Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi i bela kuga. Koliko dece planirate imati.  (Pročitano 22599 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Bijela kuga vlada zato sto se zene bune/ Ma daj, molim te. Nisam odavno cula takvu glupost.
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Nisam odavno cula takvu glupost

Vidis, to je vec tvoj problem.Jer recimo ti isto tako imas jako zivopisno misljenje o braku i porodici koliko se secam.
Ne mislim da su zene jedini krivci, ali mislim da 95% devojaka 16-19 godina pricaju kako nikad nece radjati kako ce usvojiti dete ili nesto slicno, sumnjam da su im takve ideje pale od drugara sa kojima su pricale.
Izmedju ostalog i ta tvoja ideja koju si negde na forumu izlozila pa sam je procitao je cisti produkt takvog razmisljanja.
Sad, da li je to tebi glupo ili ne, opet kazem, tvoja je stvar i problem.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 133
Citat: SerbianFighter

Ne mislim da su zene jedini krivci, ali mislim da 95% devojaka 16-19 godina pricaju kako nikad nece radjati kako ce usvojiti dete ili nesto slicno,

Mislim da je procjena ovdje iznesena proizvoljno, iako je moguce da se veliki broj djevojcica se tako izjasnjava, to nije relevantan podatak za ovu temu, jer djevojke u periodu od 16-19 godina  nisu formirale svoje stavove po po mnogo cemu, a da ne govorimo o pitanju porodice i braka, Mislim da su malo starije feministkinje te koje su pustile pricu o ne radjanju djece ili usvajanju, a da se to nasim djevojcicama svidjelo kao nesto drugacije i u "fazonu" pa to prihvataju, a vec za nekoliko godina, misljenje ce im se promjeniti.
 Konstatacija da su zene te koje su glavni krivac (ne jedini),za bijelu kugu zbog toga sto ce im se tjelesna gradja promjeniti i ko zna zbog cega jos, zaista je blago receno nezrela.U drugom postu cu pisati o mojim stavovim a po pitanju bijele kuge, jer su moji postovi i onako predugacki a to niko ne voli, pa ni ja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Citat
Po tome sto njegovo telo nakon trudnoce nece poprimiti nezeljeni oblik zapreminu i masu, a cak i kad bi se njegovo telo deformisalo kao i svakog drugog muskarca verovatno bi ga bolelo uvo za to.

On je bolji od zene jer se nece ugojiti a i ako se ugoji bole ce ga uvo za to?!?! E stvarno pretera ga Smile  Ajd da si rekao jer je bolji pametniji, vredniji, nego ovo... mislim Smile
A i to je samo licni stav, dobar deo devojaka nije opterecen svojom tezinom i izgledom, bar ne one devojke sa kojima se ja druzim. Za ostale me ni ne interesuje nesto previse

Citat

U poslednje vreme one upravo i zele ni jedno, a one koje pricaju da zele, najcesce samo pricaju.

A muskarci svi zele po copor dece ma daj ne budite deca! Ko u ovo doba jos misli o deci kad pola ljudi ne sastavlja kraj sa krajem. Nemozes generalizovati tako stvari. Ima ljudi koji zele ima ljudi koji ne zele, u svakom slucaju deca od 19 pa manje godina sigurno ne razmisljaju isto kao neko od 23 i vise.
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
mob
HTC One M9
Zene ne zele decu to je cinjenica ne zele muku i ne zele da se malo ugoje da bi izgledale lepo i da bi mogle da se svrckaju gde hoce e zato vlada bela kuga.
Citat
A muskarci svi zele po copor dece ma daj ne budite deca! Ko u ovo doba jos misli o deci kad pola ljudi ne sastavlja kraj sa krajem. Nemozes generalizovati tako stvari. Ima ljudi koji zele ima ljudi koji ne zele, u svakom slucaju deca od 19 pa manje godina sigurno ne razmisljaju isto kao neko od 23 i vise.

