Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sportski turnir ~ Ponedeljak 3. maj 2010. u 20:00h  (Pročitano 7302 puta)
11. Apr 2010, 18:26:26
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Kao sto sam vec najavio, posle prvog velikog ConQUIZtador turnira, na red dolaze tematski, koji ce se odigravati svakog meseca.

Prvi turnir je sportski, a za svaki sledeci korisnici ce dobiti mogucnost da glasaju za temu koju na turniru zele.

Novitet u odnosu na dosadasnja pravila bice to sto ce za ovaj turnir biti pripremljen i kontigent dodatnih pitanja koja do sada nisu bila u igri.

Nagrade ce biti skromnije nego prvi put, ali cemo uciniti sve da budu prigodne i takmicarima zanimljive.

Prijave ce biti otvorene u nedelju 18. aprila, a sam turnir ce biti odrzan 3. maja 2010. u 20:00h

Toliko za sada, vise informacija sledece nedelje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
jedna lepa vest danas..Smiley
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Podrzavam..  Smile
neki ce se pokazati na ovom turniru,neki na istoriji,neki na geografiji,biologiji itd.
Meni bi trebao da najbolje legne istorijski kad bude ali sve u svoje vreme..  Smile
« Poslednja izmena: 12. Apr 2010, 00:06:55 od stefanovski13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
ja volim Sport i sportska pitanja tako da ce ovo bit super za mene Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Men Plans God Laughs!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Cestitke svim finalistima prvog turnira i pobedniku Smile a posebno organizaciji turnira. Ipak cini mi se da sam naziv turnir podrazumeva pobednike  :P i porazene  :cry: a u finalu prvog turnira je bilo i puno luzera,dok su mnogi neporazeni ostali ispod crte. Mislim konkretno na pravilo da se od 6 igara racuna samo 5 uspesnih,to je zaklalo mnoge od nas koji smo turnir zavrsili neporazeni. Turnir ,bi trebalo da podrazumeva, da samo pobednik ide dalje zar ne,tj.  jedan od tri u ovom nasem quizu ali posto su pravila neumoljiva dobro!Takodje sam na strani onih koji su za vece vrednovanje  :flower:PO poena za odgovore. Jedan ucesnik rece da bi bilo dobro da se simbolicno ucipimo po 100 din.  za ucesce i ja to podrzavam pa dajmo na glasanje  :wave: . Iako mi sport bas nije jaca strana jedva cekam 3.  maj :nervious:.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Mislim konkretno na pravilo da se od 6 igara racuna samo 5 uspesnih,to je zaklalo mnoge od nas koji smo turnir zavrsili neporazeni.
To teoretski moze da se desi, ali koliko sam mogao da vidim ni jednom igracu se nije desilo.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2010, 13:43:00 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC Wildfire S
@Milan V1
Niko neporazen nije isao ispod crte. Smiley Mislim svi koji su pobedili u 5 partija bili su prvih 20.
Nesto te nisam dobro shvatio, jedino ako mislis da je neporazen svako ko nije bio treci, znaci mozda neko sa 5 drugih mesta. Taj naravno da ne moze da ide dalje. A PO kada bi vise dobio na znacaju bilo bi super, ali dobro. Trudimo se da pobedjujemo, a da bi pobedjivali svakako moramo dobro da odgovaramo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Men Plans God Laughs!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Upravo to sam mislio  Dax   Smile  ako sam imao 3 pobede i 3 druga mesta  Smile a zavrsio na 100.tom mestu
jedina uteha mi je da sam neporazen  Smile .Procitao sam vise puta sve komentare od turnira na ovamo i najubedljivije mi zvucis Ti i Systemic, mada je i surova logika SF.a neumoljiva i precizna do bola i za sve nas se svodi na ono "e sad se vadis".Sad kada smo iskusniji za jedan turnir nema druge nego igrati Citius Altius Fortius. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Sa drugim mestom si neporazen?!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Otvaranje prijava bice pomereno za 2-3 dana zbog preciziranja nagrada odmah u startu.

Vec sada mogu da kazem da ce nagrade imati veze sa Svetskim prvenstvom u Juznoj Africi, a vise detalja dobicete kada dogovori budu finalizovani Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.352 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.