Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Feb 2026, 05:52:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony PlayStation 3  (Pročitano 116768 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Treba mi pomoc oko ovog cipa,na netu sam nasao nesto sto se zove P3hub,koliko sam ja razumeo to je objedinjena verzija ps3 break-a i dodatni hub za usb,ovo su ''specifikacije''

Break PS3 perfectly
No need unplug external hardisk
Avoid to remove the external device trouble before the user starting up the console
Simplify the complex steps to make the operation more humane
Upgradeable hardware firmware
PS3 Dongle and USB HUB perfect combination to support all of the external device plug and play.
P3 HUB multiple USB external device expansion
Fully compatible USB1.1 and USB 2.0 devices
Without driver, plug and play
More reliable and stable performance
Support common USB HUB function

Jel sam ja to dobro razume?
Da nije neko slucajno koristio ovaj p3hub ili svi imaju ovaj ps3 break?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Ne moras P3 USB da uzimash, mozhesh i ovde da pogledash shta imash od tehnologije pa da Jailbreakujesh. http://psfreedom.com/wiki/index.php?title=Device_compatibility_list

Radi inache, ja vetj uveliko igram Jailbreakovane PS3 igre preko mog HTC Desire-a.

Pogledao sam za taj P3 USB Hub. Koliko vidim, radi. Fora je u tome shto bi to morao da naruchish preko neta. I to dok ti stigne. A i ne znash da li tje to shto ti bude doshlo da bude zhiva bubashvaba ili P3 USB Hub.

Ovde kod nas toga nema. Pogledaj onu listu shto sam ostavio i vidi ako imash neshto od toga kod sebe pa Jailbreakuj svoj PS3.

Ako ne, onda naruchi Ps3 USB dongle ili taj p3 usb hub.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51226
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Evo igre za PS3 koju ne bi trebalo propustiti!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ne moras P3 USB da uzimash, mozhesh i ovde da pogledash shta imash od tehnologije pa da Jailbreakujesh. http://psfreedom.com/wiki/index.php?title=Device_compatibility_list

Radi inache, ja vetj uveliko igram Jailbreakovane PS3 igre preko mog HTC Desire-a.

Pogledao sam za taj P3 USB Hub. Koliko vidim, radi. Fora je u tome shto bi to morao da naruchish preko neta. I to dok ti stigne. A i ne znash da li tje to shto ti bude doshlo da bude zhiva bubashvaba ili P3 USB Hub.

Ovde kod nas toga nema. Pogledaj onu listu shto sam ostavio i vidi ako imash neshto od toga kod sebe pa Jailbreakuj svoj PS3.

Ako ne, onda naruchi Ps3 USB dongle ili taj p3 usb hub.

Video sam tu listu na nekoj od predhodnih stranica,nazalost nemamo nista od tih telefona....
Hvala za ovaj hub.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Igras na ps3 ili na HTC Desire?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation

Igras na ps3 ili na HTC Desire?

HTC Desire mi sluzhi kao Jailbreaker. Igram igre na PS3. Igre skladishtim na interni i eksterni hdd. Neke igre rade na eksternom, neke na internom.

Ne igra se nishta preko HTC Desire-a.

http://www.youtube.com/watch?v=36u_04ZbLYU

http://www.youtube.com/watch?v=tns4vqewjyY
« Poslednja izmena: 28. Sep 2010, 15:34:06 od DavidB1988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
U sve mu bem nisam znao.  Smile
Ja bas resio da kupim HTC.  Smile Pitanja:
1.Odakle ti softver za HTC? (video sam da za svaki model imas softver na psfreedom, postavio si link gore)
1.1 Koji je najbolji od ponudjenih telefona za hack?
2.Je l' sigurno 100% ?
3.Da li imas original igre za ps3?
4.Koje igre igras na ps3?
5.Da li je neki od ova dva videa tvoj?
Edit: 6. Jedan lik radi hackovanje dok je na netu. (iz tvojih postavljenih videa) Mozda me na neki nacin banuju ako sam na netu, je l' ti imas net?
7. Je l' znas kako da vratim fireware na 3.41? Ja sam na 2.50
8.Da li ce hackovati sledeci farmware? (Vec su se pojavile igre koje su danas izasle izgleda da ne koriste 3.42 ili koji vec)
I ako mozes detaljnije da objasnis kako i sta si sve uradio posle ovih pitanja. Kako je tvoj postupak rada.
Pitao bih te sve ovo preko privatnih poruka ali sam siguran da ce posluziti svaki post na ovoj temi. Smiley
I ako si imao nameru da napises da procitam predhodne postove, nemoj, jer sam ih sve procitao.  Smile