Deca su najvece bogatstvo za njih ces uvek da nadjes pare. Nekad nije imalo para pa se radjala deca ko zecevi
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Citat
Zene ne zele decu to je cinjenica ne zele muku i ne zele da se malo ugoje da bi izgledale lepo i da bi mogle da se svrckaju gde hoce e zato vlada bela kuga.

Daj stvarno prestani da lupas takve gluposti!!!
To sto si naveo mogu da misle samo neke klinke od 15-16 godina, nikako zrele, ozbiljne obraovane devojke od 22-23 i vise godina!!!!
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
On je bolji od zene jer se nece ugojiti a i ako se ugoji bole ce ga uvo za to?!?! E stvarno pretera ga  Ajd da si rekao jer je bolji pametniji, vredniji, nego ovo... mislim  
A i to je samo licni stav, dobar deo devojaka nije opterecen svojom tezinom i izgledom, bar ne one devojke sa kojima se ja druzim. Za ostale me ni ne interesuje nesto previse

Imas problem sa izrazavanjem sopstvenih misli. To kontam kod dece do 3 godine, ali posle toga, to vec nije dobro.
Pitala si :
Citat
Po cemu si ti razlicitiji tj bolji od bilo koje zene?

Dakle
Ne uskacite u sopstvene zamke ili ako hoces direktnije, ne pravite od sebe idiote.

Citat
Mislim da je procjena ovdje iznesena proizvoljno, iako je moguce da se veliki broj djevojcica se tako izjasnjava, to nije relevantan podatak za ovu temu, jer djevojke u periodu od 16-19 godina nisu formirale svoje stavove po po mnogo cemu, a da ne govorimo o pitanju porodice i braka

Donekle tacno.
Slazem se sa time da nisu fomrirale misljenja, medjutim isto tako vecina tih devojaka vec za par godina ulece u "probleme sa decom".
Nisu one sa 18 - 19 vise klinke koje mogu sebi da priuste da ni o cemu ne misle, ali posto priustavaju onda sumnjam da ce se do 25 godine mnogo promeniti. Jedino sto do tada nalete u situaciju sa nekim od momaka da ostanu u drugom stanju.
Inace to sam pitao 20ak devojaka iz srednje Turisticke skole i Srednje Ekonomske, samo jedna je dala odgovor koji me je zadovoljio kao coveka, a te devojke nisu bile neke droljetine, vec sasvim prosecne ucenice 4 godine, koliko je to % - rekao bih 95% Ok, nije relevantno slazem se, ali nije ni mnogo daleko do istine.
Citat
A muskarci svi zele po copor dece ma daj ne budite deca! Ko u ovo doba jos misli o deci kad pola ljudi ne sastavlja kraj sa krajem. Nemozes generalizovati tako stvari. Ima ljudi koji zele ima ljudi koji ne zele, u svakom slucaju deca od 19 pa manje godina sigurno ne razmisljaju isto kao neko od 23 i vise

Nemoj ti da ocenjujes ko je dete a ko nije.
Neko je sa 19 mnogo manje dete od nekog sa 25 , 30 pa ne retko i 40. To sa godinama bas i nema neke veze. Ima veze sa ponasanjem.
Vecina muskaraca zeli decu, bio to copor ili jedno dete, oni to zele, oni to ne prestaju da sele o 7 do 77 godine, samo sto ne zele da im se to desi pre nekih ozbiljnijih godina.
Citat
Zene ne zele decu to je cinjenica ne zele muku i ne zele da se malo ugoje da bi izgledale lepo i da bi mogle da se svrckaju gde hoce e zato vlada bela kuga

Ne sve, ali prilican deo.
Citat
Daj stvarno prestani da lupas takve gluposti!!!

Za pocetak lakse sa tim uzvicnicima, iritira. Ako ne mozes smireno na neku temu pricati onda bolje cuti.
Citat
To sto si naveo mogu da misle samo neke klinke od 15-16 godina, nikako zrele, ozbiljne obraovane devojke od 22-23 i vise godina!!!!

