Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi i Hrvati - zašto se ne podnosimo?  (Pročitano 23881 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Glupo je donosit zaključke na temelju bilo kojeg foruma jer ne znaš s kim pričaš , dal je taj neko frustriran , uspješan , neuspješan , jadan , ranjen ili ko zna šta još .Ja sa sa Srbima nemam nikakvih problema niti oni samnom , godišnja zarada moje firme je 30% uvjetovana Srpskim tržištem , sa partnerima u Srbiji imam super odnose i zajebavamo se na račun svega bez ustezanja u našim neformalnim razgovorima , spaja nas interes i toga smo svjesni ali ima i dosta toga pozitivnog što smo vremenom razvili - ali je prvi spoj bio interes i to je ok , jer danas je vrijeme posla, tržišta i interesa a ne lupetanja o ratovanju tako da bi se ja sa Vladinom tezom složio 100 %.

osim ovoga
Citat
Srbe je zaboljelo sto su svi katolici postali Hrvati, a Hrvate je zaboljelo to sto su Srbi toliko superiorni, a oni jos uvijek nemaju svoju drzavu... Danas je mrznja rasplamsana i gore navedeni razlozi su samo osnova.

to mi je nepoznato , nemam tih problema  Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2006, 18:41:45 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 390
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
уморни, мораш прво да упознаш којег Србина или Српкињу да га не би подносио;
осим тога, зачудо, али слажем се са сваким аргументом што ти је Анеа одговорила; зајебана ствар кад ти неко у 3 поста одржи лекцију, а још дама...  Smile
IP sačuvana
social share
Уосталом сматрам да Република Српска има право на референдум и да ће искористити то право и припојити се Србији!

Сачувај ме Боже куге и Хрвата! - натпис у једној немачкој цркви
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Moje misljenje je da Hrvati nisu spameri ovde.Imao sam vise puta nekoliko vrlo konstruktivnih razgovora sa pripadnicima pomenutog naroda.Protiv Hrvata nemam nista protiv dosta njih su mi vrlo bliski prijatelji.A Aneine psiholoske konstatacije "kolektivna amnezija"... smatram bezveznim.Tacno je da postoje neke cinjenice zbog kojih u nekim momentima ne gajim simpatije prema susednoj nam drzavi ali to ulazi u sferu politike i istorije.
Pa sta ako je ovo srpski nacionalisticki forum na njemu moze da prisustvuje ko god hoce.
Ovo je ujedno prvi i poslednji put da stajem na stranu Hrvata jer znaju momci da preteraju i to opasno.
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Hrvati sebe suviše ozbiljno shvataju. Svoju državu, svoje žrtve, to je sve prepuno odurne i kičaste katoličke patetike.Mi ovde padamo od smeha kad vidimo Bozanića. Pitam se da li je on i Hrvatima smešan kao nama? Zatim, onaj lik  , neki Zovko,(čisto ustaško prezime) koji je video "krvave" suze djeve Marije...Toga ima kolko hoćeš,i još se čudiš srpskoj antipatiji, da se blago izrazim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Vidi vidi... sunarodnjak se još nije odučio od traženja konstruktive rasprave o međunacionalnim odnosima na Srpskom nacionalističkom forumu...

Eh, da - Vlado, moderatoru, majstore... pazi ovo:
Srbe je zaboljelo sto su svi katolici postali Hrvati, a Hrvate je zaboljelo to sto su Srbi toliko superiorni, a oni jos uvijek nemaju svoju drzavu... Danas je mrznja rasplamsana i gore navedeni razlozi su samo osnova.

Upravo kretenarije nalik na gornju tvrdnju o "superiornosti" jedan su od važnijih uzroka svih sranja koja su se izdogađala...

