Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Feb 2026, 05:52:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony PlayStation 3  (Pročitano 116769 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51226
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Cjena je bila 700 evra kada se konzola pojavila kod nas, i na taj period sam naknadno ukazao. Mozes da uzmes i 500 evra ako hoces, mislim da je poenta ista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Cak i da to nekada postane rasprostranjeno (PS3 priaterija) konzola nece biti najnovije generacije i cemu onda bacenih 700 jevreja ? (pocetna cjena konzole kod nas Smiley )
Je l' citas sta pises? Koju poentu pokusavas da prikazes? Mojne da trollujes temu ako si neki Microsoft/Nintendo fanboy.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 19:09:54 od vandemon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
E ljudi imam sony ps 3 8)ali mi se ne daju pare za originalne igrice :help:Posto sam malo surfovao naidjem na jedan sajt na kome stoej linkovi za ps 3 igre.Ako znamo da se ne mogu igrati piratske igrice sta ce onda tamo ti linkovi za download? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia E71
ajd procitaj samo zadnje 2 strane pa se vrati i pitaj sto nije jasno
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51226
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Citat
Cak i da to nekada postane rasprostranjeno (PS3 priaterija) konzola nece biti najnovije generacije i cemu onda bacenih 700 jevreja ? (pocetna cjena konzole kod nas Smiley )
Je l' citas sta pises? Koju poentu pokusavas da prikazes? Mojne da trollujes temu ako si neki Microsoft/Nintendo fanboy.

Pa posto nisi u stanju da skapiras necu vise da te smaram. Vidim da si PS3 fun posto non-stop visis samo na ovoj temi.  Smile
« Poslednja izmena: 09. Sep 2010, 00:00:32 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Skontao sam da za 15 dana izlazi neki usb,koji cu moci da utaknem u svoj sony skinem igrice sa neta i opletem? :chuckel:I umesto 300 evra za igrice ja cu dati oko 70,to mi se djasvi!!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Citat

Pa posto nisi u stanju da skapiras necu vise da te smaram. Vidim da si PS3 fun posto non-stop visis samo na ovoj temi.  Smile
Nemoj onda kao pickica da dodjes "mhmhmhmh" i onda nista nista ja samo sok da odnesem.  Smile
Pokazi argument ako vec hoces da budes duhovit.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2010, 13:56:43 od vandemon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.59
mob
Samsung Note 3
jel istina da je izasao taj usb,planiram da kupim ps3?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Radi. Ne moras USB, mozhesh i ovde da pogledash shta imash od tehnologije pa da uzmesh. http://psfreedom.com/wiki/index.php?title=Device_compatibility_list

Radi inache, ja vetj uveliko igram Jailbreakovane PS3 igre preko mog HTC Desire-a.

Nema vishe kupovinee igara.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 28
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
ljudi aj neko nek mi objasni sada
imam monitor za komp normalan i na njega nabododem ps3 taj hakovan i skinem igru sa rapidsrbije narezem i ubacim
2.sta ce mi telefon da bi igro ps3 igre nema logike  igra se preko monitora.
3.kolika je prava cena to hakovanog ps3 smislite se vec jednom.
4.dali treba da se kupi taj neki ubs posto sam vido kako izgledan mali kao fles i plave bolje.
5.dali se cfw za ps3 menja na svakih 5 dana posto nemam nameru da se zajebem da uzmem ps3 hakovan a za 2nedenje izadje drugi cwf i mogu da se jebem ni jedna novi igra koja izadje nece raditi.
6.posto imam psp 2000 i cwf 5.00m33-6 koji je radi nekih 2 godine super i sada zajebava vecina neradi takoreci nista ali on mi se isplatio za 2 god. a da kupim taj ps3 i zajebem se nema sanse
7.dali je bolje sacekati jedno 2-3 meseca da se stabilizuje taj ps3 cwf da mogu das se igraju igre pozdrav (izvinjavam se na neugodnim recima)
igre mogu da se skinu za rapsidsrbije u opciji ps-3 games pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Feb 2026, 05:52:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.689 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.