Godine i obrazovanje nikad nisu bili merilo zrelosti a ni ozbiljnosti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
I sad si ti rekao nesto pametno?!
Kakve veze to sto si mene citirao i odgovorio ima sa onim sto je kirov izjavio?!
Ja tebe nit sam spomenula niti napala a ti se tu ponasas kao neki drveni advokat pritom vredjas i omalozavas, rekla sam ti jos onaj dan, ako imas neki problem samnom reci mi to, ako bilo ko ima problem neka meni kaze, i nemoj samo sa onim frazama, mnogi ljudi koji su cenjeni cu mi rekli o tebi ovo ili ono, jer mnogi ljudi ne znaju obe strane price. Zato prestani da budes mirodjija u svakom sosu i da upadas u nase rasprave.

Ja sam samo rekla da je suludo objasnjenje da u Srbiji vlada bela kuga jer zene nece decu jer ce se ugojiti. To je meni smesna i nadasve glupa izjava. Da je rekao zene nece decu zbog ekonomske krize, nemastine, jer ne znaju sta ce biti sutra, ili sta ja znam koji drugi razlog pa jos i da poverujem da su zene krive za belu kugu, ovako, mogu samo slatko da se nasmejem!

Citat
Vecina muskaraca zeli decu, bio to copor ili jedno dete, oni to zele, oni to ne prestaju da sele o 7 do 77 godine, samo sto ne zele da im se to desi pre nekih ozbiljnijih godina.

A zene to ne zele??!?!?!?!

Ovo je stvarno tipicno muski, nista vise!

Zene ne zele a muskarci to zele, stvarno mi je sve ovo smesno!
Naravno da svi mi zelimo decu kad se sredimo, dobijemo posao, stan, zavrsimo fakultete itd, samo sto deca ne dolaze bas uvek po planu, nekad i porane.
Ja zelim decu, zelim ih sto vise, ali eto, dobrim delom moze da se desi da vise nikad ne mogu da ih imam,i sad onda jedan kirov treba da dodje i da kaze e ona nece da ima dete zato sto nece da se ugoji.... stvarno mi ne preostaje nista drugo do da legnem dolje i pocnem da vristim od smeha

A usklicnici, stavljacu ih koliko mi je volja, meni ne smetaju, ako te iritiraju nemoj da ih gledas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ja mogu da se ne slazem sa selenom, ali ne mogu da je ne postujem jer devojka ima svoje stavove koje ima cime da brani i od kojih ne odstupa i u vezi kojih u konverzaciji ne pravi grube greske. Selena, milina je diskutovati sa tobom kao i sa recimo Dell Boy-em.
Isto tako, ne mislim da sam ista pametno rekao, samo mislim da si ti sto sta glupo rekla i sto sta nepovezivo na silu povezala. Slazem se da je inteligencija izmedju ostalog sposobnost da covek poveze ne povezivo, al ne treba povezivati po svaku cenu ne bi li ispalo inteligentan.
Citat
Kakve veze to sto si mene citirao i odgovorio ima sa onim sto je kirov izjavio?!

Jel treba da ti se nacrta:
Postavi pitanje: Po cemu si ti razlicitiji tj bolji od bilo koje zene? [a inace i samo pitanje je bespredmetno glupo]
I das odgovor: On je bolji od zene jer se nece ugojiti a i ako se ugoji bole ce ga uvo za to?!?!  ...
Citat
Ja tebe nit sam spomenula niti napala a ti se tu ponasas kao neki drveni advokat pritom vredjas i omalozavas

Ako te istina vredja tvoj je problem, ja nisam primetio da sam igde vredjao, niti je bilo ko to ovde video sem tebe, da hocu da te vredjam vredjao bih te do krvi, ali nisam takav i zaista me takve stvari nikad nisu zanimale.
Ako nisi primetila rasprava je javna a u takvoj raspravi svako brani neko misljenje i stanoviste, bez obzira na to ko su ucesnici tako da nema tu "nepozvanog" mesanja u raspravu.
Ako nisi primetila takodje, jedina koja ovde nekog omalovazavas si ti.
Citat
mnogi ljudi koji su cenjeni cu mi rekli o tebi ovo ili ono, jer mnogi ljudi ne znaju obe strane price.

