Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Spomenik Barišiću osvanuo "krvavih ruku"  (Pročitano 9446 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
  Matavulj je baš lepo opisao kako se prodaje vera za večeru, kako se od Srbina postaje hrvatom. Pilipenda na primer.

Pitali su Boškovića ima li neka srpska crkva u Dubrovniku. Odgovor je bio sve su srpske.

J.Radulovič je takođe pisao o tome u knjizi Dalje od oltara.

Oni su veštačka nacija i ja zaista nemam ništa protiv što je neki Jurković pre mene prešao Srpsko polje i pobunjevčio se ali to nije tako u njegovom slučaju. To je vreme pokazalo.

Nemam ništa protiv što imaju jaku državotvornu crtu ali imam protiv kriminala koji u to ime rade. Mislim na krađu tuđe kulturne baštine, teritorije, imovine i zverstava koje čine.

Nisam napisao da treba da idu u pravoslavnu crkvu, dovoljna je vatikanska apstinencinja od par decenija. Oni sad znaju i konzumiraju turbo folk kao i mi i to uz pomenuti uticaj. Igrali bi i Užičko i Moravac.

Ispravka. postoje organske i neorganske nacije. Prave i veštačke. SAD je najbolji primer.

« Poslednja izmena: 08. Avg 2016, 23:34:39 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.106
jeste bolji i to mnogo
ali nisi shvatio nijedan film kolko vidim
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.106
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 08. Avg 2016, 23:32:35

Nisam napisao da treba da idu u pravoslavnu crkvu, dovoljna je vatikanska apstinencinja od par decenija. Oni sad znaju i konzumiraju turbo folk kao i mi i to uz pomenuti uticaj. Igrali bi i Užičko i Moravac.
u vatikanu se uglavnom bave pedofilijom, hrvati ih vec neko vreme nerviraju

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 08. Avg 2016, 23:32:35
  Ispravka. postoje organske i neorganske nacije. Prave i veštačke. SAD je najbolji primer.
zvuci zanimljivo ali ne znaci nista

sve nacije su vestacke jer ne postoji nacionalni gen ili sl.

IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Citat
 Matavulj je baš lepo opisao kako se prodaje vera za večeru, kako se od Srbina postaje hrvatom. Pilipenda na primer.

Znaci, nesto kao u Srbiji?
Svi Srbi su Turci?

Citat
Pitali su Boškovića ima li neka srpska crkva u Dubrovniku. Odgovor je bio sve su srpske.

I u cemu je problem. On je bio Srbin katolicke vere. Da, upravo tako... srpstvo i pravoslavlje nisu ekskluzivno vezani.
Niti su svi Srbi pravoslavci, niti su svi pravoslavci Srbi.

To sto je SPC u svom naletu dupelistva dvadesetih pocela da promovise tu ideju, ocigledno je godilo samo ovima s ove strane Drine....

Citat
Oni su veštačka nacija i ja zaista nemam ništa protiv što je neki Jurković pre mene prešao Srpsko polje i pobunjevčio se ali to nije tako u njegovom slučaju. To je vreme pokazalo.

Osim sto nisu. Dosli su kao pleme na Balkan... kao i Srbi... i imali svoje knezeve i vladare. Cak im je i jezik cistije slovenski od srpskog, ako cemo iskreno.

Citat
Nemam ništa protiv što imaju jaku državotvornu crtu ali imam protiv kriminala koji u to ime rade. Mislim na krađu tuđe kulturne baštine, teritorije, imovine i zverstava koje čine.

Pa kad je teorijom da su Srbi samo pravoslavne vere dobar deo nacije pusten niz vodu. Tu oni nisu nista krivi. Krivi su sami Srbi.

Citat

Sve tri grane hriscanstva su semtiska vera prilagodjena potrebama rimskog carsta. Nista od toga nije slovensko, srpsko ili hrvatsko.
Citat

To je zaista hrabra izjava za nekoga ko je bio pod okupacijom 400 godina.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
  Prodaja vere za večeru je univerzalna i konstantna. I sveprisutna.

To što su radili Turci radili su i fratri koristeči tuđu nesreću. Pilipenda je odličan primer. Bošković je kao i Andrić bio pokatoličeni Srbin kakvih i danas ima (valjda) u Hrvatskoj i u C.Gori.

Turci su čak bili i blaži u tome jer nisu bili toliko agilni. Povremeno bi posle 30-40 godina napravili neki pokolj, napunili Đetinju decom na primer, i to je bilo to. Ostavljali su raju na miru. Postali su nezgodni tek kad je bolesnik na Bosforu postao ozbiljno bolestan.

Citat
To je zaista hrabra izjava za nekoga ko je bio pod okupacijom 400 godina.

Što se ovog tiče, pa to spada u famoznu etnogenezofobiju.

Zaboravio sam da dodam, mi sve posmatramo iz ugla modernog čoveka i to je pogrešan ugao jer, na primer, biti vazal onda nije isto što i danas.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2016, 23:58:46 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Sa tim se slazem. Oni su se vise mesali sa Nemcima i Austrijcima.  Na Balkanu je doslo do mesanja Slovena i grupa ljudi koji su ziveli na ovoj teritoriji.  Odes u bilo koji deo Srbije i koliko ima slicnosti toliko ima i razlike.  

Sto se tice "Hrvata" ja kada vidim ljude is RS na primer i Hrvata, retko mogu da raspoznam ko je ko, dok ili ne kazu nesto ili se istaknu ko su i sta su.

Sto se tice Pravoslavlja, sa tim se apsolutno slazem. SPC je jela govna da su samo jedini Srbi Pravoslavni, i eto sad. Za razliku od Albanaca koji prihvataju sve svoje bez obzira na religiju. Jeste vise vole Muslimane, ali njihove podele su na visem kriminalnom nivou, ne u svakom segmentu drustva
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
  Spc je defanzivna ali su i popovi i vladike itekako znali da stanu na crtu zajedno sa svojim narodom. Koliko je meni poznato političari su počeli da seju te parole- Najbolji primer je vuk koji mi je uzeo i slavu i Svetog Savu i ko zna šta još. Uostalom patrijarh Pavle je prvi bio miroljubiv i staložen čovek.

To razdvajanje i deljenje je nešto najgore što se dešava ali to ne znači da treba da budem dobar sa nekim ko je imao logore za decu u predgrađu zagreba. I još da mu se divim kao pojedini jugonostalgičari ili kroatofili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.106
aj zorane samo jos objasni kad se andric pokatolicio
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
  Pa rođen je takav. Isti slučaj je sa a.izetbegovićem i M.Selimovićem.

Pitali su Mešu od kada je on Srbin a on je odgovorio 1910 dok posle 1941 zna i zašto.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.106
napisao si da je pokatolicen pa zato pitam.

i ne nije rodjen takav.
ne radjas se religiozan
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.