....oluja........sve je to ostalo od jna.....oluja je ratovana oruzjem iz jna...hrvatska nema nista od vojne tehnike...eventualno neku profi pracku.....msm...nismo ni mi bolji...al bar se duvamo s 4 29ke... Smile Smile

ti hoces da kazes,da je JNA izvrsila oluju?ne razumem.....
hrvati imaju s-300,bartako kaze wiki Smiley

BoraBorasS je sta po zanimanju i nacionalnosti??hrvat,pprofesor istorije...
msm..moze samo da prica o istoriji SFRJ,FNRJ,kraljevine jugoslavije itd..posto hrvati nemaju svoju istoriju..kao sto nisu imali ni teritoriju...dok im je tito nije dao.... Smile

bora je hrvat,nepredaje istoriju vec povjest. Smile Smile
nije im tito dao,tito im je uzeo kao i nama....posle tita su se oni odvojili,,,i nije lepo smejati se tudjoj nesreci!!pogotovo ako zahvat i jedan ceo narod.....i daj ostavite coveka na miru,iako je hrvat ima i on je covek  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

ti hoces da kazes,da je JNA izvrsila oluju?ne razumem.....
hrvati imaju s-300,bartako kaze wiki Smiley

S-300 su kupili od Rusa po povoljnoj ceni. Inace, vecinom je tehnika JNA bila upotrebljavana, uz malo egzotike, pokoji H&K, Hind (nije ih bilo u JNA), neke T-72 su kupljene od Rusa isto, kao i nesto Migova 21-u delovima, jasno, uz poneki krs od rumunskog kaljasnjikova i nesto domacih granata i rucnih bombi i da ne zaboravim cuveni "Gorenje" automat
iako je hrvat ima i on je covek  Smile

On je covik
« Poslednja izmena: 10. Okt 2009, 18:38:43 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
u ostalom, sta god da je odlucio to bi tito razjebo i napravio ovo sto je napravljeno.
Е брате због оваквих ствари ми остаје утисак стално да си мало претерао са четницима. Мисим какве везе има Тито са рецимо Србијом која би била направљена по Мишићевом савету? Ово бре на параноју личи. Како можеш да кажеш да би будућност била иста за било коју варијанту државе после ПСР?
e u to sam poprilicno siguran!
kpj je plan koji je sprovela imala jos dvadesetih godina, a kakva god da je tvorevina napravljena posle psr, pala bi pred nemackom (osim ako ne mislis da bi takva srbija bila deo fasistickog zla), podelili bi je kako su podelili i kraljevinu jugoslaviju a u toku rata bi komunisti opet pobedili (realno zbog crvene armije njihova pobeda je bila zagarantovana), i izvrsila bi se nova podela (tj. ono sto imamo danas).

ovo sto ne tvrdim ama bas nikakve veze nema sa cetnicima niti sa mojim stavom da je srpski narod komunizam mnogo kostao (tj. da je komunizam zlocin a komunisti zlocinci), vec iz svega meni poznatog mogu da izvedem samo ovaj zakljucak.

