Cemu toliki offtopic?! Ako zelite da pricate kome treba dati da ima dete, otvorite novu temu, ako zelite da pricate kad zelite da imate dete otvorite novu temu!
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Ali vas dvoje niste pricali o beloj kugi, kako je spreciti, sta uciniti po tom pitanju nego se prepirali kome treba dati da ima dete, pricali ste o vodi, ne znam ni ja cemu....
Divno je to.. "momkujes" kako ti kazes do 40-e, i onda napravis 3-4 ... kad oni budu imali 16-17 godina ti ces imati 60 i vec neces biti ni za sta, pocele da otkazuju fizikalije... ako uzmemo da ces imati vise... sa decom neces imati prilike ni da se igras kao covek.. bices svom sinu deda.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Jedno, zato sto ne zelim da oskudeva u osnovnim stvarima kao sto sam ja oskudevao, a ja da ne mogu da mu pruzim te osnovne stvari zato sto nemam novca za vise dece, a imam vise dece...
Iz iskustva bih rekao da je troje sasvim dovoljno, posto covek ne moze fizicki da postigne da se ravnopravno posveti vecem broju dece.
Djeca kao djeca su velika odgovornost! I cvrsto vjerujem da osoba treba da ima koliko toliko sredjen zivot pre nego sto osnuje familiju.. Trebas biti spreman i psihicki i emocionalno kao i finansijski da bi im obezbedio koliko toliko bezbjedan zivot!!! :twisted: A sto se tice 'ladies' u Engleskoj koje djecu smatraju kao meal ticket gade mi se.. Djeca su put do kuce i finansijske sigurnosti ... Jer mamice ih radjaju i onda ih nacisto izkorene iz njihovih zivota i ta deca su primorana da odrastaju kao samonikle biljke na ulicama i kao takvi postaju buduci kriminalcici i siledzije... A mamice su busy i traze nove zrtve i tako onda donesu ih kao bit***s na svijet po 3 ili 4 zavisno kako koja i nijedno to dete nema ni tatu a bogami cesto ni mamu jer se mamice predaju u novu proizvodnju//
Call me old fashioned.. mozda..ali i dalje smatram da deca trebaju da budu radjana iz ljubavi i u bracnoj i stabilnoj zajednici..
a danas sve vise i vise vidim kako rec BRAK vise ne znaci nista...
da ljubav ovisi o vremenu, uništila bi vrijeme... da ljubav ovisi o prostoru, uništila bi prostor... kad bi uništila prostor, ostao bi beskraj... kad bi uništila vrijeme, ostala bi vječnost... sresti njega u beskraju, značilo bi ostati s njim vječno....
Ja vjerujem da je nase drustvo jos uvijek zdravo, i oko sebe vidim puno ljudi koji zive u kvalitetnim i dobrim brakovima, i jos boljim i zdravijim porodicama.Jos uvijek drugacije shvatanje braka i porodice, od ovoga, je sporadicna pojava.
a danas sve vise i vise vidim kako rec BRAK vise ne znaci nista...
Diskutabilno. 1. Previse je ljudi u bracnim zajednicama radi reda i radi misljenja okoline 2. Dovoljno ljudi ima misljenje kao ja, a to je da je brak samo jedan papir i da on nece ni nista boljim ni nista gorim uciniti vezu izmedju neke 2 osobe. Samim tim... cisto protokularno je nekom bitan... nekom ne.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
a.[/b] 1. Previse je ljudi u bracnim zajednicama radi reda i radi misljenja okoline 2. Dovoljno ljudi ima misljenje kao ja, a to je da je brak samo jedan papir i da on nece ni nista boljim ni nista gorim uciniti vezu izmedju neke 2 osobe. Samim tim... cisto protokularno je nekom bitan... nekom ne.
. Pa ne bi se bas slozila sa tobom da je brak samo papir, tacno je da on ne cini vezu bolju ili goru, medjutim brak je ipak jedna obaveza malo veca nego neka druga obaveza napisana na komadu papira.Obavezuje te da se sjetis, kada mislis da je dosao kraj, da si jednom usao u taj brak radi necega sto je vrijedilo, i da si nekome nesto obecao, zvanicno i pred svima, i ne opstaje radi "svjeta", vec zato sto se u njemu stvaraju neke veze koje se malo teze raskidaju nego veze ljudi koji nisu u braku.Ne govorim o kvalitetu ovih brakova i veza , vec samo o njihovom sadrzaju.