Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Sta mislite o izjasnjavanju "NERELIGIOZAN" na popisu?
Ja sam religiozan i nemam nista protiv toga
37.9%  (25)
Ja sam religiozan i to mi smeta
12.1%  (8)
Ja sam nereligiozan i tako se izjasnjavam
34.8%  (23)
Ja sam nereligiozan ali nisam tako zapisan
15.2%  (10)
Ukupno glasova: 66
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sprecite manipulacije na popisu stanovnistva  (Pročitano 76529 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Pa nije te pito da li se stidis onih predaka posle hriscanstva, nego onih do, koji su bili pagani. Dakle, stidis.

A ti se ponosi pljackaskim grupama juznih slovena koji su svoje stare kamenovali, a zatim ih pekli i jeli. Sve dok nisu primili hrišćanstvo sloveni su bili obicna stoka... Svu ucenost i civilizovanost koju smo stekli u srednjem vijeku duzni zmo da zahvalimo hrišćanskoj kulturi i civilizaciji. I mene nije sramota da to prihvatim i priznam za razliku od nekih koji vjeruju da sloveni bili "bog i batina" ,"bic boziji" i u slicne gluposti Smile Bili su obicna divlja sebicna plemena...

Mogao bi malo da procitas koliko su samo u Vizantiji bili inovativni, kad je u pitanju sakacenje i mucenje ljudi, pa onda da pricas o Slovenima. Ipak je to bila, pre svega, istocnjacka despotija delimicno oplemenjena starogrckom kulturom, koja joj je jedno vreme davala prednost u odnosu na ostatak Evrope. Vizantija je, sama po sebi, bila samo bedan nastavak grcko-rimske civilizacije, koja za hiljadu godina jedva da je dala ista novo, a i ono staro nije bas cuvala. Tu velicanstvenost stari Grci i Rimljani su mogli postici, jer nisu bili zarazeni semitskim otrovom, koji je u coveku ubijao svaku volju za dokazivanjem, istrazivanjem, poboljsavanjem. Hriscanstvo je toliko unazadilo Evropu, da joj je trebalo preko hiljadu godina, do pojave Renesanse i racionalnog protestantizma, da se oporavi, a oporavak je poceo upravo traganjem za prethriscanskim korenima.

Da li je cudno, sto je u Rimskom carstvu, koje hriscanska propaganda neprekidno blati vec dve hiljade godina, postojalo na desetine vera i stotine kultova, a da otkad su hriscanski misionari, sa knjigom u jednoj i macem u drugoj ruci, preneli svoju rec ljubavi, ne osta nijedna od njih?
« Poslednja izmena: 11. Apr 2011, 02:25:11 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Roma
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.4
mob
Nokia ne znam
Ne izbegavam, nego sam mislio da se salis sa tim pitanjem...(ali ipak si nastao od majmuna tako da je sve moguce Smile )
Nemam ja sta da se stidim svojih predaka, jer su oni prihvatili hriscanstvo i tako pokazali pravi put svojim potomcima, pa tako i meni! Smile
Od cega si ti nastao, matere ti, od Adamovog rebra ?

Ne stidis se toga sto su se odrekli svoje religije i kulture,ali je zato sramota kad neko na ovim prostorima primi islam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49991
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S24
Vizantija nije bila civilizovana u modernom smislu te rijeci... Ali je bila najcivilizovanija zemlja u srednjem vijeku. Ona je bila motor daljne evolucije i napretka... i koliko se god to nekome ne svidjalo ona je punopravna naslijednica Rimskog carstva. I u poredjenju sa Rimskom imperijom i robovlasnickim sistemom bila je iole civilizovanija.  
« Poslednja izmena: 11. Apr 2011, 10:59:04 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Ne izbegavam, nego sam mislio da se salis sa tim pitanjem...(ali ipak si nastao od majmuna tako da je sve moguce Smile )
Nemam ja sta da se stidim svojih predaka, jer su oni prihvatili hriscanstvo i tako pokazali pravi put svojim potomcima, pa tako i meni! Smile

