2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Како ће се Партизан појачати у зимском прелазном року?
Задржаће најбоље и довешће права појачања
14.3%  (2)
Продаће најбоље и довешће лоша појачања
50%  (7)
Продаће најбоље и довешће права појачања
28.6%  (4)
Задржаће најбоље и довешће лоша појачања
7.1%  (1)
Ukupno glasova: 14
Idi dole
Stranice:
1 ... 795 796 798 799 ... 804
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Спортско Друштво Партизан  (Pročitano 543916 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Meni je najjaci utisak taj sto on postade profi politicar.....tako da ne vidim razliku izmedju njega, Ruzica, Dacica...

Mozda je nekome Savina opcija bliza(kao sto je i meni) ali to ne menja na stvari.....
« Poslednja izmena: 15. Dec 2009, 23:25:06 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Саво коњ Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC One M8
Izglupirao se Savo,mozda on ima dobar program,ali Djuric ima vecinu,cista matematika...!Nije trebao odmah ovako da reaguje,da napada sve zive,mogao je prvo da se ubaci u klub nekako i da kroz neko vreme dobije ljude na svoju stranu,ovako ce ga Djuric lagano otresti...!Jbg,realno je da ce Djuric i kompanija ostati i dalje tu,samo se nadam da ce prihvatiti nesto od Savinih kritika i raditi na tome,inace eto nama bojkota vrlo brzo...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
SonyEricsson W800i
Саво коњ Smile
Savo majmuneee  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia E72
Саво легенда Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
SonyEricsson W800i
Саво легенда Smile
Eh da se nije mesao u politiku... Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Evo jedan uoci Sahtjora... Smile

Napravio Bosanac saobracajni prekrsaj u N.Pazaru.Zaustavi ga pandur i kaze:Znate li da ste prosli kroz crveno?Po novom zakonu to je 10 000 din,oduzimanje vozacke i 3 boda!I sta cemo sad???Bosanac,pun love rece:Pa evo ti 10 000 din ,imam ja toga koliko hoces!A dozvola???pita pandur..."Pa evo ti i dozvola,imam ja kuci jos 3!"A... sta cemo sa 3 boda???pita pandur? "NE ZNAM,DAJ PARTIZANU" !

Smile

Srecno veceras.....
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 10:18:40 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
"NE ZNAM,DAJ PARTIZANU" !

Реч две о изборима.
Ђурић.  Smile Актуелни председник није Бог зна шта донео Партизану, мада остаје убележено да смо забележили добре резултате на домаћој сцени (иако је Европа, која је мерило квалитета, још једном показала да је наш фудбал не на маргини, него далееееееко иза маргине). Спортски резултати су дакле, у неку руку испод очекивања (наглавашам у неку руку, јер онај ко прати фудбал зна да ово није ништа неочекивано, а у другу руку онда се морају узети у обзир неодмерене изјаве које је давао Ђурић и остатак управе, човек би рекао да смо МОРАЛИ најмање до четвртфинала ЛШ да дођемо, какве су изјаве давали, неозбиљно скроз  Smile ).

Значи врло неозбиљно све то изгледа. Маркетинг нам је смешан, трансферска политика у најмању руку дискутабилна (мада, опет, то није ништа ново, само ми није јасно, рецимо, на који нас је то, конкретно, начин појачао ЛОМИЋ ИЗ КОБЛЕНЦА??!) ал ајде. Значи, ови немају мој глас, у глобалу.

Са друге стране, ту је Саво Милошевић. Ко је гледао његов интервју синоћ на У92 могао је јасно да види да се ради о једном врхунском политичару и демагогу који је потенцијална змија. Каже човек, парафразирам, "Ја волим Партизан до неба, и помоћи ћу му ако постанем председник, довешћу 50 странаца, 20 тренера, 10 спонзора..... бла бла..... АЛИ ако не постанем предсеник, нећу урадити ништа од тога, иако исто волим Партизан и помогао бих му увек (али ћу му помоћи само ако постанем председник...)"

Знате, ја да добијем на јебеном лотоу 10 милиона евра па дао би бар једно 5 милиона КК Партизан, а да немам тамо никакав глас јеботе зато што волим клуб а не зато што .... немам појма! То је замена фраза, као ја волим клуб али ћу му помоћи САМО АКО постанем председник. Јака је то љубав јебало мајку. Да човек каже да ће да гледа да помогне клубу у сваком случају, али да верује да би ти странци (тренери, спонзори...) боље реаговали да ОН буде председник, то је онда друга ствар. Овако како је причао човек, звучи грозно. Плус, навијачи Сави Милошевићу НИКАДА неће опростити оно што је причао за време бојкота, и ако неким случајем дотични постане председник, одмах ће се заорити Хумском - Управа Напоље и Саво Одлази, готово гарантујем. Дакле, бојим се, да је ово класичан случај Сјаши Курта да узјаше Мурта (док Дорату не отпадну копита).

НАЈЕБАЛИ СМО.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Hahahah....za Diasa je danas fudbal individualni sport Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 795 796 798 799 ... 804
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.