Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi ili Srbijanci iz Sbijanije?  (Pročitano 39921 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Nisam ja bosanac ja sam Srbin iz Republiek Srpske!!!!!!!!!!!!!! i upamtite to više jednom
Smile Smile
???????????P??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

da čujem šta imaš reći
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja sam Srbin iz Vojvodine, i tim se dičim. Ko mi kaže Srbijanac , dobiće odgovor u vidu jedne rime. Smile
Па ни ниси Србијанац, него Пречанин  Smile

Игоре, по географској одредници си Босанац, као што је и Хрват или муслиман из Босне. Као што је Србин из Херцеговине Херцеговац, или из Србије Србијанац.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Игоре рећи ћу ти шта мислим, само ми прво реци ко су за тебе Босанци. Одма ти после пишем одговор. ОК?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49673
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S24
Игоре рећи ћу ти шта мислим, само ми прво реци ко су за тебе Босанци. Одма ти после пишем одговор. ОК?

Босанци су Прекодрињани... Исто као што су Сремци Пречани.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Који прекодрињани?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Evo moje mišljenje: Ovako da krenem,kao prvo ovde je bio rat koji su vodili Srbi (Republika Srpska) i Muslimani (Bosna),i onda iz nekog poštovanja od strane vas Srbijanaca red bi bio da nas zovete Srbima a ne Bošnjacima,Bosancima kako god,jer ipak smo mi ovde ratovali,ljude su nam ubijali poturčeni Srbi koji danas drže našu (nekada davno) Bosnu,a mi imamo svoj entitet Republiku Srspku,sada je to sve jedna zemlja,ali ipak ako bi nas iko trebao zvati Srbima onda ste to vi.Eto to mi smeta,smeta mi da me ljudi koj su istog porekla kao ja samo ne žive u istoj zemlji zovu bosancem,a u to sam se uverrio.Većina vas,nas nazivaju bosancima,čak i kada je bila ona famouzna utakmica između BiH i Srbije na Marakani,znači gledam utakmicu i samo sever (na kome je bilo jedno 60 % navijača iz Republike Srpske) navija onako kako bi se trebalo navijati,jer kada je Srbija igrala u Bosni celi stadion skače i bodri reprezentaciju BiH,a na Marakani istok i zapad se pita kako ovi iz RS mogu tako da mrze ove iz Bosne,pa zar oni nisu jedna država,e pa nismo,majku mu kao da ne znate šta se ovde dešavalo.

Eto toliko od mene nadam se da sam bio jasan,čast onima koji nas zovu Srbima,a ne Bosancima. Smile
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
ovde je bio rat koji su vodili Srbi (Republika Srpska) i Muslimani (Bosna)
Ово је нетачно, даље је небитно пошто се полази од ове чињенице.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
kako je to netačno,ispravim molim te
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ја колико знам постоји подела Бих на РС и Федерацију, као и подела те територије на Босну и на Херцеговину. Подела на РС и Босну не постоји!
Даље, ја ћу тебе увек звати Босанац, што значи да си ти за мене Србин који живи у Босни. Ти мене можеш звати Сремац, а то значи да имаш у виду да сам ја Србин из Срема.
Види, ја полазим од тога да су и Босанци и Херцеговци и Банаћани и Србијанци и Црногорци Срби. А кад некога назовемо тим именом то значи да га одређујемо по географској линији. Ја кад кажем Босанац ја мислим на Србина. Ако хоћу да ословим муслимана из Босне, рећи ћу муслиман босански или муслиман из Босне. Бошњак никад нећу рећи јер се тако ствара измишљена нација која никада није постојала! То говорим и људима овде у Македонији - Босанац и Бошњак није исто, Босанац је Србин а Бошњак муслиман(и напоменем да је то накарадан термин). Ако муслимани прихвате да су Срби, ја ћу врло радо прихватити њих у српски народ и звати их Србима Босанцима, а то ће значити да је Босна поново Српска!
Јел разумеш шта хоћу да кажем??
« Poslednja izmena: 12. Feb 2009, 18:41:37 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49673
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S24

Još ako dodaš Hrvate (Herceg-Bosna) onda je tačno.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.