Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sprečen napad skinhedsa na Rome u Zrenjaninu  (Pročitano 14622 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
hmmm moja greska izvinjavam se
Licno poznajem par tih skinheada iz Zrenjenina, uglavnom oni nemaju pojma o ideologiji tako da su obicni sabani, i oni su  skup iskompleksiranih zivotnih promasaja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Nije vazno da li su oni promasaji ili ne... oni su dovoljno neodgovorni da zapocinju bespotrebne sukobe...
Mislim da niko u ovom trenutku ne zeli da Madjari zatraze nezavisnost Vojvodine...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Nije vazno da li su oni promasaji ili ne... oni su dovoljno neodgovorni da zapocinju bespotrebne sukobe...
Mislim da niko u ovom trenutku ne zeli da Madjari zatraze nezavisnost Vojvodine...  Smile

Ni oni sami to ne zhele jer to samo mozhe da dovede do sukoba u kom bi oni izvuklu deblji kraj i verovatno nestali sa ovih prostora. U vojvodini je oko 70-75% srpskog stanovnishtva a ostatak do 100% su ostale nacije tako da madjara uslovno recheno nema dovoljno ni za potpisivanje peticije a kamoli za pobedu na nekakvom referendumu. A da ne prichamo o tome koliko nam je svima pun *urac vishe cepanja teritorija i kakvu bi to reakciju izazvalo kod srpskog zhivlja. Niti su ugrozheni niti im neshto fali. Imaju bolji tretman nego kad se pojave na madjarskoj granici gde ih "njihovi" carinici maksimalno shikaniraju. Sve u svemu prava koja manjine uzhivaju u Vojvodini nigde u svetu nijedna manjina ne uzhiva. Pochev od obdanishta pa do doktorata shkoluju se na svom maternjem jeziku, jel to imaju josh negde u svetu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Nije stvar u tome da li bi ili ne bi stvarno hteli da se otcepe, vec u tome sto bi bili dovoljno glasni da ponovo pukne bruka...
A, onda neke kontakt grupe, satl diplomatija i gomila neplacenih racuna...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
necu vise da dolazim ovde jer mi je dosta pseudohumanista ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
necu vise da dolazim ovde jer mi je dosta pseudohumanista ...  Smile

Срећан пут.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 88
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung D600
hmmm moja greska izvinjavam se
Licno poznajem par tih skinheada iz Zrenjenina, uglavnom oni nemaju pojma o ideologiji tako da su obicni sabani, i oni su  skup iskompleksiranih zivotnih promasaja.
Upravo zbog takvih,ljudi imaju pogresnu sliku o tim momcima.To uopste nisu skinheadsi,vec grupa klinaca koja hoce da bude opasna.

Ja bih zamolio moderatore,supermoderatore itd. da ne vredjaju vise ucesnike foruma.
Anea,nemoras vredjati svakoga ko nema misljenje kao ti,a sledeci put iznesi svoje misljenje,pa ces vise biti cenjenaumesto sto vadis citate iz knjiga,novina i drugih informativnih sredstava.
« Poslednja izmena: 11. Maj 2007, 18:34:35 od shimeNS »
IP sačuvana
social share
Dobrodosli u Novi Sad
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
A, uvredila sam .... koga?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
ред скинсе  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG Nexus 5
Nemam apsolutno nista protiv roma koji se trude da posteno zive. nazalost, ovi sto zive u karton naseljima su prica za sebe. Oni tako generacijama unazad zive i uopste se ne trude da to poboljsaju. Pored moje zgrade ciga napravio kucu, malu ali je ipak kuca (prava, od cigala Smiley). Covek je preko 5-6 godina stekario pare, ko zna kako, skupljao karton itd. Ok, mozda je nesto i krao ali je napravio kucu za svoju porodicu. Pa da oni prosjaci svaki dan "ustede" po 50-100 din, pa za 10 godina mogu da pocnu nesto da grade za svoje porodice, a ne da vecito traze milostinju. Nikada mi nece biti jasno zasto su takvi. Drzava im mozda ne pomaze ali ih ni ne ugnjetava. Protiv sam da se romi proganjaju ili tuku ali dok se sami ne dozovu pameti, dok ne odu (kao sto je neko rekao) na njivu, na neko stovariste ili gde vec i ne pocnu da rade, agonija ce im potrajati. Beogradski i niski cigani su ubedljivo najgori. Sticem utisak da je njima u glavi samo to kako da ukradu bilo sta. Pre ce ciganin da sedi ceo dan na -10 i da prosi nego da istovari 50 dzakova za par sati i dobije duplo vise para nego sto ce dobiti prosidbom.

Ako je ovaj napad istinit, to je zalosno. Mada mi je malo sumnjivo njih 6, a ovih 350 (bar 100 sposobnih za makljazu Smiley)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.