Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 23:50:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony PlayStation 3  (Pročitano 111676 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Čekaj, a ovaj MiniMus, to je u stvari JB koji moraš sam da programiraš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Izgleda da tju morati i ja da kupim taj USB koji mozhe da se modifikuje. Poshto izlaze igre koje morate da "prevarite" da imate 3.50 verziju.  Ovaj Gran Turismo 5 treba to, Spoofed firmware 3.50 i Open manager...

@MagicMaster, vrshljao sam po forumima, da, to je USB koji sam modifikujesh.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2010, 09:29:47 od DavidB1988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Cekaj koliko sam shvatio svaka nova igrica koja izlazi trazice sve veci firmvare,tipa lupam kad bude izlazio gt6 trazice verziju 5.4?A hakLeri:) su provalili samo za verziju 3.41?Da li to znaci da ako kupim ovaj Minimus 32 AVR USB Development Board ja cu moci da mofifikujem soni,kako nove igre budu izlazile,i kako hakleri:) budu izbacivali nova pomagala?Bas tamo gde igram soni 2 u igraonici razgovarao sam sa likom sto je drzi i on kaze da se to jos ne isplati da uzima dok se ne olaksa i ne omoguci stalna upotreba bez "svakodnevnog menjanja".Od 5 sonija 3 koristi samo jedan.Mada ja sam ubedjen da ce se to srediti za par meseci,oni kad su razbili ovo sto je najjteze ovo ce sad lako,bar tako mislim,a i soni nece se previse truditi kad izbace ps4 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
@888Nik, tako nekako...

Vala, tje se trude oni dok ne izbace Chetvorku. Posle toga... Ima da cepaju sa Chetvorkom kao shto su cepali sa Trojkom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Cekaj koliko sam shvatio svaka nova igrica koja izlazi trazice sve veci firmvare,tipa lupam kad bude izlazio gt6 trazice verziju 5.4?A hakLeri:) su provalili samo za verziju 3.41?Da li to znaci da ako kupim ovaj Minimus 32 AVR USB Development Board ja cu moci da mofifikujem soni,kako nove igre budu izlazile,i kako hakleri:) budu izbacivali nova pomagala?Bas tamo gde igram soni 2 u igraonici razgovarao sam sa likom sto je drzi i on kaze da se to jos ne isplati da uzima dok se ne olaksa i ne omoguci stalna upotreba bez "svakodnevnog menjanja".Od 5 sonija 3 koristi samo jedan.Mada ja sam ubedjen da ce se to srediti za par meseci,oni kad su razbili ovo sto je najjteze ovo ce sad lako,bar tako mislim,a i soni nece se previse truditi kad izbace ps4 Smile

Malo ga taj tupi .... mislim, sada, iz cuga, sa onim prvim JBok radi preko 200 igara.

Jedini posao koji treba da se obavi je kopiranje igara koje neće sa spoljnog na interni hard. Ako mu je i to teško .... onda nemam reči.

I ova poslednja tura PS3Breakova ima taster, može da se UPDATEuje sa novim verzijama, spoofovima i ostalo.

Ne rade 5 igara koje su izašle u poslednjih nedelju dana, i sada svi traže dlaku u jajetu. Pa vi onda gospodo, izvolite kupujte originale po 6000-7000 dinara ....

I ko ne može bez online-a ......

Ko hoće, naučiće ....

I dvojka ima načina da se softmoduje, i "zdravje" je, pa ko neće da se "muči", ugradi čip ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
I to shto kazhesh, MagicMaster. Nekome nedostaje online. Phah...  Uzmite i kupite novi PS3 pa cepkajte online ak' vam je toliko stalo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E71
Izgleda da tju morati i ja da kupim taj USB koji mozhe da se modifikuje. Poshto izlaze igre koje morate da "prevarite" da imate 3.50 verziju.  Ovaj Gran Turismo 5 treba to, Spoofed firmware 3.50 i Open manager...