Tacno tako, vecina njih me je ispljuvala i ugusila dok nije cula drugu stranu price.
A ta druga strana se potvrdjuje u poslednje vreme svakim tvojim postupkom i komentarom, ali o tome zaista ne zelim ni sada ni ovde, jer su to licne stvari.
Citat
a sam samo rekla da je suludo objasnjenje da u Srbiji vlada bela kuga jer zene nece decu jer ce se ugojiti. To je meni smesna i nadasve glupa izjava

Ne izvlaci iz konteksta recenice, nego ako komentarises komentarisi sve. Kada samo tako stoji onda je suludo, kada se kaze da je to jedan od razloga onda nije uopste suludo
Citat
Da je rekao zene nece decu zbog ekonomske krize

To je pitanje VISE DECE, ono o cemu smo konkretno pricali je bilo pitanje makar jednog za pocetak.
Citat
A zene to ne zele??!?!?!?!

Da li zele ili ne, jedna je stvar, a da li pricaju da zele ili ne i da li se ponasaju u skladu sa time, sasvim druga.
Citat
Zene ne zele a muskarci to zele, stvarno mi je sve ovo smesno

Tvoj problem.
Citat
Ja zelim decu, zelim ih sto vise, ali eto, dobrim delom moze da se desi da vise nikad ne mogu da ih imam,i sad onda jedan kirov treba da dodje i da kaze e ona nece da ima dete zato sto nece da se ugoji.... stvarno mi ne preostaje nista drugo do da legnem dolje i pocnem da vristim od smeha

Tebi je do smeha kad o tome pricas.
Hm... ok.
Ponovo cu ti reci, to sto ti zelis ne znaci da je to opste misljenje.
Citat
A usklicnici, stavljacu ih koliko mi je volja, meni ne smetaju, ako te iritiraju nemoj da ih gledas

A ne, neces, stavljaces ih gde ima smisla i potrebe i ponasaces se uljudno i kulturno jer ako se ne budes ponasala neces ni po cemu biti razlicita u odnosu na mnoge budale koje su na forum dolazile tipa bajazita i sl

Kirov se znacajno popravio na forumu i to treba postovati, a ne omalovazavati i vredjati jer covek takodje ima svoje misljenje od kog ne odstupa.

A to oko toga ko sta kome ima licno da kaze i sl, nemoj ulaziti licno a pisati javnu raspravu pa ti ni ja necu odgovarati licno na takodje javnom mestu. Ja se slazem da to nije dobro i nisam za to, ali ti si ta koja to uvek pocinjes, koja uvek skreces na to.

Jedino sto je dobro u svemu ovome... je to sto konacno pricamo o temi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Postavila sam pitanje, a odgovor je bio cisto ironicno izrecen koji ocigledno nisi shvatio, jer za mene neko nije bolja osoba ako ga neinteresuje svoj fizicki izgled. To po meni ne moze nikako biti merilo dobrote

Citat
Tacno tako, vecina njih me je ispljuvala i ugusila dok nije cula drugu stranu price.

Pricam ti o celoj prici, koju niko ne zna, pa ni ti, zato ne osudjuj ono sto ne znas. Da znas, verovatno bi pojeo sam sebe od stida.

Citat
Zene ne zele decu to je cinjenica ne zele muku i ne zele da se malo ugoje da bi izgledale lepo i da bi mogle da se svrckaju gde hoce e zato vlada bela kuga

Gde u ovoj recenici pise da je to JEDAN OD razloga?!?! Ne izvlacim iz konteksta, samo odgovaram na ceo kirovov post

Citat
Tebi je do smeha kad o tome pricas.
Hm... ok.
Ponovo cu ti reci, to sto ti zelis ne znaci da je to opste misljenje.

Ne bi trebalo da mi je do smeha, ali nazalost od muke moram da se smejem

Citat
Kirov se znacajno popravio na forumu i to treba postovati

neko je vec pitao, mislim grinog, ajd i ja da pitam, u cemu se to popravio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.