Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Sta mislite o izjasnjavanju "NERELIGIOZAN" na popisu?
Ja sam religiozan i nemam nista protiv toga
37.9%  (25)
Ja sam religiozan i to mi smeta
12.1%  (8)
Ja sam nereligiozan i tako se izjasnjavam
34.8%  (23)
Ja sam nereligiozan ali nisam tako zapisan
15.2%  (10)
Ukupno glasova: 66
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sprecite manipulacije na popisu stanovnistva  (Pročitano 75876 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Па у принципу, ја сам или за то Ранерово: Само заједнички интереси свих из буџета, остало по жељи.
Или расподеле о којој причам.. а то се опет своди на исто, само што те паре даје неко други, под условом да их даје поштено....

Некако су ми једино та два праведна, мада могуће да нешто превиђам...

Mene bas zanima koliko para dobijaju ateisti od ministarstva vera? Ili koliko RTS recimo posvecuje minuta ateistima u odnosu na SPC, tj. da li ta zastupljenost odgovara njihovom proporcionalnom odnosu na popisu iz 2001-ve na koji se pozivaju. Smile
Znaci po tebi ateizam je isto sto i religija? Smile
Pa kazem ja da si ti sektas...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia C5-00
@I.O
Питање је еквивалент овоме:
-"А колико за спорт добијају они које спорт не занима?"
Тебе спорт не занима, ти ћеш добити новац да га распоредиш како желиш, и односу на то колико има вас који би новац на исти начин трошили, толико ћете и новца добити, од укупне своте добијене од свих грађана...

Ти хоћеш да правиш "позориште", имате своје паре, и са њима радите шта желите, јер то су ваше жеље.. Ја немам удео у том позоришту, и немам шта да се буним јер оно мене не занима ( лупио сам позориште, небитно шта је)... Ја немам потребе да кажем -"Где су мени паре од контра позоришта?" јер ја/моја група већ добија избор да свој део расподели како жели, па сад компомиси у односу на величину групације и тако то... Оно.. математика и ти фазони, знаш причали нам у школи...  Smile

Атеизам није религија, већ одсуство исте... Одсуство религије није облик религије, већ негирање исте... Незаинтересованост за спорт није омиљенији спорт...

Википедија :
atheism is simply the absence of belief
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 16:21:56 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 454
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Niste razumeli pitanje, drzava trosi novac iz budzeta za propagiranje vere, koliko trosi za propagiranje ateizma?
Ne radi se o ateizmu kao religiji (ili sekti ) vec jednostranom postavljanju drzave prema pitanju vere, koja je navodno sekularna.

Jedino da se pretvaramo da u ovoj drzavi postoje samo vernici kao gradjani, a da su ateisti gradjani drugog reda. Smile

Verniku ne bi obicno palo na pamet da poredi veru sa fuzbalom, ali u tom kontekstu drzava finansira i druge stvari koje nisu fuzbal. Ustvari, ispada da finansira sve zivo osim ateistickih organizacija.

PS spomenuo sam min. vera zato sto ne postoji ministarstvo ateizma Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 16:39:51 od I.O. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Kakav program bi hteo za ateiste?
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
LSD cini cuda! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Mogu da organizuju ateističku crkvu i uzimaju pare ko sve druge verske organizacije.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 454
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Kakav program bi hteo za ateiste?

Nikakav, kao sto mislim da ne treba da postoji ni min. ateizma. Sad tek nekima nece biti jasno. Smile
Pokusao sam time samo da objasnim zasto drzava ne treba da se bavi pitanjem necije vere.

Evo kako pricamo o popisu, posto su u americkom ustavu crkva i drzava odvojene, pitanje o veroispovesti u njihovom popisu ni ne postoji. Stavise zabranjeno je zakonom:

"Public Law 94-521 prohibits us from asking a question on religious affiliation on a mandatory basis; therefore, the Bureau of the Census is not the source for information on religion"

http://www.census.gov/prod/www/religion.htm

A drzava ne finansira crkvu, niti odlucuje koje crkve treba finansirati a koje ne. Pa tesko da neko moze optuziti Ameriku da su necija verska prava ugrozena u Americi time sto ih drzava ne finansira. Naprotiv, drzava je oslobodila sve verske org. od poreza i time su svi jednaki i slobodni pred drzavom.

Drugo resenje je popis kao u Nemackoj, gde drzava izdvaja za crkve, ali prema popisu ko se izjasni kao vernik, za toliko koliko se finansiraju verske organizacije mu je i uvecan porez.

Sto se tice ostalih drzava one imaju to pitanje, i upravo iz tog razloga je nastao pokret ljudi koji se na to pitanje iz protesta i sale izjasnjavaju kao 'dzedaji'. Niko drugima ne brani da se izjasne kao vernici ili nereligiozni.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 18:00:08 od I.O. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Takav nacin, da samo vernici, kroz porez, izdvajaju pare za Crkvu, je pre svega samoj Crkvi neprihvatljiv.

Ako bi to primenio kod nas, na prvom sledecem popisu, broj vernika u Srbiji bi pao na jednocifren postotak.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 17:59:18 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 2610
Takav nacin, da samo vernici, kroz porez, izdvajaju pare za Crkvu, je pre svega samoj Crkvi neprihvatljiv.

Ako bi to primenio kod nas, na prvom sledecem popisu, broj vernika u Srbiji bi pao na jednocifren postotak.

To je nemoguća misija ili utopija.
Vlast donese  Zakon ili neki zakonski akt i SVI stanovnici , bez obzira na veroispovest, nacionalnu pripadnost MORAJU da plaćaju
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49732
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S24
Mogu da organizuju ateističku crkvu i uzimaju pare ko sve druge verske organizacije.

Али они то неће. Само хоће да провоцирају цркву. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.