I na koncu:

Anea, tvoja argumentacija je toliko prozirna i traljava, način obraćanja toliko snishodljiv i pun prezira, generalno ophođenje sa svima drugima toliko puno prezira i loše zakamuflirane ironije... svima se obraćaš sa pijedestala moralne, intelektualne i svake druge superiornosti da čovjek može zaključit jedno slijedećeg:

1. ti si višestruki nobelovac iz nekoliko društvenih i prirodnih disciplina, a ovde na forumu si kako bi dobila uvid u način razmišljanja intelektualno "nižih" bića

ili

2. tvoje su frustracije pregoleme, uzrokovane svakovrsnim uskraćivanjima, pa je nemoguće uopće pojmit patologiju koja se tjera na takvu komunikaciju s ljudima

U svakom slučaju, ako zaista studiraš pravo, evo ti jedan dobronamjeran savjet - nemoj se posvetit advokaturi... jer u toj se branši ipak trebaš znat ophodit s ljudima kao da su ljudi, a ne smeće... Predlažem ti da specijaliziraš segment izvršenja kaznenih sankcija pa se zaposliš kao upravitelj nekog zatvora ili slične institucije... Tu ćeš se izvrsno snaći...

Ispričavam se za offtopic, ali jednostavno se više nije moglo izdržat...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Pa sta ako je ovo srpski nacionalisticki forum na njemu moze da prisustvuje ko god hoce

Ja se sa ovim ne bih slozio i pre bih to ovako definisao>>> koriscenje ovog foruma je privilegija, a ne pravo.

Inace sto se tice hrvata ne mogu reci da ih mrzim mada bi to neko mozda i tako definisao pa cak i oni sami, ali svakako da ih ni ne volim. Prosto receno skroz mi je dobro bez njih i uopste mi ne fale u zivotu, kako privatnom tako ni poslovnom. I zaista mi nije jasna njihova potreba za ovom i slicnim raspravama na ovom ili bilo kom drugom srpskom forumu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Jednostavno je, kada nam je najteze, tad smo najjaci!!!

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Eh, da - Vlado, moderatoru, majstore... pazi ovo:

Upravo kretenarije nalik na gornju tvrdnju o "superiornosti" jedan su od važnijih uzroka svih sranja koja su se izdogađala...
Vidis... sam si se uhvatio! Naravno... vi ste nas poceli mrziti zato sto smo bili superiornija nacija...

Znaci Srbi su bili glavni krivac sto su Hrvati i Slovenci oslobodjeni i sto su stupili u kraljevinu SHS. Niste imali slavnu proslost, niste imali nezavisnost, niste imali dosta toga sto su imali Srbi. Bili ste gladni slobode i samostalnosti. Htjeli ste drzavu, pocinili ste zlocin... To su korijeni pocetka mrznje...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
A i ti ga znaš provalit majke ti...

Kretenarije o superiornosti - znači da su oni koji su umislili vlastitu superironost svakako snose dobar dio krivnje za sve ono što se izdogađalo... superiornost jednog automatski presumira i inferirornost onog drugog... pa kad se taj netko ponaša superirono, ponižava onog za kojeg smatra da je inferiroran, automatski uzrokuje reakciju kod tog navodno inferironog...

Eh, da - priče o "slavnoj prošlosti" ostavi za djecu u vrtiću... te gluposti jednostavno ne drže vodu...

Moj je narod slavniji od tvog... moj je tata jači od tvog... moja cura se bolje jebe od tvoje...

Mislim stvarno... uozbilji se... znam da možeš kao hoćeš...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Kretenarije o superiornosti - znači da su oni koji su umislili vlastitu superironost svakako snose dobar dio krivnje za sve ono što se izdogađalo...
Naravno... nisam to demantovao... ali ja gledam sa objektivne i cinjenicne strane. Mislis da mi nesto znaci sto su Srbi bili u prednosti na svim poljima. Ispada da su Srbi krivi sto su superiorni. Mi ovdje pricamo kako je bilo i iznosimo svoja misljenja, a ne kako kaze i misli nacija. Znaci ja sam iznio svoje misljenje, sto ne znaci da mozda nije tacno...

Eh, da - priče o "slavnoj prošlosti" ostavi za djecu u vrtiću... te gluposti jednostavno ne drže vodu...
Kako ne drze? Da nije bilo proslosti ne bi bilo sadasnjosti... logicno? Hm ti si pravnik, a ovo je objasnjenje za malu djecu. U cemu ti vidis razlog mrznje?
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.