Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 19:12:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi da se ne zaboravi! Kosovo i Metohija  (Pročitano 9768 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Ne preterujte sa psovkama i ostalim glupostima u vidu prozivanja!
Ja bih da dodam ovom bosanskom hardkoru da svrati do Kosova i pridruzi se njegovoj braci Albancima u etnickom ciscenju Srba sa Kosova.
U svakom slucaju i da su Srbi ganjali te klince to nije povod eskalacije nasilja i ciscenja Srba. Zaboravio si da su dva mladica (od kojih je jedan moj kum) u Gorazdevcu ubijeni dok su se kupali na Bistrici i sta trebali smo da bacimo Atomsku dole (mozda smo i trebali).
Inace ove slike su samo mali repertoar onoga sta sve ima s tim sto mislim da ima vise snimaka u periodu od 97 do 98 jer su tada sukobi bili najzesci na relaciji Mup ~ Uqk.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Alcatel dobar neki ;)
Citat
@beowolf,kratko i jasno....taj decko se utopio jer su ga srbi proganjali...tako je bilo na svejednom dnevniku sto sam

ne lupetaj gluposti!
ne komentarisi nesto sto nisi ispratio kako treba, na kraju je i austriska obavestajna sluzba objavila podatke da se etnicko ciscenje spremalo mesecima iza! a davljenje decaka se iskoristilo kao povod za pocetak!

kratko i jasno, 3000 bosnjaka je u srebrnici izvrsilo samoubistvo! kako ovo zvuci?

kad budes pametan,mozda i svatis da ides u offtopic  Smile
kosovo je zaboravljeno i vec je albansko..zalostno al' istinito
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
bosnianhardcore po tvojoj logici mi srbi smo trebali '92 kada ste vi balije ubile srpskog svata  minirati sve dazmije u bosni, da li bi i onda rekao "tako nam i treba to se dobije kad se puca na srpskog svata"?
Ti o istoriji kosova i kosovskih sukoba znash koliko i tvoja baba o internetu, prema tome sjashi s ove teme i idi baljezgaj na temi srebrenica, a srebrenicu ste inache dobili kao rezultat vasheg dzihadovanja po bratuncu kravici i okolini, pa ti sad za ubuduce da znash shta se dobija za tako neshto pa slobodno balijajte i u buducnosti.

p.s.modovi bi mogli malo vishe pazhnje da posvete ovoj temi s obzirom na njen znachaj i da odstranite ove provokatore bez 2gr mozga sa iste.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2007, 17:23:42 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Alcatel dobar neki ;)
twice,vi i jeste srusili sve dzamije...i vashe svetinje ste sagradili na temeljima dzamija... Smile Smile

ne moram ja znati njenu historiju...vama ce biti kosovska bitka josh 2 milenijuma u glavi...
svatite da kosovo vise nije vase nit ce biti...kraj price..
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
twice,vi i jeste srusili sve dzamije...i vashe svetinje ste sagradili na temeljima dzamija... Smile Smile

ne moram ja znati njenu historiju...vama ce biti kosovska bitka josh 2 milenijuma u glavi...

sta reci!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Citat

Биће, биће, ослободили смо га од турака, ослободићемо га од шиптара.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Што се уопште расправљате са човеком који нема елементарног образовања и који не покушава да приђе теми са мало објективности...стварно не разумем?! КиМ ће бити враћени једног дана као и друге српске земље које су сада окупиране...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Што се уопште расправљате са човеком који нема елементарног образовања и који не покушава да приђе теми са мало објективности...стварно не разумем?! КиМ ће бити враћени једног дана као и друге српске земље које су сада окупиране...

Chovekom?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ponosan Srbin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 115
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
BosnianHardcore pricas o nekakvim srusenim dzamijama na kojima su izgradjene Srpske pravoslavne svetinje ti decko bas imas problema sa glavom ,a kada tvoje neznalje preovlada onda izmisljas.
Pitas se kako je ovo pocelo.
Oruzana pobuna protiv Srpskog naroda pocela je 2.decembra 1945 godine napadom i delimicnim zauzimanjem Urosevca,sa 3000 hiljade odmetnika.Napadi su usledili na Gnjilane  da bi se 25 januara  jedan deo mobilisanih u sedmu kosovsko-metohijsku brigadu jacine 5000 ljudi odmetnuo i pod komandom  Sabana Poluze  krenuo  ka mestu Drenica.U Drenisi su se okupile sve pobunjene jedinice u brojnosti od 10,000 ljudi ,Jedna grupa je u brojnosti od dve hiljade ljudi  napala Stari trg...Zabelezeni su i raniji napadi,kao i secenje suma i unistavanje poseda Srpske Pravoslavne Crkve
Ja sa tolikim neznanjem nebih smeo pogledati ovu temu a kamoli nekog provocirati.
i ovo ce mozda nekima delovati ruzno ali  za takve kao ti u mom okviru predzadnji metak je namenjen takvima ,a zadnji meni jer sam ubio svinju,a znas zasto, jer je zalosno ubijati zivotinje.
IP sačuvana
social share
Znaj da cu ti pomoci ,koliko god da mogu,
ali kada jednom me prevaris ,bolje pomoli se bogu!!!
-S' verom u Boga,za Kralja i Otadzbinu-
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 464
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Prvo, svi vi koji vrijeđate BosnianHC - dajte ljudi malo o'ladite. Te varijante tipa "Balija", "Idi u Tursku" i tako dalje su jako ružne i nije uredu nekoga vrijeđati zbog stava koji ima. Ja koliko vidim on nikoga od nas nije nazvao Vlahom ili kako god.
Purta, BHC je upravu kada je rekao da su u Republici Srpskoj porušene džamije. Sad ne znam da li je i jedna crkva izgrađena na tom zemljištu, ali čisto sumnjam. On sigurno misli na manastir svetog Vasilija Ostroškog u Bijeljini čija je porta jednim dijelom prešla na zemlju nekog Bošnjaka što takođe nije uredu, ali mislim da je to regulisano kupovinom dijela zemljišta.

Bosnian Hardcore, ne pljuj u poparu i ne soli ranu da se i ti ne bi našao u istoj situaciji kao i Srbijanci danas. Sinoć sam bio na proslavi Pravoslavne Nove godine u Brčkom (za one koji ne znaju Brčko je distrikt i ne pripada ni Republici Srpskoj ni Federaciji) Bilo nas je bar 30 000. Svirali su 357. Obrada Sprem'te se sprem'te je bila druga najpopularnija pjesma na koncertu. Prva je bila pjesma iz filma Boj na Kosovu.
90% ljudi u RS želi da se odvoji i to je realnost. I vi ste izgubili 46% Bosne i Hercegovine i zato moli Boga da se Kosmet ne odvoji jer onda mi nećemo imati razloga da ostanemo u Bosni i Hercegovini.
« Poslednja izmena: 14. Jan 2007, 10:13:50 od beovulf »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 19:12:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.