evo, voleo bih da cujem i tvoje misljenje. jer ti mislis da ndh koja je svoj plan i program (kao i granice) jos u dvadesetim godinama ne bi sprovela kako je osmislila na ustrb te nove drzave srbije kao privilegovani satelit nacizma?
isto se odnosi i na albance za kosovo, madjare za vojvodinu, bugare za makedoniju!
a u celoj prici kpj ne bi postojala kao jedinstvena partija koja objedinjava sve komuniste jugoslavije, vec vise pojedinacnih partija koje bi se u toku rata integrisale u jednu ,kao deo politickog pokreta koji ce ujediniti komuniste na ovim teritorijama i pobediti zajednickog neprijatelja - nekomuniste, a potom i fasiste!
ja bih voleo da me ubedis u suprotno!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Kamaro , da je kralj ostao u zemlji nebi nikada bilo komunizma. Da Draža nije oklevao u borbi protiv okupatora , ne bi nikada pobedio komunizam. Draža je sam sebe pobedio, ako i nije srađivao sa Nemcima, nije ih ni napadao preterano.Slično se dešava i danas, mi sami sebe rasturamo. Ne treba Srbiji neprijatelj, sami smo sebi najveći neprijatelji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
kpj je plan koji je sprovela imala jos dvadesetih godina, a kakva god da je tvorevina napravljena posle psr, pala bi pred nemackom (osim ako ne mislis da bi takva srbija bila deo fasistickog zla), podelili bi je kako su podelili i kraljevinu jugoslaviju a u toku rata bi komunisti opet pobedili (realno zbog crvene armije njihova pobeda je bila zagarantovana), i izvrsila bi se nova podela (tj. ono sto imamo danas).
ovo sto ne tvrdim ama bas nikakve veze nema sa cetnicima niti sa mojim stavom da je srpski narod komunizam mnogo kostao (tj. da je komunizam zlocin a komunisti zlocinci), vec iz svega meni poznatog mogu da izvedem samo ovaj zakljucak.
evo, voleo bih da cujem i tvoje misljenje. jer ti mislis da ndh koja je svoj plan i program (kao i granice) jos u dvadesetim godinama ne bi sprovela kako je osmislila na ustrb te nove drzave srbije kao privilegovani satelit nacizma?
isto se odnosi i na albance za kosovo, madjare za vojvodinu, bugare za makedoniju!
a u celoj prici kpj ne bi postojala kao jedinstvena partija koja objedinjava sve komuniste jugoslavije, vec vise pojedinacnih partija koje bi se u toku rata integrisale u jednu ,kao deo politickog pokreta koji ce ujediniti komuniste na ovim teritorijama i pobediti zajednickog neprijatelja - nekomuniste, a potom i fasiste!
ja bih voleo da me ubedis u suprotno!
Чекај мало. КПЈ је тај план направила прилагођен Југославији. Значи да је Александар направио Краљевину Србију по Мишићевом савету ти сматраш да би КПЈ имала исти план, односно да би после доласка Шваба правила неку Југославију у којој би Срби доживели ово што су доживели? Јел видиш колико је ово неозбиљно? Чак и да су преузели државу после рата, преузели би Србију а не Југу, и никакав Тито ту не би имао утицаја. Шта иа неки Загорац да се меша у другу државу? Он би до почетка ДСР био у неком остатку Аустро-Угарске и у ДСР би се борио на страни Шваба.... Ето ти што се тиче комуниста.
А што се усташина тиче, они би свакако тражили делове које су ево сад на крају и добили, и ту ништа не мења дал је Србија ил Југославија, ал би се сигурно другачије борили као Срби него као Југословени са комунистичким вођама.

Дакле да је идиот Аца послушао Мишића све би било другачије! Још би данас било Срба!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kamaro , da je kralj ostao u zemlji nebi nikada bilo komunizma. Da Draža nije oklevao u borbi protiv okupatora , ne bi nikada pobedio komunizam. Draža je sam sebe pobedio, ako i nije srađivao sa Nemcima, nije ih ni napadao preterano.Slično se dešava i danas, mi sami sebe rasturamo. Ne treba Srbiji neprijatelj, sami smo sebi najveći neprijatelji.

Smile Sa tenkovima crvene armije koji bi se ovde izvesno pojavili dosao bi i komunizam .
Rumunski Kralj je zbacio regente i u pucu svrgnuo Antonescua da bi prevero Rumuniju na stranu saveznika i zato cak odlikovan najvisim sovjetskim odlikovanjem iz WW2 :

http://en.wikipedia.org/wiki/Order_of_Victory#List_of_recipients

Na tronu je bio do 1947 kada je abdicirao pod pritiskom .

U Cehoslovackoj je su komunsiti potpuno preuzeli vlast tek 1948 pucem .

http://en.wikipedia.org/wiki/Czechoslovak_coup_d'état_of_1948

IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Тај комунизам сам по себи није тако страшан за Србе. Проблем је био тај што је на челу тог покрета био Хрват који је поред комунизма увео још 300 чуда. Нас није убио толико комунизам колико тих '300 чуда'. Обрати пажњу да комунизам у Србији и рецимо Македонији није био исти! То је јако битна ствар!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.