Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 21:27:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Срби, Хрвати,Бошњаци...  (Pročitano 58304 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
kad se preda 5000 junaka na čelu sa čedom Bulatom i to sa naoružanjem kako ne slaviti pobjedu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49823
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
tebe sam svakako očekivao,di si bija dosad.
Tko pobi više civila mi u Hrvatskoj ili vi na Kosovu,Bosni i Hrvatskoj?

Pa 1 na 1+1+1 i ne ide.  Pitanje ima smisla samo da si pitao ko je vise pobio civila u Hrvatskoj: Srbi ili Hrvati. Mada ni to samo po sebi uospte nije bitno. Stradali su i Srbi i Hrvati, ali je stradanje Srba neuporedivo vece ako uzmes u obzir bljesak i oluju. Tada ste svi mislili samo na pobjedu, a niko nije mario za patnje na stotine hiljada civlia koji su krivi samo zato sto su se nasli na teritoriji koju je drzala pod kontrolom RSK.
« Poslednja izmena: 24. Maj 2010, 17:27:08 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Хрвати и њихове јуначке победе, ма чувени ратници... Smile

Него "профо", био си изричит да Сплит ни географски није на Балкану... Smile и да је био занемарљив глас народа и далматинске интелигенције пре ПСР у подршци слободарској Србији... Мада селективном историјом и кратким памћењем се лако може испрати мозак народу и избити из главе оно што вам не одговара... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
kad se preda 5000 junaka na čelu sa čedom Bulatom i to sa naoružanjem kako ne slaviti pobjedu

Па наравно, војни подвиг раван...... па раван победи у кликерима е Smile Сигуран сам да се тај подухват, као и Олуја и Бљесак, предаје и на Вест Поинту Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Vratite se na temu! Smile

Svaka sledeca istorijska/povijesna pobeda/pobjeda letece u kantu!
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Национал-социјализам је једино решење :)

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
''Човек мора стално да им понавља истину,зато што се глупост око нас увек из почетка приповеда,и то не од појединца, већ од заглупљене масе.У новинама и енциклопедијама,по школама и универзитетима,свуда је превара на делу,која је брижно негована од оних који желе да задрже власт над нама.''
Јохан Волфганг Гете

Хрвата као нормалног националисту поштујем,али све оне које подржавају Павељићеву идеологију,односно Усташе,нити поштујем нити волим.

Бошњачка нација је измишљена нација,какав је то народ који сваких пар година мјења име,какав је то народ који нема ниједног писца,хероја,интелектуалца,итд . . .

Можемо причати шта хоћемо,али свако ко познаје историју зна ко су данашњи ''Бошњаци''.

PS. Не мрзим неког ко је друге вјере,али истина је истина Smiley

IP sačuvana
social share
LOVED BY FEW,HEATED BY MANY,FEARED BY ALL Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Istina je istina ali na ovim prostorima su tri ili više istina.Tvoja istina je za mene laž ili obrnuto.
Ja isto mislim da je onaj ko podržava ustaški pokret budala ali za mene je isti i onaj tko podržava Dražu i četnike.
Za mene su isti i oni koji opravdavaju zločine partizana.Mora se imati isti kriterij a ne moji su moji a tuđi su zločinci.
Kao da ima razlike u mafijašima u bilo kojem narodu tako je i sa zločincima.
O Bošnjacima mislim vjerojatno kao i ti ali ja ih priznajem kao narod.Ako oni hoće da se tako zovu ,neka se zovu.Šta meni to smeta,ja znam tko sam i neka drugi sebe pronađe.To od kad su oni narod nije bitno.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Safari 6.0.401.1
Istina je jedna i samo jedna, a to sto je za neke bolna druga je stvar.  Smile  Nije se lako suociti s cinjenicom da ti je dido prodao veru za veceru, pa sad moras da laprdas gluposti da to opravdas.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ti se javi koji nikad nisi vidija crkvu iznutra.
Kad ste pomagali Turcim u bitci kod Angore 1402 jeste li prodali vjeru.U bitci kod Nikopolja ratovali ste protiv kršćana za Turke.Je li to istina.Udali ste princezu oliveru za Bajazida.Istina koja je bolna.Marko Kraljević poginu na Rovinama na turskoj strani.Istina bolna.Samo molim komentar ovih bolni istina koje krijete kao i mnoge druge koje vam ne odgovaraju.Otac ti je prodao vjeru za crvenu knjižicu pa ti nije smetalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ti se javi koji nikad nisi vidija crkvu iznutra.
Kad ste pomagali Turcim u bitci kod Angore 1402 jeste li prodali vjeru.U bitci kod Nikopolja ratovali ste protiv kršćana za Turke.Je li to istina.Udali ste princezu oliveru za Bajazida.Istina koja je bolna.Marko Kraljević poginu na Rovinama na turskoj strani.Istina bolna.Samo molim komentar ovih bolni istina koje krijete kao i mnoge druge koje vam ne odgovaraju.Otac ti je prodao vjeru za crvenu knjižicu pa ti nije smetalo.

Pa to niko ne krije! To se oduvek izucavalo u srpskim skolama! Smile
Sto ce tice Bosnjaka, neka se izjasnjavaju kako god hoce, njihovo pravo. Ni meni niko ne moze da zabrani da se ja sad izjasnim kao Klingonac ako hocu. A ako vec raspravljamo o promeni vere, da li se neko zapitao za motiv. Kada Turci dodju po danak u krvi, imas sledeci izbor:
1. Da osakatis dete da ga ne bi uzeli u janjicare.
2. Da predjes u islam i dete ostaje sa tobom.

Sto se tice ovog prvog, ko ima pravo da to uradi. Da sam ja, ne daj Boze, bio u takvoj situaciji, uvek bih izabrao ovo drugo. Bolje mi se dete koje se klanja Alahu, ali je zivo, zdravo i debelo, nego da je ostalo hriscanin, ali sakato i nesposobno za zivot.

A koliko je bilo onih koji su odvedeni u janjicare, a njih niko nije pitao da li hoce da menjaju veru.
« Poslednja izmena: 02. Jun 2010, 18:50:59 od RASMC »
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 21:27:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.