Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 16:59:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SPS-JUL-SRS  (Pročitano 45264 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
a Zorca Brunclik i Bata Zivotinja?isto iz SPSa,ruke sekli za Slobu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***God - Warden Tombs***

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3789
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
@Rasha_Zemun

Sve i da si 1000000% upravu, a nisi, politika koju ti zagovaras definitivno ne moze Srbiji doneti nista dobro u danasnjem svetu, rezultate smo na zalost imali prilike da vidimo na kraju dvadesetog veka... Vreme kosovskog boja je proslost, pojam naroda i nacija malo su se promenila, nema vise bojnih polja sa mecevima i sekirama, danas je potrebna malo drugacija borba od one koju vi umete da vodite, ako je uopste vodite. Posle svih nevolja i katastrofa koje smo kao drzava i narod pretrpeli dok je crveno-crna koalicija bila na celu drzave, pocecu da sumljam da su bas SPS-JUL-SRS stvorene od strane stranih sluzbi da uniste srspki narod jer to cine krajnje efikasno.
Svaka cast @agent  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Vec sam pomislio da vise niko u Srbiji ne razmislja svojom glavom i da je sve zahvatio taj psihopatski virus zvani: Seseljitis!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Agentu

Kao prvo reci koja je to politika koju ja zagovaram a da nece doneti nista dobro? Gde si ti, osim u postovima "demokrata" koji jedini plase ljude ratom, u mojim postovima video te navode?
Kao drugo, a koji su to novi pojmovi naroda i nacije? Jesu to oni koji propagiraju da je americka nacija i narod najmocniji, da im Bog govori da treba da vladaju svetom(??!!), a da su svi ostali narodi i nacije mizerni?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***God - Warden Tombs***

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3789
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Agentu

Kao prvo reci koja je to politika koju ja zagovaram a da nece doneti nista dobro? Gde si ti, osim u postovima "demokrata" koji jedini plase ljude ratom, u mojim postovima video te navode?
Kao drugo, a koji su to novi pojmovi naroda i nacije? Jesu to oni koji propagiraju da je americka nacija i narod najmocniji, da im Bog govori da treba da vladaju svetom(??!!), a da su svi ostali narodi i nacije mizerni?
Pa sto tako ne kazes!!!!!!  Smile

Daj bre da frljimo jedno 5-6 atomskih bombi na ameriku...  i mi onda postanemo pravi vladari sveta!!!
 Ma ovo je neki klinja koji samo lupa bezveze!!!
Ovo sto on pise stvarno nema veze s vezom!!!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
@Rasha_Zemun

Zaista ne mogu da shvatim nikoga ko ima onakve navode u svom potpisu, jos si im i sliku stavio. Da li usput znas koje proglasio taj grb sa zastave? Tacno, nije ni Milosevic ni Seselj. Zatim, vasoj gluposti zaista nema kraja, naravno da necu spominjati marsovce jer niste bili toliko mocni da i njih dovedete, ali smo ratove sigurno imali, ili mozda nismo. Ne plasim ja nikoga, ja se samo secam na devdesete kada ste skupljali decu i slali ih ko zna gde i ko zna zasto u rat. Ko onda moze da mi garantuje da ako opet dodjete na vlast, da necete opet isto? Gde su silna ponizavanja u vidu stajanja u redu za hleb, jurnjava ujutru za mleko, kuponi za brasno i secer, inflacija od x nula, ili su ipak marsovci krivi za sve to? Sve sto ste branili izgubili ste, zar to nije dovoljno.
Ja nikada nisam rekao da Amerikanci najbolji, niti znam za njihovu vezu sa Bogom, ali pomiri se sa tim da su sada najmocniji, i tu je kraj. Kada vodis drzavu ne smes da se boris protiv vetrenjaca jer se tu ishod zna. A granice kakve vi pravite, sa kineskim zidom, e pa ti zidovi se polako ruse, postajemo veliko selo, i mi tu apsolutno nista ne mozemo. Da li su Grci nesto izgubili ulaskom u Nato, u EU? Veru? Pimo? Muziku? Nisu. Prestanite da budete paranoicni i okrenite se svetu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Rasho hteo ti da se pomiris ili ne ali Amerika je najjaca sila na svetu, kada moze Rusija da im pogne glavu jedna Kina itd. zasto ne bi mogli i mi. Sta smo to mi sada neke face. Ne treba ni da im lizemo dupe ali moramo da se malo uozbiljimo. Lepo je kada padne kes iz Amerike a kada nema onda oni ovakvi onakvi. Padale su i bombe ali sta da se radi. Zakon jaceg.
Nego nije to tema.
Uglavnom sve politicke opcije su pokazale kako vladaju Srbijom, mislim da ce narod Srbije napokon videti koja je prava.  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Hehehe,

Citas li ti jos nesto osim onog vaseg biltena sto gurate u novine?
Pa zar nije to licno Bus rekao?

Sta, ti mislis da nasu politiku stvarno kroje Tadic, Kostunica i ostali?

Get real! :-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***God - Warden Tombs***

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3789
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Hehehe,

Citas li ti jos nesto osim onog vaseg biltena sto gurate u novine?
Pa zar nije to licno Bus rekao?

Sta, ti mislis da nasu politiku stvarno kroje Tadic, Kostunica i ostali?

Get real! :-)

Zar ti stvarno mislis da nama neko treba da napise sta ovde da govorimo ???
I prestani vise da stavljas one svinje u potpisu!!!!
 Dobicu koprivnjacu od tih psihopata!!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Jedino sto ces dobiti je cir ili srcku, ako nastavis toliko da se nerviras! :-)
Da, stvarno mislim da vi dobijate napismeno sta treba da pricate.

Ako ti se ne svidja slika, imas pravo, sto bi rekli modovi, da kliknes na ikonicu "Odjava" i da vise nikada ne vidis tu "groznu, odvratnu sliku"! :-D

Hahaha!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Da, stvarno mislim da vi dobijate napismeno sta treba da pricate.

Tako mislis iz licnog iskustva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 16:59:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.