Ja inace sve igre koje sam jako zeleo da igram imam u fioci. Sad mogu i neke neproverene ili pozeljne na izgled da probam.  Smile
Najvise mi treba JB zbog sestrica, hoce Naruta pa Spider-Mana pa "GTA na Divljem Zapadu" (posle sam provalio da je to RDR) da ne nabrajam, do sad je igrao samo demoe.I sto je najgore nema tih igara za ps3.Ali sa ovom solucijom ima da se cepa ps3 dano-nocno.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Sep 2010, 20:16:43 od vandemon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Huh. Sad tju lepo da besedim. Samo da pustim muzikicu da me dodatno oraspolozhi. E, tako. Sada mogu da "kazivam" sagu. Smile

Kao dugogodishnji Nokia Fanboy kazhem, Go for it, my man. Smile  Ja sam josh Juna kupio HTC Desire, pochastio sam se jer sam dao sve ispite u Junu.  Smile
Telefonom sam i vishe nego zadovoljan, postao sam josh zadovoljni kada sam saznao da mozhe da se Jailbreakuje PS3 preko HTC Desire-a.

Elem, da predjem na odgovaranje tvojih pitanja.

1.1 - Da ne bih favorizovao HTC Desire, spomenutju ti da PS3 Jailbreak radi i na HTC HD2, Hero i Desire. Retko ko ima Desire pa ljudi jailbreakuju pretezhno na HTC HD2 ili Hero. Svejedno, imash listu uredjaja kompatibilnih sa PS3 jailbreak-om.

2. - Sigurna je stvar, sve dok ne odesh u srce Sony-ja i kazhesh im: "Ja sam Jailbreakovao vash PS3, nja nja nja !!!" - Bitje besni i mozhda tje da te (ako budesh bio te sretje) iskasape Katanom.  Smile

3. - Imam: Motorstorm, MGS - Guns of the Patriots, Call of Duty 3, GTA 4, Soulcalibur 4, Burnout Paradise, Resistance 1 i 2, Killzone 2 i Star Wars - The Force Unleashed.  Za pushtanje igara u Backup Manageru koristim Soulcalibur 4.

4. - Red Dead Redemption (gta u srcu divljeg zapada), Fallout 3 GOTY, Demon Souls, inFamous, Supercar Racing, Dirt 2, Folklore... Skidam skoro svaki dan po neku igru.

- Evo liste igara koje se mogu igrati na Jailbreakovanom PS3. Svaki dan stizhe po neka nova:
https://spreadsheets.google.com/lv?key=tqjzdwQGOhsHl_KH0KiEC3w&f=true&gid=0

5. - Na zhalost, nije... Potruditju se da snimim i postavim video sutra na Youtube.

6. - Internet mu je ukljuchen na PS3 ali mu je iskljuchena opcija za samoupdateovanje firmware-a. Online ne mozhe da igra, ako bude igrao, banovatje mu acc. Mada ima neki stealth backup manager ali ne znam koliko je to uspeshno. Ja sam iskljuchio opciju da ide na net. Online igranje mi ne predstavlja neku bitnu stavku.

Chitao sam na forumima da su neki ljudi kupili josh jedan PS3 da bi mogli da igraju preko neta na ovom starom a da na novom Jailbreakuju.

7. - Imash u google kada ukucash PS3 firmware 3.41 download ili potrazhi po PShack, psfreedom ili psgroove.

8. - Sledetji firmware tje eventualno biti hackovan, pitanje je vremena... Moj je postupak ovakav:

Ovaj tekst tje biti podosta dug, tako da se nadam da si raspolozhen za malo duzhe chitanje...  Smile

Ceo proces je bio dosta mukotrpan, najtezhe je bilo da se root-uje HTC Desire, root sektor je imao tako sitna slovca da je i meni sa naocharama bilo problematichno da gledam sva ta sitna slovca i da pratim na forumu kako se root-uje HTC da bi mogao da se napravi Jailbreak opcija.
Kupio sam microsd karticu od 4 giga, za svaki sluchaj, pratio sam uputstva sa sajta. Ceo proces je trajao jedno 2 sata. Posle zavrsene bitke i gubitaka ochnih mishitja, ugledao sam HTC froyo, modifikovanu verziju Androida koju sam skinuo sa sajta. Nije losha, svidja mi se, elegantno izgleda.  Smile

Sa HTC Market sam skinuo PSfreedom tool da ne bih stalno rootovao da enable\disable ps3jailbreak ruchno nego mi to on sam radi, prilichno je olakshan proces. Cheka se jedno 2-3 minuta dok se on lepo digne.

Preko USB flesh memorije sam instalirao Backup manager.pkg i ftp_server.pkg na Playstation 3.
FTP server koristim kada moram da prebacujem fajlove na interni hdd.

