Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 01:49:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SP 2014 zreb  (Pročitano 25610 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
svaka medalja na bilo kojem natjecanju je važna a posebno europske medalje koje je nekad teže osvojit nego olimpijsku(nogomet,rukomet...)Ali snaga sveukupnog sporta ogleda se u broju medalja na oi .Britanci su u većini momčadskih sportova nula ali su velika sportska sila je rimaju npr.veslače,streličare,atletičare,....
Naša plivanje je puno uspješnije od vašeg.Milošević je osvoio 7 medalja na eu i ww,Draganja olimpisku i još neke eu.
Nije minjao državljanstvo.Sanja jovanović nekoliko medalja.u va skoliko ja znam jedino je čavić vrhunski.
U atletici mi imamo 4 medalj esa eu i ww bez Blankinih medalja.
U Sportu se točno zn atko je što osvojio i nem subjektivnog ocjenjivanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Знаш како проф'соре, Партизан има укупно 8 европских титула, Звезда има титулу из Барија. И Партизановци би све те титуле мењали за један Бари, а исти је фазон и са вама. Какве бре атлетике стрељаштва и пливање, благе везе с мозгом нема. Зна се који се спортови цене на овом простору.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
svaka medalja na bilo kojem natjecanju je važna a posebno europske medalje koje je nekad teže osvojit nego olimpijsku(nogomet,rukomet...)Ali snaga sveukupnog sporta ogleda se u broju medalja na oi .Britanci su u većini momčadskih sportova nula ali su velika sportska sila je rimaju npr.veslače,streličare,atletičare,....
Naša plivanje je puno uspješnije od vašeg.Milošević je osvoio 7 medalja na eu i ww,Draganja olimpisku i još neke eu.
Nije minjao državljanstvo.Sanja jovanović nekoliko medalja.u va skoliko ja znam jedino je čavić vrhunski.
U atletici mi imamo 4 medalj esa eu i ww bez Blankinih medalja.
U Sportu se točno zn atko je što osvojio i nem subjektivnog ocjenjivanja.
jaja bi svoja pojeli za jednu kosarkasku titulu bilo koju
u vartepolu vas karamo i ako nemamo more  Smile
guzimo vas u regionalnoj kosarkaskoj ligi svake godine
uzivaj ti u gimnastici gde ste nevidjeno uspesni  Smile Smile Smile
dal imate u opste zensku odbojkasku reprezenaciju  Smile
al stoni tenis  Smile Smile Smile
kakvi ste u skokovima u vodu  Smile
cak vas i u bocanju karamo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
tipična srpska priča,sve što mi nemamo i ne možemo nevalja i nije vrijedno.Mogao bi netko reći sa Novog Zelanda neš ti vaterpola kad ga igra 5-6 država.Koji je to kriterij koji određuje koji je sport važan?vi nemate skijanje i treba ga proglasiti nevažnim.Pa imate više planine pa ga razvijate.kao mala ste djeca ,kad moj tata nema mercedes onda treba mercedes proglasiti lošim vozilom.Čovjek koji s edva puta popenje na Mt.Everest za mene je postigao više u životu nego neki tamo Žigić ili kod nas Klasnić.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.587.0
кога бре боли курац за пливање, гимнастику, скијање, веслање, стрељаштво и остала срања.

Дај да се поредимо у одбојци, фудбалу, кошарци, ватерполу, рукомету, тенису мани се тих периферних спортова.

IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
кога бре боли курац за пливање, гимнастику

pričaš gluposti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
tipična srpska priča,sve što mi nemamo i ne možemo nevalja i nije vrijedno.Mogao bi netko reći sa Novog Zelanda neš ti vaterpola kad ga igra 5-6 država.Koji je to kriterij koji određuje koji je sport važan?vi nemate skijanje i treba ga proglasiti nevažnim.Pa imate više planine pa ga razvijate.kao mala ste djeca ,kad moj tata nema mercedes onda treba mercedes proglasiti lošim vozilom.Čovjek koji s edva puta popenje na Mt.Everest za mene je postigao više u životu nego neki tamo Žigić ili kod nas Klasnić.
ne seri i budi realan
nabrojo si sportove gde mislis da ste bolji,a u glavnom niste,a zaboravio si one gde vas nigde nema
zanemaricemo kosarku,vartepolo.odbojku.........
i poredicemo samo tvoj stoni tenis i gimnastiku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.587.0

pričaš gluposti

Добро царе, 95% људи своје праћење спорта заснива на праћењу фудбала, тениса, одбојке, ватерпола, рукомета или кошарке. На то сам мислио. У мом окружењу и мом друштву не знам ниједног човека сем Џејсона (а он је психопата и воли све, тако да се не рачуна) да воли да одгледа гимнастику. Значи миноран проценат.

IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Tenis se u Srbiji prati tek od pre par godina.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac

pričaš gluposti

Добро царе, 95% људи своје праћење спорта заснива на праћењу фудбала, тениса, одбојке, ватерпола, рукомета или кошарке. На то сам мислио. У мом окружењу и мом друштву не знам ниједног човека сем Џејсона (а он је психопата и воли све, тако да се не рачуна) да воли да одгледа гимнастику. Значи миноран проценат.

Pa da, u našem okruženju. U svetu prate i cene.

Ajde vratite se na temu. Smorili ste.

Tenis se u Srbiji prati tek od pre par godina.

Kako ko. Gledao sam uživo okršaje Samprasa i Agasija.
« Poslednja izmena: 02. Avg 2011, 16:56:44 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 01:49:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.