Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:37:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SP 2014 zreb  (Pročitano 25852 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
kako ne svaćaš da su svi sportovi za nekoga važni.Koliko je taj vaterpolo važan čak se razmišlja da se povuče sa olimpijade.zašto bi medalja u tom nevažnom sportu u svijetu više vrijedila nego recimo u veslanju,plivanju,trčanju..
Samo zato jer ga mi igramo.da netko upita jesu li Bugarska ili posebno Mađaarska veće sportske sile nego mi još bi s esmijali.ja mislim da mađarska ima vipe olimpijskih medalja nego mi skupa.
Mi imamo od 1992 27 medalja a vi 15 od toga 6 u sportu kao što je streličarstvo.Normalnom sve jasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Беше негде некад једна тема о поређењима Србије и Хрватске. Баш ћу пробати да нађем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
@BoraBorasS

U pravu si ti za veterpolo. Ali opet ... ragbi igra isto toliko zemalja i zabole ih kurac da li je još nekome bitno ili ne. Oni ga igraju i imaju svoj rivalitet i to je jedino što im je bitno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ево је - http://forum.burek.com/zasto-smo-bolji-sportisti-od-hrvata-t327959.html

Имате дозволу тамо да се пребаците.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
fredikrugeru,
malo pristojnosti nebi falilo.
ja sam nabrojao sportove u kojima smo mi postigli više uspjeha u zadnjih dvadesetak godina.normalno da postoje i sportovo gdje ste vi uspješnijikao npr.Vaterpolo,muška odbojka,košarka muški,streljičarstvo....
ja ništa ne izmišljam već postoje egzaktni podaci svim dostupni i usporedivi.
naki od vas su toliko neobjektivni da se nijepojavija Đoković rekli bi da je to bezvezni sport.je li Šekarić bezvezna sportašica zato što nije rukometašica ili košarkašica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Zanimljiva je trenutna situacija kod vas što se tiče tenisa. Primeti se na svakom vašem forumu. U Hrvatskoj se danas gleda tenis i navija za poraz Đokovića, jer vaši teniseri ispadaju rano na svim bitnijim turnirima. Radujete se njegovom porazu kao da neko vaš osvaja GS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
tipična srpska priča,sve što mi nemamo i ne možemo nevalja i nije vrijedno.Mogao bi netko reći sa Novog Zelanda neš ti vaterpola kad ga igra 5-6 država.[size=10pt]Koji je to kriterij koji određuje koji je sport važan?[/size]vi nemate skijanje i treba ga proglasiti nevažnim.Pa imate više planine pa ga razvijate.kao mala ste djeca ,kad moj tata nema mercedes onda treba mercedes proglasiti lošim vozilom.Čovjek koji s edva puta popenje na Mt.Everest za mene je postigao više u životu nego neki tamo Žigić ili kod nas Klasnić.

У спортском смислу међу нама разлика нема, исти спортови су нам битни. Није ово дебата између Срба и Енглеза па да се ми хвалимо кошарком а они рагбијем. Спортови се по полуларности мање-више исто рангирају и код вас и код нас, зато немој кењати и филозофирати и вадити неко пљување у даљ из нафталина. Зна се - рукомет баскет фудбал ватерполо одбојка, од скоро и тенис, то су спортови који су на овом поднебљу најпопуларнији и који служе за мерење чији је дужи. Какве курац олимпијаде атлетике гимнастике пичке материне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
insideman,
krivo misliš,Đoković je jedan od rijetkih srpskih sportaša koji se u nas cijene.Igrao je turnire u Zagrebu,Umagu,i nitko mu nije zviždao već naprotiv svi ga cijene.Nikada nije davao izjave o politici pa je zato cijenjen.
u vezi vaterpola,on je jednako važan kao i kriket,hokej...bez obzira što ga mi uspješno igramo.
u svezi nogometa.ja ću biti zadovoljan ako hrvatska pobjedi dvaput Makedoniju,Škotsku i Vels a svami šta bude.važni su bodovi i plasman.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ne znam baš. Čitao sam uglavnom izjave mržnje i omalovažavanja Đokovića.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
ma uvik su na forumima malo čudne spodobe.ono što blebeću na forumima nikda uživo neće reć ili učinit.pa pogledaj kakvih gluposti je napisano na političkom forumu,svi bi ratovali ali iz dnevnog boravka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:37:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.