2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sportska blablaonica  (Pročitano 280935 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N95
Уклоните блаблаоницу ...  Smile

А што се тиче постављања вјести, то је сасвим нормално, али сам против постављања буквално сваке вјести неке екипе, оно што у овом случају ради Џими ... Без увреде...

Наравно да треба постављати оне најважније и најсочније што би се рекло ...  Smile

Понекад дође до неке добре расправе али и то често буде прекинуто упадом неких безвезних коментара... Ал` ето надам се да ће се мало поправити квалитет овог дјела форума.

И спамања је увјек било, ал` оног доброг спама ако ме разумијете, ако се ишло у офф ишло се у "спортски" оф, и тако је и ова тема замишљена ал` ето отишла је у неком другом смјеру.
e pa bilo je vise i tolerancije,sada se desava napises nesto,a posle tebe procitas ovo
 Smile Smile

Smile Smile

ne seri

nemas pojma

ajde pali i nauci nesto o taktici

glup si

i jos ponesto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
`Си то цитирао све п_у_с-ове постове?  Smile

Слажем се, а десила се и нека врста "најезде" спамера који су доста тема сјебали безпотребно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N6234
jimy je kralj i onaj ko istinski voli fudbal i najmanja sitnica ga zanima u vezi kluba i  igraca

i ja ne postavljam vesti ali uvek podrzim onoga ko to radi i cenim svaki njegov trud

napred jimy,almeyda,sub_zero itd Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N95
`Си то цитирао све п_у_с-ове постове?  Smile

Слажем се, а десила се и нека врста "најезде" спамера који су доста тема сјебали безпотребно.
ti znas da mo ti i ja jednom na pp razgovarali o taktici,fudbalu itd,i to bas opsirno,a sta mislis zasto ja to neradim na temama?zasto izbegavam to da radim.Brate meni je sve jasno kad vi nipodistavate igraca vrhunske klase zato sto igra za tim koji vi nevolite,pa tako sam imao priliku da procitam,da drogba nema pojma,da ronaldo je glupi feget,da je runi srek i da nezna nista,a je mesi kepec koji ima samo brzinu,da ronaldinjo zna samo reklame da snima, meni je sve jasno i nezelim u tome da ucestvujem.Neznaci da cu da spamuje,desi mi se naravno ali necu da opsirno pisem o fudbalu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Е видиш ту ниси управу, јбг то је опет вид расправе и треба се укључити у њу.

Скоро сам ја имао сличну расправу када сам рекао да је Руни јако танак са фудбалским занањем (интелигнецијом коју показује на терену). Већина се окомила на мене јер је то погрешно протумачила, сви су то протумачили као омаловажавање Рунија и његових свих способности. Интелигенција је само један сегмент фудбалске игре. То не значи да је Руни спор, има лош шут, слаб у скок игри, нејак, и уопштено лош играч. Не то значи да једноставно или не размишља довољно брзо или није довољно луцидан. О томе се ради, није то никакво омалаоважавање већ само моје мишљење. Имаш примјер Беркампа који је био страшно интелигентан, али ето физички слабији нпр. у односу на Рунија.

Схваташ? Већина вас погрешно протумачи неке постове... Сори за дужину ..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N95
Е видиш ту ниси управу, јбг то је опет вид расправе и треба се укључити у њу.

Скоро сам ја имао сличну расправу када сам рекао да је Руни јако танак са фудбалским занањем (интелигнецијом коју показује на терену). Већина се окомила на мене јер је то погрешно протумачила, сви су то протумачили као омаловажавање Рунија и његових свих способности. Интелигенција је само један сегмент фудбалске игре. То не значи да је Руни спор, има лош шут, слаб у скок игри, нејак, и уопштено лош играч. Не то значи да једноставно или не размишља довољно брзо или није довољно луцидан. О томе се ради, није то никакво омалаоважавање већ само моје мишљење. Имаш примјер Беркампа који је био страшно интелигентан, али ето физички слабији нпр. у односу на Рунија.

Схваташ? Већина вас погрешно протумачи неке постове... Сори за дужину ..  Smile
cega duzinu  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile Smile -primer offsajda

to je ok,i to je tvoje vidjenje runija i ja to cenim,a ocemu sam ja pisao i nasta sam ja mislio?e vidis ja sam milsio na one koji ce posle tog tvog posta da ti napisu,ajde nelupaj,nemas ti brate pojma,ilii najcesce ovo  Smile Smile Smile  e izvini mene tu nema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Па онда ти расправљај самном, Алемидом, Слеом, Трстом, Вексом, Бодом* и осталима који се тако у већини случајева не понашају ...  Smile

* - набрајао сам прве који ми падну на памет, сори ако сам некога изоставио, писао сам на брзину ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Ma nema na brzinu sta se vadis, polako na tenane Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Може ли се како едит поста а да се не види да сам га едитово?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N95
Па онда ти расправљај самном, Алемидом, Слеом, Трстом, Вексом, Бодом* и осталима који се тако у већини случајева не понашају ...  Smile

* - набрајао сам прве који ми падну на памет, сори ако сам некога изоставио, писао сам на брзину ...
boda navija za glupizan,sa nnjim necu,sa njim mogu samo da opstim  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

rekoh,video si  i sam dali znam o tome da pisem ili neznam,cak i st faca koji najbolje poznaje fudbal mi je cestitao u jednom postu kada sam obajsnjavao sistem igre trouglova,ali nema to veze sa tobom,mozda je i do mojih godina,neznam.Rekao sam ti iskren razlog zasto nevolim javno o tome da piskaram,mozda naletis na mene nekad da hocu,ma jel vidis da sam nepismen ni da kucam lepo neznam  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.