Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 18:40:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sportska dijeta  (Pročitano 26743 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
blesawa .. to sto osma rece i to da unosis kalcijuma koliko je potrebno organizmu  ...recimo meni se sjebali zubi posle trudnoce i ja moram da jedem sitnog sira bar 100 g dnevno + jogurt  Smile

cini mi se nekako da nisi bas obratila paznju na unos vitamina i minerala ... Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2970
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
jesam ali ti ne znash koliko malo vitamina i minerala i uopshte hrane ti je potrebno da budesh sita i zdrava i prava...mnogo manje nego shto mnogi misle
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Mozes ti da se naviknes da budes sit i sa jednom sargarepom za ceo dan...Nije u tome poenta  Smile

Kao kad je mene ortakinja sa Faxa ubedjivala kako je jedno vreme zivela na jednom parcetu tosta za ceo dan i vodi i kako se nikad nije bolje osecala...A ona nikad rahiticnija osoba  Smile Idi bre  Smile

Generalno, to sto si rekla je nesto sto definitivno ne moze vaziti za svaki organizam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2970
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
ja sam vec napisala shta ja jedem i znam mnogo osoba koje su na takvom rezimu, pomaze osobama koje hoce da smrshaju, shto vishe vezbash treba ti vishe pa ubacsh josh.....ne znam da li si chitala shta jedem Smile

nije kod svih isto, treba malo ljudima da bi skinuli salo, to je poenta priche ovde, prichamo samo o jednoj grupi, ja ne kazem da malo treba osobama sa jakim metabolizmom koje su mrshave, niti nekima shto su u teretani po ceo dan....kako cesh da stopish salo osim ako ne vezbash i jedesh malo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
ma ok sve to ali svaki organizam zahteva drugacije i ne odgovara svima jedna ista dijeta nisi , sto je kljucno, trebamo svi skinuti istu kolicinu kilograma  Smile

sem toga nikako mi ne odgovara to jedem pomalo 10 puta dnevno. stomak mi krci po ceo dan . nastavila sam sa onom mojom ishranom sa kojom sam skinula 10 kila  Smile

btw...jebena detelinara . u 3 prodavnice zdrave hrane nigde kukuruzne svile jbt  Smile
danas saljem moje malo dalje ima to da mi nadju  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2970
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
to koliko cesh cesto jesti je tvoja stvar naravno, ja samo pricham shta je uopshteno zdravije pa sad svako neka radi shta god hoce  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
+ oligovit vitamini ..ne moz' da omasi  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
ja sam vec napisala shta ja jedem i znam mnogo osoba koje su na takvom rezimu, pomaze osobama koje hoce da smrshaju, shto vishe vezbash treba ti vishe pa ubacsh josh.....ne znam da li si chitala shta jedem Smile

nije kod svih isto, treba malo ljudima da bi skinuli salo, to je poenta priche ovde, prichamo samo o jednoj grupi, ja ne kazem da malo treba osobama sa jakim metabolizmom koje su mrshave, niti nekima shto su u teretani po ceo dan....kako cesh da stopish salo osim ako ne vezbash i jedesh malo Smile

Ma sve je to ok, samo kazem da se ne slazem sa konstatacijom da ljudi nisu svesni koliko im malo hrane treba da budu siti i zdravi, bilo da su mrsavi ili da treba da stuku neki visak. Opet treba uzeti u obzir subjektivnost teme u celu pricu u smislu, sta je malo hrane, sta je za koga malo a sta za koga mnogo, sta je zdrav covek, sta je to sto je stvarno zdravo?

Prosto, hrana nije zlo, kalorije nisu zlo, kalorije = energija. Lose su nase zivotne navike, nemogucnost da izbalansiramo i nadjemo sredinu, preterivanje u bilo kom pravcu(bilo da konzumiramo previse ili premalo, bilo da se ne krecemo ili da vezbamo previse i na taj nacin stetimo telu), nepoznavanje sopstvenog organizma i tela, zapustanje zdravlja(visak kilograma je najbezazlenija nuspojava lose ishrane).

Ja kontam da za mrsavljenje treba redukovati ishranu i smanjiti kolicinu hrane, ali ne treba sad preterivati i sve svesti na minimum i sve brojati u jednoj solji (cak i stvari koje u vecim kolicinama od te navedene ne bi skodile) zarad neke filozofije da ljudi mogu ziveti kao Askete. Ako mozes da smrsas i pored toga sto ces konzumirati uz svaki obrok jogurt umesto samo jednog, zasto to ne bi radio, ne shvatam? Zato sto ne moras? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
bila u prodavnici zdrave hrane ...200g kukurzne svile =42 dinara  Smile

pa mislim boze koliko nista ne znamo. kupujemo preparate za par hiljada dinara a ovakve prirodne stvari dzab dzabe  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2970
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Ma sve je to ok, samo kazem da se ne slazem sa konstatacijom da ljudi nisu svesni koliko im malo hrane treba da budu siti i zdravi, bilo da su mrsavi ili da treba da stuku neki visak. Opet treba uzeti u obzir subjektivnost teme u celu pricu u smislu, sta je malo hrane, sta je za koga malo a sta za koga mnogo, sta je zdrav covek, sta je to sto je stvarno zdravo?

Prosto, hrana nije zlo, kalorije nisu zlo, kalorije = energija. Lose su nase zivotne navike, nemogucnost da izbalansiramo i nadjemo sredinu, preterivanje u bilo kom pravcu(bilo da konzumiramo previse ili premalo, bilo da se ne krecemo ili da vezbamo previse i na taj nacin stetimo telu), nepoznavanje sopstvenog organizma i tela, zapustanje zdravlja(visak kilograma je najbezazlenija nuspojava lose ishrane).

Ja kontam da za mrsavljenje treba redukovati ishranu i smanjiti kolicinu hrane, ali ne treba sad preterivati i sve svesti na minimum i sve brojati u jednoj solji (cak i stvari koje u vecim kolicinama od te navedene ne bi skodile) zarad neke filozofije da ljudi mogu ziveti kao Askete. Ako mozes da smrsas i pored toga sto ces konzumirati uz svaki obrok jogurt umesto samo jednog, zasto to ne bi radio, ne shvatam? Zato sto ne moras? Smile

to shto sam rekla da ne znaju koliko im malo treba...npr koliko si puta pojela neshto slatko iako nisi bila gladna? u tom trenutku ti je trebalo ali ne realno Smile
meni samo nije logichno npr shto bi pio jogurt ako cesh vishe smrshati ako pijesh vodu, ja ako bi pila tako jogurt uz svaki ili uz vishe obroka ne bi mogla da popijem ni litar vode a trebala bi mnogo vishe... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 18:40:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.