Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 88
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson k800i  (Pročitano 121349 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Odneo sam svoj K800i u prvi servis i rekli mi da za 2-3 dana ce da mi jave sta bilo i ako ce to puno da kosta da me obaveste pre nego sto poprave. I danas sam ih zvao da vidim sta je bilo rekli su da je GDFS u pitanju i da ce to da me kosta 30e. Odbio sam ih posto u drugom servisu kosta 20e. I vracaju oni meni telefon i kaze meni ovaj izgleda da se baterija nadula i ja vidim stvarno poklopac se podigao otvaram i imam sta da vidim! Baterija se nadula i bas je mekana samo sto ne pukne! I ja kazem sta ste mi to uradili ovako nije bilo kad sam doneo. On kaze nismo ti ga mi otvarali evo sad cu da zovem majstora i zove on njega na telefon i taj mu kaze kao....nisam ga ja otvarao ja sam samo isprobao da ga flesujem i nisam hteo da radim dalje posto bi te to kostalo 30e a ti se ne slazes sa cenom :S I tako me zajebali i sjebali jos i bateriju odneo sam sad u drugi servis i cekam da mi javi da vidim dal ce da poprave.
Zanima me sta moze to da bude uzrok zbog cega se baterija nadula i kolike su sanse da mi je to jos ostetilo telefon?
Posto telefon nije mogao vise da se ukljucuje a baterija se u njega nadula...Znaci nije nikada bio ukljucen sa naduvenom baterijom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Jednostavno... Stavili su neku drugu bateriju, jos ako je telefon imao original bateriju bas im se posrecilo Wink
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ma jok baterija je bas ista kao ona moja isto ima ono izbrisana slova na istom mestu. Citao sam negde da ako je baterija previse ispraznjena, posle naglog punjena hoce da se naduje. Samo se plasim da mi sad ona nije jos i hardverski ostetila mob Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Evo konacno mi vratili telefon iz servisa, naplatili mi 20e popravku. I probam ja vidim radi sve ok. Dodjem kuci i probam da pozovem nekog vidim nema da se cuje nista da nekom zvoni, muzika radi sve ok interfon ali onaj zvucnik napred za razgovor ne radi uopste. Ako ste procitali moje ranije postove ja sa tim telefonom nikog nisam bio zvao jer sam imao problema oko kartice tako da ne znam da li mu je zvucnik pre toga radio pitacu mog caleta. Zanima me vasa iskustva da li se jos nekom desilo da se pokvario zvucnik? Ja sam telefon vratio u servis ali verovatno ce sad da mi naplate plus novi zvucnik :S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Evo popravili mi ovo sa zvucnikom sto nije radilo. I sad radi sve to ali sada imam neki novi problem ne znam dal je do softvera ili nesto drugo. Signal mi stalno pada kad odem na search network i nadje mi mrezu tad se popdne na 5 crte, i posle minut padne signal na 2 i tako varira 1-2 crte. Do cega je to? Neka odogvori neko? I to mi se desi kada pored signala se pojavi neka belo plava ikonica koja pojma nemam sta znaci i od tada pada signal. A kada odem da izaberem mrezu posto mi je kartica 064 ima da se izabere ta plava ikonica YU MTS i neka zelena ikonica YU MTS kao kucica i kad izaberem tu drugu tad bude OK. ali onda posle minut izadje mi opet ona prva YU MTS mreza i tu mi signal padne tako da nece nikako da mi prihvati ovu drugu mrezu Smile Tj prihvati je ali minut-dva i posle se opet vrati na tu drugu mrezu gde je los signal Smile
Eee mislim da sam resio problem Smiley Imalo je tamo u mobile networks da se izabere GSM i 3G i kada stoje te dve opcije tada varira signal jer verovatno 3g mreza jos uvek nema dobro razvijen signal i kada stavim samo GSM bude extra signal Smiley
« Poslednja izmena: 25. Avg 2009, 23:33:07 od zoki358 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
Koliko se secam kad sam imao SE telefon, on cim se otvori crkne zvucnik... Ne znam kakvo je stanje sada? Jesu li ti i to naplatili  Smile Pretpostavljam da nisu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ozbiljno automatski mu crkava zvucnik kad se otvori? Nisu mi nista naplatili i onda nisam ja hteo nista ni da ih pitam sta bilo u kvaru, srecan sam sto mi free popravili Smiley
Nego kod njih sam kupio novu bateriju ali stalno kad se puni izlazi poruka "charging alien battery" procitao sam negde da je to zbog toga sto nije orginalna baterija za telefon, verovatno kineske proizvodnje i onda mi tako detektuje. To mi ne smeta to izadje samo kad stavim da se puni jednom dva puta i to je to ne smara dalje. Nego procitao sam na jednom forumu da napisali da se tada baterija sporije puni u alien mode :S Da li je to tacno? Jao mrzi me opet da nosim telefon u servis iako imam garanciju za bateriju. Jer kakav sam maler plasim se da mi opet nesto ne sjebu a i ne ceka mi se opet dan dva za telefon jer celu nedelju sam bio bez telefona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
jel može neko da mi kaže u čemu bi mogao biti problem,danas sam isključio telefon i večeras kad sam krenuo da ga uključim ne reaguje uopšte probao sam izvaditi bateriju pa vratio medjutim ništa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sta kaze IR port, jel trepce led??
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
izvini jel možeš da mi objasniš sta to znači?probao sam da izvadim bateriju pa da vratim,ubacio drugu karticu,probao da priključim na punjač,ništa se ne dešava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 88
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.