Nama ne da to sto nismo slozni da imamo drzavu. Jer su nam svi politicati ko kameleoni. I opet nije skontao poentu. Njima niko ne brani, u modernom svetu slabo ko i moze to da ti brani, ali... nije isto kad je neko 10 godina u vezi i kad je neko 10 godina u braku.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Da mozemo da stvorimo drzavu vec bi odavno bila republika Srbija u cije sastavu je kosovo i Republika Srpska stranci nedaju da se bilo sta menja jer im neodgovara
Niko nam i danas ne brani da raspisemo referendum i da svaka teritorija gde smo vecina bude u sastavu drzave. To sto smo bili dovoljno velike budale da pustimo zagorca da nam sjebe kosovo, to je nas problem.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ovu situaciju? Da konacno kostunica odluci sa kime ce, ako ce sa radikalima da urade nesto korisno, ako nece, cekamo 6 meseci, pa izbori pa radikalina vlast. Da li ce biti bolje? Ne znam, sumnjam da moze biti gore.
Za referendum treba 100.000 potpisa gradjana da li postoji stranka koja bi se odlucila na takav korak verovatno u Srbiji ne ali ponavljam da strncima ne odgovara promena granica na balkanu