Proces ide ovako: Iskljuchim napajanje PS3-ci preko dugmeta koji se nalazi otpozadi, PSFreedom je enable-ovan, uzmem HTC usb gajtan koji sam dobio u paketu, prikopcham gajtan u PS3, pritisnem dugme za napajanje, PS3 je vratjen u zhivot, spreman da se pusti. Ovaj proces mora da se radi, gashenje preko dugmeta otpozadi i paljenje (nemoj odmah, sachekam 10 sekundi pre nego shto upalim dugme).

Sledetja stavka je malo pipava, brzo moram da pritisnem dugme za paljenje a zatim za aktiviranje diska (napomena - disk ne sme da bude unutra dok se jailbreakuje, ako bude, netje nishta da se desi ako kliknem start pa disk), poshto sam lepo kliknuo start pa disk eject, sachekam malo, duzhe se cheka dok se pusti ali to je dobar znak, znak da je PS3 jailbreakovan. Josh jedan znak uspesno Jailbreakovanog PS3 je prisustvo 2 foldera - install appz i game data folder. Skoknem na dole, pustim backup manager, sachekam malo... Pita me da li hotju da ga pustim ili netju, kliknem yes.

Voila - pushten je backup manager, ukljuchim Eksterni hdd preko Docking Station-a, Eksterni HDD mi je HDD koji se nalazio u PS3, 60 giga. Ubacim originalni disk sa PS3 igrom, Soulcalibur 4 u ovom sluchaju.

Izaberem - Red Dead Redemption, recimo, nalazi se na internom HDD-u, kliknem X, izbaci me u XMB, idem na polje sa diskom, vidim da umesto Soulcalibur 4 pishe Red Dead Redemption, kliknem X i igra je pushtena.

To je to. Ceo proces je ritual u neku ruku. Ali vredi svaku muku.

HTC Desire je za to vreme stalno ukopchan u PS3, nemojte ga vaditi.

Ovaj preostali deo teksta tju iskoristiti da dam male napomene i objashnjenja:

1. - Da biste prebacivali igre sa PC na PS3, treba vam program FileZilla, on je solidan za prebacivanje ali se desi da sesija uploada prekine prenos pa mora sve da se radi opet, mozhete da nastavite upload ali pre toga morate da ugasite PS3 i da ponovite ritual paljenja. Zna malo da iritira to, tako da biste sachuvali svoje zhivce, nabavite externi HDD i skladishtite igre koje se mogu igrati na externom HDD-u.

* FTP Server
http://www.ps3-hacks.com/2010/09/07/ps3-ftp-server-released/

*Spisak igara koje mogu da se igraju na internom i eksternom HDD-u i na kojoj verziji rade*
https://spreadsheets.google.com/lv?key=tqjzdwQGOhsHl_KH0KiEC3w&f=true&gid=0

1.2 - Igre koje prebacujete preko filezila prebacujete ovako: Aktivirajte FTP Server, pustite FileZila, aktivirajte PS3 konekciju, sa leve strane je vash HDD na PC-u, sa desne je HDD na PS3. Idete na dev_hdd, pa na game pa posle idete u /LAUN12345 napravite folder GAMEZ *mora velikim slovima, ne mozhe malim.

Udjete u GAMEZ folder, napravite folder za igru, trudite se da bude shto manja rechenica, inache netje da prepozna da je u folderu igra. Recimo, ako zhelite da prebacite Red Dead Redemption, nazovite ga Red. Ili Fallout 3 GOTY, nazovite Fallout samo, Ili Formula 1, F1... Kapirate?

Sa leve strane selektujte fajlove za upload - Prebacujete foldere koji se zovu PS3_GAME, PS3_UPDATE (mozhete ali i ne morate, samo vam zauzima dodatnih 260 mb, to je apdejt za igru koji se povezhe na net i skida ali poshto je net onemogutjen, besmisleno je prebacivati ga. Igra radi i bez tog foldera).
I na kraju selektujete PS3_DISC.SFB.

Znachi, da rezimiramo, uploadujete PS3_GAME, PS3_UPDATE I PS3_DISC.SFB.

Kliknete Upload i to je to, posle samo gledate kada tje da se prekine sesija, kliknete STOP FTP server na PS3, izadjete iz programa, ugasite PS3, ugasite napajanje, ponovite ritual paljenja: start i disc eject...

2. - Imam interni hdd od 640 giga, hdd od 60 giga, od 2.5 incha koji se nalazio prethodno u PS3 sam pretvorio u eksterni hdd preko Docking Station-a. Tu skladishtim igre koje mogu da se igraju preko eksternog jer im fajlovi nisu vetji od 4 giga, za fajlove vetje od 4 giga koristim FTP Server koji je instaliran na PS3.

Ne savetujem vetji HDD od 640 giga da vam bude interni poshto se pregreva ako je 1TB recimo... Neki korisnici su se zhalili po forumima.

