Prica grupa srba kao ajde da pokazemo onim hrvatima kako imamo muda da jedan od nas ode u centar zagreba i vice ja sam srbin. I jedan kaze ajde ja cu. Ode on u centar Zagreba i vikne Ja sam Srbin! Tu se odma pojavi par likova i ubiju ga od batina. Procula se prica o hrabrom srbinu i sad hrvati da ne bi ispali picke ajde kao da jedan uradi to isto u Beogradu. Najhrabriji ode kod konja u bgd i pocne da vice "Ja sam Hrvat!" niko ga ne jebe 2% drugi put on jos glasnije vikne "ja sam hrvat!" opet ga niko ne jebe 2% Treci put on vikne iz sve snage "ja sam hrvat!!!" i pridje mu neka bakica i kaze: "cuti sine sramota je to"
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. * - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot. * - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. * - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve. * - Sky is the limit. * - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni. * - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.