Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SPC istražuje tajne račune vladike Artemija  (Pročitano 91055 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
За оно с почетка.... Smile Smile
Жао ми је што расправу сушташ на такав ниво...   Smile
preterao sam i ja,priznajem.
izvini,al iziritiralo me je ono sa Pavlom. Smile Smile Smile

moram da se okanem politickog foruma...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 22:15:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Значи,апсолутно немаш за шта да се извињаваш...сад ти је јасније како реагује човек у сусрету са неистином(или барем са оним што се ЊЕМУ чини као неистина)(немам никакву личну корист сем да-Зло не победи!Ја мислим да не грешим,ако то и чиним,на моју душу)...то је људско и човечанско...то није Богу ружно...нити то Бог мрзи...Бог мрзи лаж!!!!  Smile Истина је само једна!Пут до Истине је дуг и тежак! А истину не чине нечије измишљотине,лепе жеље....(нео)комуњарска и либерална пропаганда...

A између ''политике'' и Вере нема границе,као што нема границе ни између Живота и Истине  Smile Smile   све је то Симфонија
саветујем ти да послушаш аудио фајл који сам поставио на теми о Православљу...невероватна ствар... Smile
--------------------------------- смс порука из Грачанице --------------------------
Zakljucali su sve kapije u Gracanici,drze nas zatvorene a monastvu koje hoce da udje i podrzi Artemija ne daju da udje i prete im silom.Nas hoce nasilno da izbace uz pomoc Svedske vojske uz blagoslov teodosija.Salji kome god mozes jer su nam blokirali sajt.
-------------------------------------
 Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 22:39:42 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nista me ne cudi, kakvi pastiri takve i ovce.  Na ovom delu foruma smo bas imali "tvrde" vernike koji su se pozivali na to koliko je crkva dobra.  Necu da vredjam nikoga, ali ja sam govorio koliko vec puta da su ljudi slepi i ne vide sta im se dogadja pred ocima.  Crkva je na kraju krajeva postala kompanija, mislim to je uvek i bila, samo svake godine sve vise i vise pokazuje svoje prave ili ako hoce vernici (svoje krivo) lice.  Ko je prav a ko kriv ja ne mogu da kazem, ali da li ima malverzacija u Crkvama, e i tako ima, kao sto je i ovaj slucaj.  Ako je propaganda, ako bude bila propaganda, evo unapred se izvinjavam, ali sudeci po predstavljenim cinjenicama to samo jos potvdjuje moj stav.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
ja mislio siptari napali

pa u pravu si.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
U navodnoj istrazi poslovanja eparhije su ucestvovali i Amfilohije i jos nekoliko vladika koji se ne mogu svrstati u "novotarce" i "papiste", a neki mediji tvrde da se sumnja na neke osobe bliske Artemiju da su bez njegovog znanja vrsili malverzacije. Ako je zaista tako, sam metod istrage je suvise napadan... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Citat
a neki mediji tvrde da se sumnja na neke osobe bliske Artemiju da su bez njegovog znanja vrsili malverzacije. Ako je zaista tako, sam metod istrage je suvise napadan...
аха....а то је неко вршио истрагу! Нема истраге,нема суђења,нема пресуде,нема жалбе,нема ничега...
 Smile 
кадија те тужи-кадија ти суди... Smile

Smile
Citat
Crkva je na kraju krajeva postala kompanija, mislim to je uvek i bila, samo svake godine sve vise i vise pokazuje svoje prave ili ako hoce vernici (svoje krivo) lice.
Па зар не би онда требала да продаје дрогу,а не да лечи зависнике од исте!? Smile
« Poslednja izmena: 15. Feb 2010, 00:39:07 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Crkva je postala multinacionalna kompanija koja vise ne gleda u boga kao u nesto sveto vec kao u nacin na koji moze ljudima da uzme pare.Klasican primer za to je da kada krstis dete npr u nekom manastiru u kom ne naplacuju globu krstenja ti moras da vodis tvog kucnog svestenika i njemu da platis naknadu za put tj ko ne plati na mostu platice na cupriji

Ja jesam vernik i verujem u boga i u svetost nekih stvari ali preko nekih stvari u nasoj crkvi je stvarno nemoguce preci.Postovao sam starog patrijarha i smatram da bi trebali da ga proglase za sveca, a izgleda da ni ovaj novi nije los ali ovi ispod njega ne valjalju(svaka cast izuzecima)

Steta samo sto nisu uhapsili ono trinaesto prase Amfilohija bez episkopije(jer se jelte njegova episkopija osamostalila, doduse samo u nekoj meri) ali valjda ima preveliku politicku zaledjinu

Inace smatram da se bozja ruka pokazala prilikom izbora patrijarha kada je u lutriji Irinej dobio ovu dvojicu mada bi zestoka bila situacija kada bi Artemije dobio a onda ovo isplivalo kao pokazatelj stanja u crkvi mada bi tada verovatno gurnuli sve ovo pod tepih
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Митрополит Амфилохије је Србин над Србима!
Ја сам њега прижељкивао за Патријарха..да је Свети Дух њега изабрао,ово нам се неби дешавало,било би СРБИЈА-СРБИМА,знао би се ред,не би смело до долази до инцидената овакве врсте
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Crkva je na kraju krajeva postala kompanija, mislim to je uvek i bila, samo svake godine sve vise i vise pokazuje svoje prave ili ako hoce vernici (svoje krivo) lice.

Tačno. Srvha postojanja crkve je sada u materijalnom: u novcu. O tome se ovde radi. Kao
i katolička "crkva" oni su sa svojim idejama i verom odavno izgubili svaki kontakt.

На  нашу велику жалост било је за очекивати да после смрти Патријарха Павла дође до раскола унутар цркве. Нека нам је Бог у помоћи.

Mislim da On više nije zainteresovan za Srbiju....
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia ????
Митрополит Амфилохије је Србин над Србима!
Ја сам њега прижељкивао за Патријарха..да је Свети Дух њега изабрао,ово нам се неби дешавало,било би СРБИЈА-СРБИМА,знао би се ред,не би смело до долази до инцидената овакве врсте

vecu glupost nisam u zivotu cuo...
pa amfilohije je i zapoceo celu pricu, ovi ostali su njegove marionete! Kako mozes da budes toliko glup???
Sinod bi trebalo da bude samo administrativno telo koje je ovaj (za vreme svoga predsedavalastva) uzdigao na nivo gotovo vrhovnog koje je maltene jace i od patrijarha! Gledaj ti sastav sinoda: amfilohije, irinej backi (covek koji nosi biskupski prsten), fotije (jedini srbin koga stalno velicaju hrvati, tako da mozes da zamislis kakvo misljenje ima o svom narodu) i grigorije (uvozio vino u cisternama, flasirao u svom manastiru i prodavao kao svoje ruke delo)!
A podsecam, na artemija je krenula hajka od nedavanja blagoslova dzozefu bajdenu, pa afera crna reka itd...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.