Toliko od mene, nadam se da ti je ovo bilo dovoljno, Vandemone.  Smile

P.S. - Sorry shto si malko chekao.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Sep 2010, 21:52:34 od DavidB1988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Prvo da se ispravim. Fireware je 3.50 ne 2.50. Znaci treba mi downdate/downgrade.

Spisak stvari koje su mi potrebne a nemam (ispravi me ako gresim):
  • HTC Desire - 400e (koliko si tvoj platio?, btw procitao sam da se MicroSD kartica dobije uz telefon) ili HTC Touch Diamond - 200e
  • Verbatium eksterni disk 500gb - 50e (mozda ovaj klik
Valjda je to to. Imam ps3,usb flash disk.

Jos nesto sto me zanima:
1.Ja vec igram preko neta neke igre. Je l' znaci da nema teorije da igram pirate offline i originale online?
1.1 Ne igram online igre u zadnje vreme tako da mi nece trebati sve do proleca kad izlazi Mortal Kombat. Je l' tad mogu da se vratim online-u sa istom konzolom na kojoj je predhodno ubacivan sav JB sadrzaj?
1.2 Fireware je 3.50 ne 2.50. Treba mi downdate/downgrade.
2. Znaci menjam sistem sa Android-a na Froyo. Mora tako? Ako mora da li je sve kao kod Android-a? Zbog ovoga bih hteo da prodjem najjeftinije, tako da razmisljam o najjeftinijem uredjaju koji moze da hackuje ps3. Isp.Me.Ako.Gres.
-Boldovana slova sam ja pisao ostalo je tvoje ti odgovori nadam se da si shvatio kako.
3.Sledetja stavka je malo pipava, brzo moram da pritisnem dugme za paljenje napred? a zatim za aktiviranje diska pojasni "aktiviranje" (napomena - disk ne sme da bude unutra dok se jailbreakuje, ako bude, netje nishta da se desi ako kliknem start pa disk), poshto sam lepo kliknuo start na kontroleru? pa disk eject ovde izgleda da je u pitanju nesto na ekranu, sachekam malo, duzhe se cheka dok se pusti ali to je dobar znak, znak da je PS3 jailbreakovan. Josh jedan znak uspesno Jailbreakovanog PS3 je prisustvo 2 foldera - install appz i game data folder. Skoknem na dole, pustim backup manager, sachekam malo... Pita me da li hotju da ga pustim ili netju, kliknem yes. ostalo razumem
4. Ja Docking Station nemam. Sad mi nije jasno zasto ne mogu igre vece od 4gb da se prebace na tih 60gb internog hdd (kod mene 80gb). Aj ako mozes malo detaljnije oko prebacivanja igre sa pc na ps3.

Imam usb flash disk od 16gb da li moze da mi posluzi u jailbreakovanju?
Kao sto vidis nije mi dovoljno pricacemo sve dok to ne realizujem.  Smile Inace hvala na odgovoru ovom i buducim.  Smile Kad sklopim sliku u glavi tad uzimam sve sto mi treba i za jedan dan odradim taj pos'o. Smiley

« Poslednja izmena: 29. Sep 2010, 02:03:01 od vandemon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Sto mu sardela... Netjesh motji da downgradujesh PS3. Oni koji su PS3 updateovali na 3.42 ili novije verzije, netje motji da downgrade-uju svoj PS3. Mozhesh jedino da chekash dok nasha bratja, Hakeri, ne skontaju kako treba to da se radi.

Platio sam ga u VIP-u za 51.000 dinara. Dobio sam 4gb microsd uz njega.

Aj sad da odgovorim na tvoja pitanja.

1. - Nema teorije, mislim, sad ti JB netje raditi, moj savet ti je da vishe na apdejtujesh ps3 nego da chekash da krekuju 3.50...

1.1 - Ne verujem da tjesh motji, banovatje ti tvoj acc poshto detektuju da imash JB, mada ga netjesh ni imati. Banovali bi ti recimo da si imao verziju 3.41, imao JB i pocheo da igrash MK online.

Shto se tiche pushtanja, to se radi na konzoli, znachi na konzoli kliknesh start pa eject disc.

Postavio sam i sliku, da vidish koje dugmitje treba da chuknesh. Znachi - tap start, tap eject. - Jailbreakovan je.

Nisam rekao da ne mozhe na internom fajlovi vetji od 4 giga, na eksternom hdd-u ne mogu da se stavljaju fajlovi vetji od 4 giga. - Recimo ovako: RedDeadRedemption.ps3 fajl koji je tezhak 7.5 giga. Taj fajl ne mozhe da stane na eksterni HDD i mora da se ubaci na interni.

Nisam siguran da to josh mozhe, da se na USB stavi i da se Jailbreakuje, mozhda tje motji u skorijoj budutjnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Feb 2026, 05:52:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.