Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спреман план напада на Иран  (Pročitano 155170 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 414
Zastava Zabrđe
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Nokia 6303
IP sačuvana
social share
Pobjednik 20. tradicionalne "Lažijade", koja je preksinoć održana u organizaciji Lovačkog udruženja "Srndać" je Goran Maksimović, član "Srndaća" i mještanin Omarske.
Goranova priča o "odlasku u lov na kojem je sreo lovca Mirka koji je na konjskim kolima vozio nezagašeni kreč koji je nakon kiše proključao i rastjerao svu divljač" nasmijala je tročlani žiri koji je procjenio da Maksimović "najbolje laže" i da mu s pravom pripadaju titula lažova godine i novčana nagrada od 500 maraka.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
ovde se svaka tema pretvori u lično prepucavanje  Smile

This is  Burek 

Pre svega mi žao mene i mojih sunarodnika, ali žao mi je i svih ostalih jer ćemo svi dobro da ga primimo.
Iran nema nuklearke to je jasno, a napašće ih iz milion drugih njima znanih razloga od bankrota do kontrole besne rulje.

Pa da imaju "atomski sleva" ko je lud da ih tada napadne  Smile
« Poslednja izmena: 10. Nov 2011, 01:18:30 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106

Pa,zato sto pojedinci ovde vole sve da pretvaraju u antisemitizam i sta ti ja znam...

Kad ovaj rat počne, biće krajnje nebitno ko je cionista, a ko antisemit, jer će ovo da pogodi standard svakog od nas do neslućenih razmera. Iz tog razloga ne vidim zašto bi se iko radovao, i zašto bi neki nikolajovic bio bitan.
Pre svega mi žao mene i mojih sunarodnika, ali žao mi je i svih ostalih jer ćemo svi dobro da ga primimo.
Iran nema nuklearke to je jasno, a napašće ih iz milion drugih njima znanih razloga od bankrota do kontrole besne rulje.

pa to se upravo trazi drastican pad standarda i ponuda krajnjeg resenja antihrista
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

¡Zadržavam pravo na nepokornost! @NikolaJovic

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.32

Pa,zato sto pojedinci ovde vole sve da pretvaraju u antisemitizam i sta ti ja znam...

Али ти јеси антисемта! (Нисам "дрвени адвокат" али моја националност стварно нема никакве везе са мојим ставовима и овом темом)

---------------------------------

Не разумем шта треба да се деси, па да схватите да је Иран огромна претња по безбедност слободољубивог и мирољубивог света? Зар претње упућене Израелу нису довољне?

« Poslednja izmena: 10. Nov 2011, 01:43:11 od nikolajovic »
IP sačuvana
social share
Član 38. Zakona o javnom informisanju: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1

Али ти јеси антисемта! (Нисам "дрвени адвокат" али моја националност стварно нема никакве везе са мојим ставовима и овом темом)

---------------------------------

Не разумем шта треба да се деси, па да схватите да је Иран огромна претња по безбедност слободољубивог и мирољубивог света? Зар претње упућене Израелу нису довољне?

pa dobro ti si rasista pa nista  Smile

svatam da iran preti, ali cinjenica je da se izrel zavukao silom u teritoriju zemalja koje su vecinski muslimanske ...

slobodoljubiv i miroljubiv svet je toliko siroka kategorija da .... na koga mislis ?
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.32
Расиста? А коју то расу ја не волим?

Када кажем слободољубив и мирољубив свет мислим пре свега на Израел у овом случају, али и на остале демократије.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2011, 02:34:37 od nikolajovic »
IP sačuvana
social share
Član 38. Zakona o javnom informisanju: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Zemlja koja nema resene granice nije demokratska, tehnicki je nemoguce.... dakle Izrel sigurno nije

Izrel nije ni slobodoljubiv ni miroljubiv....

koje sve rase ti ne volis to ne znam, znam da ne volis irance (to je negde oko 70-80 miliona ljudi) malo li je ?
« Poslednja izmena: 10. Nov 2011, 02:41:12 od mosko »
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.32
Не волим ирански режим који угњетава свој сопствени народ. Немам ништа против народа, штавише, саосећам.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2011, 02:45:56 od nikolajovic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Odakle ti to znas ? sta jel bio tamo neki referendum si ti bio tamo ? Sta ako tim ljudima tamo odgovara i vole taj rezim.  I zasto ti mislis da treba da se saosecas sa irackim narodom (ti naravno znas da iran ima preko 50 miliona dusa-ljudi ), sta si ti bog, vise bice ?

i da ponovim, posto vidim da kuliras:

Zemlja koja nema resene granice nije demokratska, tehnicki je nemoguce.... dakle Izrel sigurno nije

Izrel nije ni slobodoljubiv ni miroljubiv....
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Не волим ирански режим који угњетава свој сопствени народ.

hahaha al si ti pglu jebote  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.