Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi ili Srbijanci iz Sbijanije?  (Pročitano 39770 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sasaborg,
ako si iz Krajine onda si možda dalmatinac,ne znam na koju Krajinu misliš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Sasaborg,
ako si iz Krajine onda si možda dalmatinac,ne znam na koju Krajinu misliš.
nije dalmatinac,da zaključimo za kraj tebi boraborass ne smetaju narodi u bosni,ali pitao bi te samo jedno da li bi držao do svojih uvjerenja i kada bi otišao u hrvatsku,mislim da li bi (ti reče da si istoričar) svojim đacima iznjeo svoj stav da ti ne smeta srbin i musliman u bosni,a u hrvatskoj???
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
Duki ,u pravu si u vezi s podrijetlom i zavičajnom pripadnošću a ovo zadnje teško mi je prihvatit.Nisam zna da i Bošnjaci svojataju Kotromaniće.Svojatamo ih mi i vi.nema potreba da sad to dokazujeme jer nema koristi ni tebi ni meni.po meni Bih je zemlja ljudi koji tamo žive bez obzira na narodnost.što prija svate svi biti će im bolje.

Свако има неко своје право, а овде је тешко одредити, чије је јаче. Срби су, већ рекох, масовно користили обележја Немањића (владара Рашке) и неких других невезаних за Босну. Слично су претпостављам радили и Хрвати.

И онда се ово деси, да нам Муслимани причају како смо ми заправо Бошњаци/Бошњани које је пропаганда из Београда и утицај СПЦ претворио у Србе, уз део Влаха Православне вероисповести које су Турци довели са собом. Smile За вас исто имају сличну теорију. И ви сте Бошњаци, које је пропаганда из Хрватске учинила Хрватима.

Порекло треба прихватити и бити свестан тога. Шта би уопште босанског Србина било брига и што би патио око тога, што има милион и нешто потурчене "браће"?

Већ рекох свој пример. Овде Црногорци и нису баш превише вољени, па се не стидим рећи одакле сам пореклом. Почетком 20. века на попису у Црној Гори имало је више од 90% Срба, а задњих година однарођавање, отцепљење, признање шиптарске квазидржаве на Космету.
« Poslednja izmena: 11. Feb 2009, 18:41:18 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma ne radi se o tome jebe mi se sto ce neko da me svrsta u zavicajno pripadnistvo Bosni a cak i da je tako nisam bosanac rodjen sam u Krajini prema tome ta prica ne pije vode.

To sto ne govorim po beogradski ne znaci nista pa nije naglasak nesto ili lokali izgovor sto determinise nekog po nacionalnoj osnovi a pogotovo ne jeli mi blize Srbim iz Beograda ili Bosanjak iz Sarajeva uvijek ali uvijek mi je blizi Srbin a ti sa tim vidi kako ces ja nemam taj problem.
Sale Srbine, nedaj svoju srpsku Krajinu, ali nedaj olosu ni na Srbiju! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Igor 90000,
Ja živim u Hrvatskoj i meni Srbi ne smetaju ako mi viruješ.Imam ih kao kolega na poslu i zašto bi mi smetali.Ako rade odgovorno svoj posao,ako poštuju Hrvatsku kao svoju Domovinu ili državu .To što su Srbi,što su pravoslavci,što poštuju svoje običaje meni ne smeta.Draži mi je Srbin koji poštiva svoje običaje nego Hrvat koji glumi nekog europejca ili kosmopolitu.Ne volim Srbe koji ne doživljavaju hrvatsku kao svoju,sanjaju neku veliku Srbiju i sl.stvari
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Igor 90000,
Ja živim u Hrvatskoj i meni Srbi ne smetaju ako mi viruješ.Imam ih kao kolega na poslu i zašto bi mi smetali.Ako rade odgovorno svoj posao,ako poštuju Hrvatsku kao svoju Domovinu ili državu .To što su Srbi,što su pravoslavci,što poštuju svoje običaje meni ne smeta.Draži mi je Srbin koji poštiva svoje običaje nego Hrvat koji glumi nekog europejca ili kosmopolitu.Ne volim Srbe koji ne doživljavaju hrvatsku kao svoju,sanjaju neku veliku Srbiju i sl.stvari
U redu verujem ti da tako misliš,jer si stariji čovek.Ali da li bi svoje mišljenje izjavio javno ili npr. na nekom omalom skupu. ja da sam na tvom mestu nebi
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zašto'
ja sam u prvom redu katolik i to ne iz običaja već iz uvjerenja.Ne bi mogao živjeti svoju vjeru ako bi mrzio bilo koga .Hrvat sam slučajni,niti sam ponosan niti se toga stidim,vjeru sam izabrao i živim po njoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Zašto'
ja sam u prvom redu katolik i to ne iz običaja već iz uvjerenja.Ne bi mogao živjeti svoju vjeru ako bi mrzio bilo koga .Hrvat sam slučajni,niti sam ponosan niti se toga stidim,vjeru sam izabrao i živim po njoj.
nisi mi odgovorio na pitanje,da li bi ili nebi,ako bi onda nisi hrvat kakvog hrvatska traži ako nebi onda nisi katoli k kakvim se predstavljaš
« Poslednja izmena: 11. Feb 2009, 18:59:40 od Igor90000 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Naravno da bi ,vjeruj mi velika većina Hrvata nema danas ništa protiv Lojalni Srba koji poštuju zemlju u kojoj žive.Ona manja skupina sramoti i sebi i zemlju i nisu nikakvi domoljubi već budale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Naravno da bi ,vjeruj mi velika većina Hrvata nema danas ništa protiv Lojalni Srba koji poštuju zemlju u kojoj žive.Ona manja skupina sramoti i sebi i zemlju i nisu nikakvi domoljubi već budale.
vidim da ta većina je dozvolila povratak veliki broj srba u hrvatsku
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.