Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 88
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson k800i  (Pročitano 121321 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sa desne strane telefona nalazi se IR port, kad je baterija prazna on trepce, takodje IR port daje da je EROM/GDFS unisten (to ti verovatno nista ne znaci).
Ja ti savetujem da odneses telefon u servis gde ce oni utvrditi sta je otislo, da li EROM ili GDFS, na osnovu procene znace i koliko to zadovoljstvo kosta.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
ok,hvala na odgovoru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Pitanje koje su postaviti je vezano za konekciju ovog telefona sa bluetoothom i pravljenje konekcije izmedju racunara i telefona.

Tacnije, kada stavim bluetooth u racunar, kliknem desnim tasterom misa na ikonicu bluetooth-a i izaberem Join a Personal Area Network. Kada sam izabrao Join a PAN, pojavi mi se novi prozor u kome mogu da izaberem svoj telefon i da kliknem na connect. Kada se konektuje telefon pojavi mi se pored sata jos jedna ikonica za konekciju, od 1MB po sekundi. Kakva je to konekcija, jel za telefon ili za racunar, nisam uspio da zakljucim...

Mislio sam da je to konekcija koja nebi skidala s racuna telefona kada sufram internetom preko istog, ali nije to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
Kada se konektuje telefon pojavi mi se pored sata jos jedna ikonica za konekciju, od 1MB po sekundi. Kakva je to konekcija, jel za telefon ili za racunar, nisam uspio da zakljucim...

Mislio sam da je to konekcija koja nebi skidala s racuna telefona kada sufram internetom preko istog, ali nije to.

PAN (Personal Area Network), je vrsta racunarske mreze. Ne moras da znas sta je, ako sve sljaka  Smile Nece ti se nista skinuti sa racuna, ne brini. Mreza samo pokazuje protok podataka izmedju telefona i PC-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Jednom prilikom sam na youtube vidio da je neko namjestio da mu na ovom telefonu se pali gasi crveno led svjetlo sa zadnje strane telefona, odnosno ono svjetlo koje se upali kad se dugme za slikanje pritisne samo do pola. Kako bih ja to mogao namjestiti?

Kako da stavim da mi neki klip koji sam iskljucivo prebacio iz racunara u telefon,  bude preko cijelog ekrana, i kako da premotavam klip? Koliko se sjecam na se k850i je bila opcija da se premotava tako sto se drzi dzojstik ka lijevo ili desno a to na k800i ne mogu niti klip koji sam snimao niti bilo koji drugi?
« Poslednja izmena: 03. Nov 2009, 21:19:14 od jgjgjgjgjg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ima java app, zove se torch...

premotavanje klipa je moguce, drzi se levo ili desno... ne razumem sta pitas za full screen, jednostavno pustis telefon u full screen-u, a na racunaru odaberes 320x240
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Ja ne uspjevam da premotam niti klip koji sam snimao telefonom, niti neki koji sam ubacio sa racunara u telefon, na taj nacin lijevo desno. Dzojstik radi savrseno dobro, ali to ne uspjevam da uradim.

Sto se tice full screen-a, mogu da uradim sa klipom koji sam snimao, kada izaberem landscape u dodatnim opcijama i pritiskom na dugme back da bi se vratio na pocetni mod. Jel postoji neki nacin da se to uradi i sa drugim video klipovima, konkretno s onim koji su prebaceni u telefon sa racunara?

A sto se tice torch-a, skinuo sam ga, ali ja sam mislio da mi radi ga zmigavac npr. i da mi to crveno svjetlo signalizira kad me neko zove. Jel moze to?
« Poslednja izmena: 03. Nov 2009, 22:49:35 od jgjgjgjgjg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
@jgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgj otvoris video u video plejeru i tamo premotavas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
jel može neko da mi kaže u čemu bi mogao biti problem,danas sam isključio telefon i večeras kad sam krenuo da ga uključim ne reaguje uopšte probao sam izvaditi bateriju pa vratio medjutim ništa
evo sad ponovo da pitam za ovaj problem,sad sam slučajno vadio karticu iz njega i probao da ga uključim i sa leve strane telefona(ako se gleda licem u ekran)kad pritisnem dugme za uključivanje/isključivanje telefona na vrhu pojavi mi se neka crvena lampica(treperi),inače nosio sam ga u servis i kaže mi lik da je neki softver verovatno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
erom ili gdfs, verovatno erom, nosi u servis on ce to srediti Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 88
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.228 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.