Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Feb 2026, 06:05:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony PlayStation 3  (Pročitano 116819 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Dal znas otprilike koje je velicine Gt5?Iz Kg-a sam.Najjveci usb koji imam je 2 gb,mogu da probam da navatam od drugara...i joj jedva cekam da ga se dokopam,ko zna koliko ce mi trebati dana da ga skinem sa neta Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 192
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa zato što se žalite da vas preusmeravaju na strane sajtove, i forume, pa ne znam u čemu je problem. Da li jezička barijera ili odbojnost prema kapitalističkoimperijalističkom sistemu?

Kako za koga, nekome malo, nekome mnogo...

Bravo za komentar.

Dal znas otprilike koje je velicine Gt5?Iz Kg-a sam.Najjveci usb koji imam je 2 gb,mogu da probam da navatam od drugara...i joj jedva cekam da ga se dokopam,ko zna koliko ce mi trebati dana da ga skinem sa neta Smile

Otvoris se tih 5000din za JB i da te bog vidi,  Igrice skidaj sam pa trpaj na Hd,a koliki ti je protok neta? U svakom slucaju ce ti trebati par dana da skines igricu ako ti je spor net,skines jednu i dok je predjes vec ti se skinula druga...

E sad,ono vazno,nemoj slucajno da instaliras FW veci od 3.41 jel ako odes na 3.42 mozes da bacis sony,ne bukvalno,ali se pozdravi sa piratima.
Isto tako kad dodjes do toga da instaliras igricu sa JB dobro obrati paznju gde pritiskas OK posto mi je ortak skidao Medal of honar i neko je u njega ubacio 3.42 i on je slucajno kliknuo na OK i sad pokusava da uvali nekom sony...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ajoj,koliko peripetije oko 3-ke pa to je strasno,znaci ako instaliram 3.42 prodajem soni...tek mi se sad ne pokusava nista Smile Ja ove igre sto izlaze i za komp ne bih ni instalirao na sony!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

GT5 ti je 19 GB, GOW3 je 35 GB ..... moj serviser menja unutrašnje hardove, može da ti ubaci 500 GB, 750, 1 TB ....

Šta si se uprpio, hebote, paziš, i nema brige .... NE IDEŠ online, ne daš nikom konzolu da prčka, i to je to ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
19 gb Smile Smile Smile,ako racunamo da sam nfs hp skidao 3 dana a tezak je 8 gb,ovaj cu da skinem za max 10 dana sto je super.Taman oko prvog da uzmem taj jb,i da picim.Koliko se ti hd krecu za soni?Nisam ni znao da to moze... Smile Smile Smile Smile Smile

Mogao bi da mi posaljes taj torrent za gt5.. Smile Smile

E dal je stvarno moguce da ima 1000 vozila,ja jos ne mogu da poverujem Smile
« Poslednja izmena: 20. Nov 2010, 22:45:07 od 888nik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
E, neam pojma za cene, pusti mi mejl na spopeltrade@gmail.com , pitaću ga u ponedeljak, pa ti jevnem za cene.

Što se tiče linka, nemoj još da skidaš dok ne dobijem potvrdu 100 posto da može da se pokrene na 3.41 JB ....

Imaš ga na gusarbay, a ne znam nakojim zatvorenim trekerima si član.

Tako da ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

jebite se deco dok mozete!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC hd2
nisam isao na nikakve strane sajtove jednostavno se nerazumem u ps!!!
danas ssam ga dobio inace imam 29 godina danas napunio i cerkicu od 6 godina
za nju mi i treba to da bih mogao da joj skidam igrice sa neta ali neznam ni kako to da pogledam sto vi pricate ni sta razumes!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E71
mozes uzet i eksterni hdd,idi na sajt modtraders.co.uk i nadji prozivod koji se zove Minimus AVR USB Development Board,to ti je pod AVR USB KIT,to naruci,a u medjuvremenu prosvrljaj po internetu za sta sluzi i kako se koristi,a za gt5 se mozes slikat,dzabe ces ga skinut jer ne radi na jb konzole i nezna se kad ce(koristi 3.50 sdk, pa treba sony da bude na verziju 3.50,a za to nema jb, treba to da se sredi al kako je to mnogo,al mnogo komplikovano ne ocekuj da ce skoro bit)
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
znaci gt 5 mora da se kupi...e pa lepo...onda necu ni da kupujem jb:(
A jel stvarno istina da ima 1000+ automobila,ja gledao listu ljudi na koji god auto da pomislite ima ga u igrici,e sad ne znam da li se oni dodatno kupuju ili dobijete svih 1000 kad "kupite" igricu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E71
dobijaju se svi uz igru,al racunaj da se u tih 1000 ubraja i xx vrsta istog auta,racunaj da ima nekih 250 razlicith modela.Ako uzmes igricu moraces da updatujes sony na 3.50 verziju tako da za sad pa pa jaibreak.Inace ovo sto sam te uputio kosta 20tak eura sto je smjesna cena s obzirom sto pruza
« Poslednja izmena: 21. Nov 2010, 02:39:26 od peregy »
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Feb 2026, 06:05:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.