prihvatili su isto kao sto bi ti sad prihvatio islam ili neku drugu religiju  Smile hriscanstvo nam je nametnuto, po principu ili si sa nama, ili te nema  Smile

s tim sto sad niko ne bi mogao da te natera da promenis veru, ali tada... razne metode su mogli da upotrebljavaju bez ikakve kazne, srednji vek jelte
« Poslednja izmena: 11. Apr 2011, 11:18:56 od markoi93 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49991
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S24
Sloveni su hiljadama godina bili divlja plemena... Kada smo primili hriscanstvo odmah zatim su stvorene i prve srpske drzave i to je stvarni pocetak nase nacije.
« Poslednja izmena: 11. Apr 2011, 11:27:15 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Vizantija svoju civilizovanost duguje antičkom nasleđu, ne hrišćanstvu.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ima tabelu samo, ne mogu kopirati.
sve je lepo ispisano i dokumentovano iz biblije:
šta se desilo-gde se tačno nalazi u bibliji- koliko je ubijeno
neke je sam bog ubio, neki su ubijeni po njegovom naređenju,
sve u svemu, konačna cifra je: 24,634,205 ubijenih u starom zavetu.
hitler i staljin su bili mačji kašalj  Smile

Ma to je idiotizam ateista...
Ако си читао Стари завет (а верујем да јеси), могао си да закључиш да је прилично крвав. Што због самог Јехове, што због изабраног народа који делује у име Јеховино.

Заправо и мајмун и човек од истог претка. А наши преци су насилно покрштавани (у римско-грчко-јеврејску веру). Затим је покрштена верска елита прогласила свакога ко није крштен у њиховој иначици нове вери за некога ко не припада народу наших предака.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49991
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S24
Antika u Rimu je bila robovlasnicki, uzasan sistem u kome su ljude samo zato sto su hriscani u prepunim arenama bacali lavovima. To je pokazatelj svijesti ljudi u tom antickom periodu. I ne kazem ja uopste da je Vizantija bila alfa i omega u bilo kom pogledu, ali je bila krajnje specificna i posebna. Na zapadu su je smatrali "istocnom despotijom", dok ju je istok smatrao zapadom. Nije pripadala ni jednom od tih svijetova, vec da tako kazem zivjela u nekom svom tripu. Ona je hriscanstvom unaprijedila citav sistem. Postojale su kazne oslijepljivanja, sjecenja u ruku itd. Ali je u carstvu postojala hriscanska ideja koja je uticala na tu kulturu, iako ne presudno. Pa i Osmanlije kada su dosli u Carigrad su i sami preuzeli dio te hriscanske tradicije, oplemenjujuci se. Pogledajte samo Aja Sofiju.   
« Poslednja izmena: 11. Apr 2011, 12:08:33 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Roma
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.4
mob
Nokia ne znam
Antika u Rimu je bila robovlasnicki, uzasan sistem
Pored toga sto su bili najrazvijenija zemlja u svoje vreme,i sto bi verovanto i bili do nekog 15 veka,da, imali su grozan sistem,i bili su bagra...

« Poslednja izmena: 11. Apr 2011, 12:50:14 od iKolja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
To da su Sloveni bili divljaci, posledica je par recenica iz dela grcko-rimskih istoricara, koji su sami po sebi uvek bili spremni da se bave spletkarenjem i pljuvacinom...

Takodje, zahvaljujuci istom tom tracarenju, Vandali, koji su bili vonjicko, ali ipak visoko razvijeno drustvu, su proglaseni divljacima...

A ako se uzme da su neki kasniji istoricari uzimali i bljuvotinu kao sto je Prokopijeva Tajna istorija kao legitiman istorijski izvor, onda je jasno o kakvoj se satanizaciji slovenske kulture radi... Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.