Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi ili Srbijanci iz Sbijanije?  (Pročitano 39526 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Само мало. ЈА сам пречан, ал се никако не проналазим у томе што си написао. А мој став о томе како нас Хрвати зову имаш у више постова назад. То да нас сада Хрвати и балије тако накарадно зову су помињали чини ми се гацко и дуле16, ал не бих рекао да су оптерећени тиме.
Генерално, не стоји ти та теза о нама пречанима! Ваљда ја знам, из личног искуства.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Само мало. ЈА сам пречан, ал се никако не проналазим у томе што си написао. А мој став о томе како нас Хрвати зову имаш у више постова назад. То да нас сада Хрвати и балије тако накарадно зову су помињали чини ми се гацко и дуле16, ал не бих рекао да су оптерећени тиме.
Генерално, не стоји ти та теза о нама пречанима! Ваљда ја знам, из личног искуства.

Ti sa prečan u kojoj generaciji? Drugoj, trećoj ??? Ja govorim o prečanima koji tamo i žive, ili su živeli do skoro. Ne govorim ja o trećoj generaciji rođenoj u Srbiji.

Ja Sremce ne računam u prečane, zajebi ti to. Samo oni preko Drine su za mene prečani, a oni su iskompleksirani Hrvatima isto kao i Hrvati njima. Uzajamni kompleksi. Ne zna se ko je veći paćenik.
« Poslednja izmena: 22. Jan 2009, 16:02:52 od zemunac22 »
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
ајде де ... немој људе називати паћеницима ...  Smile

пардон ... исправка ... опростите ... немој ове моје преко Дрине називати паћеницима   Smile ... а пречан је био назив за Србе из данашње Војводине колико се сећам  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2009, 16:20:55 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
За све Србе који живе у Хабзбуршкој монархији, што је значи искључивало кнежевину и касније краљевину Србију, као и Црну Гору.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63

Ti sa prečan u kojoj generaciji? Drugoj, trećoj ??? Ja govorim o prečanima koji tamo i žive, ili su živeli do skoro. Ne govorim ja o trećoj generaciji rođenoj u Srbiji.

Ja Sremce ne računam u prečane, zajebi ti to. Samo oni preko Drine su za mene prečani, a oni su iskompleksirani Hrvatima isto kao i Hrvati njima. Uzajamni kompleksi. Ne zna se ko je veći paćenik.

Ti si ovde najveci pacenik i izgleda da si opterecen tim precanima, pa cak imas svoje (dobre) i one lose preko drine, e moj Srbine ako si ti to uopste.
P.S. I Zemunci su precani.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2009, 16:32:56 od gacko »
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49646
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S24

Potpuno pogrešno.

Prečani su preko Save i Dunava, a prekodrinjani su (što sam naziv govori) preko Drine.

A o paćeništvu je suludo pričati.  Smile

« Poslednja izmena: 22. Jan 2009, 18:20:50 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5

Ti si ovde najveci pacenik i izgleda da si opterecen tim precanima, pa cak imas svoje (dobre) i one lose preko drine, e moj Srbine ako si ti to uopste.

Kad me već vučeš za jezik, da ti kažem. Ja jesam Srbin, ali se sramim Srba paćenika kao što si ti. Svi vi šešeljisti ste srpski paćenići i treba vam pomoć. To što ti ovde pričaš to sam ja slušao od Šešelja pre 20 godina. Došao čovek u Srbiju gde nema nigde nikoga jer su mu svi krvni rođaci katolici Hrvati i žive po Zagrebu i drži mi predavanja o srpstvu. On meni baljezga o srpstvu, mojih tri pretka leže na Zejtinliku, a Šešeljevi preci nosili plave austrijske uniforme i vešali žene i decu po Mačvi i Srbiji uopšte.

E pa, baš uzinat Šešelju ja sam Srbijanac i jasno hoću da istaknem da se razlikujem od njega hercegovca. I ne vređam se kad me Hrvati zovu Srbijanac, čak mi imponuje.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49646
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S24

Kad me već vučeš za jezik, da ti kažem. Ja jesam Srbin, ali se sramim Srba paćenika kao što si ti. Svi vi šešeljisti ste srpski paćenići i treba vam pomoć. To što ti ovde pričaš to sam ja slušao od Šešelja pre 20 godina. Došao čovek u Srbiju gde nema nigde nikoga jer su mu svi krvni rođaci katolici Hrvati i žive po Zagrebu i drži mi predavanja o srpstvu. On meni baljezga o srpstvu, mojih tri pretka leže na Zejtinliku, a Šešeljevi preci nosili plave austrijske uniforme i vešali žene i decu po Mačvi i Srbiji uopšte.

E pa, baš uzinat Šešelju ja sam Srbijanac i jasno hoću da istaknem da se razlikujem od njega hercegovca. I ne vređam se kad me Hrvati zovu Srbijanac, čak mi imponuje.

Ma u redu je što si Srbijanac, svaka čast.

Nego pusi malo Šešelja. Svaki post: Šešelj ovo Šešelj ono; bošnjački šešeljevci itd. 

« Poslednja izmena: 22. Jan 2009, 20:51:35 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63

Ja nemam nikakve veze sa Seseljem, to si ti utripovao, kao sto to obicno i radis, a sebe mozes da zoves kako god hoces i ponosis cime hoces, to je tvoja licna stvar, ali citajuci tvoje postove najmanje si pozvan da ti ocenjujes koliki je ko Srbin i kakav, a za ove plave uniforme ti to raspravi sa Seseljem.  Smile
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Iznervirali su me vise ovi sa B 92 kao i mnogi ovde na forumu sa izrazom Srbijanci. Ako smo Srbijanci, mora da smo iz Srbijanije. A gde je odaK Srbija?

<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Anea (Vreme: 29. Dec 2008, 22:10:33)

tebe su iznervirali,a šta ja da kažem koji sam iz RS i koga 70 % Srbije naziva bosancem
Nisam ja bosanac ja sam Srbin iz Republiek Srpske!!!!!!!!!!!!!!  i upamtite to više jednom
« Poslednja izmena: 11. Feb 2009, 11:09:09 od Igor90000 »
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.