ne pricaj kad neznas,gt5 ne radi,niti ce skoro jer koristi enkripciju sa 3.5 fw-a,a fora sto se do sad korisitila da se skine debug update ne radi,jer su te update sad blokirali, a to da se prevari konzola da radi na 3.5 se koristilo da bi se moglo igrat preko neta,al su to sredili sad u cetvrtak, da minimus ti dodje jb koji sam programiras ali hex fajlova za to po internetu ima koliko oces i mnogo je bolje nego da uzmes neki od ovih skupih proizvoda,zbog toga sto svako malo izadje novi i poboljsani hex file...Onda ovome gore,taj sto ti je u igraonicu rekao da je previse komplikovano i da se mjenja svako 2-3 dana je onda glup kao k....Novi NFS i GT5 su jedine igre koje ne rade zbog fw-a(ima mozda sve ukupno jos 5-10 igara koje ne rade nezna se zasto) a ostalih 200 radi normalno. Meni drug drzi igraonicu i nema cip nego ja dodjem upalim mu sony sa jb-om i pici.Drugo kako iko normalan moze rec da se ne isplati dat 20e da bi se igralo 200 igrica?? Smile , to da ce da hakuju oce,samo je pitanje vremena,ja sam rekao da sumnjam da ce skorije jer je to mnogo komplikovano Smiley
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation

ne pricaj kad neznas,gt5 ne radi,niti ce skoro jer koristi enkripciju sa 3.5 fw-a,a fora sto se do sad korisitila da se skine debug update ne radi,jer su te update sad blokirali, a to da se prevari konzola da radi na 3.5 se koristilo da bi se moglo igrat preko neta,al su to sredili sad u cetvrtak, da minimus ti dodje jb koji sam programiras ali hex fajlova za to po internetu ima koliko oces i mnogo je bolje nego da uzmes neki od ovih skupih proizvoda,zbog toga sto svako malo izadje novi i poboljsani hex file...Onda ovome gore,taj sto ti je u igraonicu rekao da je previse komplikovano i da se mjenja svako 2-3 dana je onda glup kao k....Novi NFS i GT5 su jedine igre koje ne rade zbog fw-a(ima mozda sve ukupno jos 5-10 igara koje ne rade nezna se zasto) a ostalih 200 radi normalno. Meni drug drzi igraonicu i nema cip nego ja dodjem upalim mu sony sa jb-om i pici.Drugo kako iko normalan moze rec da se ne isplati dat 20e da bi se igralo 200 igrica?? Smile , to da ce da hakuju oce,samo je pitanje vremena,ja sam rekao da sumnjam da ce skorije jer je to mnogo komplikovano Smiley

Wowowowowow...  Hostility too much?

Ima uputstvo na TL i isto chlanovi koji su prijavljivali da "radi" - nisam ja kriv ako lazhu da radi. Lazhu oni mene... Lazhem ja vas.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Al nas nagdrise Smile ni krive ni duzne Smile Smile
Al dobro nema veze ja se ne ljutim,jer se jos ne razumem u te stvari dovoljno pa mi je bolje da cutim i ucim.
Ma ja sam odlucio da ga uzmem,samo je fora kako cu da platim,ne znam dal mora preko kartica posto niko u mojoj familiji ne koristi kartice(il smo paglu,il siromasni ili mnogo bogati) Smile
Tako da ja to uzimam jer je mnogo dobra stvar,a sa druge strane ja necu ukupno da odigam ni 100 tih igrica,tako da mislim da je to odlican deal,a za online me bas zabole(izvinite na izrazu)...jedino mi glupo sto su prodavnice naduvale cene hd(extrenih) bas kad ja treba da kupim....glupo je sto ne mogu ovi za pc da se povezu....Smile
Uglavnom izracunao sam da ce mi trebati 100 jevreja da obezbedim uzivanje na soniju 3!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E71
sto se eksternih tice i nisu previse skupi,barem kod nas,ja sam uzeo 1.5tb za 110e. Na ovaj sajt se koristi kartica,al to barem danas nije problem izvadit, treba ti 10min u banku i da sacekas 5-6 dana dok je zavrse.

@DavidB1988 too much hostility jer sam 4 posta prije tvoga objasnio zasto ne radi...da se malo informises znao bi da to nema nikakvog smisla i da ne moze da radi tako. Vecina ljudi je znala kad je pocela skidat gt da nece radit iako je pisalo isto to Smiley....anyway sto god vas interesuje pitajte, potrudicu se da objasnim Smiley
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 23:50:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.