2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 977 978 980 981 ... 983
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sportska blablaonica  (Pročitano 280038 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Само да кажем да привремено напуштам овај дио форума. Јбг за разлику од неких ја сам овде првенствено због добре фудбалске расправе, а тога већ дуго нема, тако да до даљњега напуштам спортски дио ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E72
Ajde ne seri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Само да кажем да привремено напуштам овај дио форума. Јбг за разлику од неких ја сам овде првенствено због добре фудбалске расправе, а тога већ дуго нема, тако да до даљњега напуштам спортски дио ...  Smile
mogao bi necim i da doprineses,a ne samo da ocekujes,primer,samo ja u poslednja nekoliko dana i almeida postavljamo vesti na barcinoj temi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Не, озбиљно.

Није да ми се неко замјерио или нешто слично него једноставно губим врјеме сваки дан овдје безпотребно... Већ дуго овај дио форума није ни дјелић оног што је прије био (мислим у смислу расправа) ...

Џими, без увреде од твојих вјести нема неке велике користи. Оног кога занима нешто наће већ сам. Ти доносиш буквално сваку вијест са Барциног портала.

И ево јуче је отворена тема и до сада ниједног јединог поста нема, а надао сам се каквој - таквој расправи.
« Poslednja izmena: 29. Mar 2008, 18:27:46 od shaGuar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Ode nam Shegi, kad se vrces? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Па вјероватно кад се поправи мало квалитет овог дјела форума...

Уствари ето ме у уторак већ да коментаришем како је Милан одиграо сад у четвртфиналу ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Не, озбиљно.

Није да ми се неко замјерио или нешто слично него једноставно губим врјеме сваки дан овдје безпотребно... Већ дуго овај дио форума није ни дјелић оног што је прије био (мислим у смислу расправа) ...

Џими, без увреде од твојих вјести нема неке велике користи. Оног кога занима нешто наће већ сам. Ти доносиш буквално сваку вијест са Барциног портала.

И ево јуче је отворена тема и до сада ниједног јединог поста нема, а надао сам се каквој - таквој расправи.
naravno da se nevredjam,pa ne pisem ja vesti.Ovo drugo je tvoj izbor

.naravno i treba da se prenosi sve,zasto bi ljudi isli tamo,valjda je cilj foruma da se sto vise obogati raznim informacijama,pa i nekim mojim offsajdom,gori sam od inzagija  Smile
« Poslednja izmena: 29. Mar 2008, 18:44:53 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy
shaguar nista nisi rekao pogresno sto se rasprava tice...

ovde je odavno postalo neozbiljno... bilo je rasprava vec o tome...

ne kazem da ne treba i malo neozbiljnosti i zezanja, ipak je ovo forum i mesto gde dodjes da se malo opustis, raspravljas i saznas nesto novo.

ipak ovo je preterano... ajde sto se za par meseci napravilo 1000 strana na blablaonici, tome je ovde i mesto (mislim na off), ali je tuzno sto se truju ostale teme.

sto se tice postavljanja vesti, pa bolje i to da se postavlja i da neko nesto procita nego da teme padnu na 3. stranu i ne sluze nicemu.

iskren da budem, i ja sam medju vodecima kad se govori o postovanju na blablaonici, ali nekako ne mogu da se otmem utisku da se sve ovo desava, mislim na izostanak rasprava desava od kad postoji blablaonica.

neko se nece sloziti mozda samnom, ali to je moje misljenje.

vecina nas je ovo iskoristila na pogresan nacin. umesto ovde da spamujemo do mile volje a na odredjenim temama vodimo "zdrave" rasprave, mi smo napravili kontra efekat.

mi smo ovu zajebanciju prosirili i na ostale teme.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N95
blabalona postoji jos odavno,niko nikome ne brani da se diskutuje o svim temama,ranije kad barsa izgubi dodju svi pa zajebavaju (meni nesmeta) sada vise nema ni toga.Zasto neznam,znam samo da ima i mnogo nervoze,a po meni pocelo je od kada se zavrsio poslednji derbi zvezda-partizan.sto se tice spamovanja, svi smo doprineli tome.Ne svi ali 98% ljudi na sportskom delu foruma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Уклоните блаблаоницу ...  Smile

А што се тиче постављања вјести, то је сасвим нормално, али сам против постављања буквално сваке вјести неке екипе, оно што у овом случају ради Џими ... Без увреде...

Наравно да треба постављати оне најважније и најсочније што би се рекло ...  Smile

Понекад дође до неке добре расправе али и то често буде прекинуто упадом неких безвезних коментара... Ал` ето надам се да ће се мало поправити квалитет овог дјела форума.

И спамања је увјек било, ал` оног доброг спама ако ме разумијете, ако се ишло у офф ишло се у "спортски" оф, и тако је и ова тема замишљена ал` ето отишла је у неком другом смјеру.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 977 978 980 981 ... 983
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.