Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson k750i  (Pročitano 89092 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
auuuu... al si  se nalupao sada...  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1046
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N70
Za mene je N70 super telefon,ali zbog njegove velicine bih se ja prije odlucio za k750i. Ako imas kakav snimak sa k750i de posalji,jer nisam jos njegov video vidio. Pozdrav
IP sačuvana
social share
* Every puzzle has its pieces
* Every piece has a puzzle
* How much blood would you shed to stay alive?
* Live or die? Make your choice

[SIZE="3"]You`re Just Another Star that`s burnt Out you quickly...[/SIZE]
"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ljudovi, jel će neki korisnik ovog telefona(SE K750i) da proveri jednu stvarčicu:

Vrlo dobar program koji se dokazao na S60 platformi za kontrolu PC-a preko mobilnog telefona - PuppetMaster pored klijenta za PocketPC Client\Series 60 Client\Smartphone Client\UIQ Client\ poseduje i Java Client koji će možda raditi na SonyEricsson telefonu K750i!!!
Znači, kada se instalira program PuppetMaster na vašem PC-u onda u instalacionom folderu(recimo: C:Program Files/PuppetMaster/) pogledati pod Java Client i isti program instalirati na vašem telefonu.
Radi sigurno - preko bluetooth-a!!!
Neka se neko javi jel uspeo da izvede konekciju i kontroliše svoj PC sa telefonom SonyEricsson K750i ili bilo kojim drugim Java telefonom!
Mnogo dobar program - zadnji put postavljen s' moje strane u download sekciji!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
pa to mozes da radis i bez tog programa zove se remote control i postoji na SE telefonima i pre k750...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ne znam za ovaj podatak jer niko od korisnika SonyEricsson telefona od kada sam na ovom i na raznim drugim forumima nije isticao ništa pojavom modela sa kamerama osim same kamere, njenog kvaliteta i extra hi-fi audiofilskog zvuka koji pružaju ti telefoni!
Tako da me čudi podatak da tamo negde postoji program "RemoteControl" kako tvrdiš a niko ništa o njemu da spomene!
Postoji još jedan čisto Java program sličan PuppetMasteru(izvanredan za korišćenje i upravljanje računarom) koji se zove Remote Desktop for Mobiles za više modela i marki telefona koji imaju Java podršku!!!

Sajt: http://www.desktopmobiles.com/index.html

Ajd daj neki podatak više o tom programu koji se zove remote control i postoji na SE telefonima i pre k750...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
to sto neki na forumu ne znaju sve f-je svojih telefona je njihov problem... a isto tako kad vetj neko toliko "brani" symbian telefone trebalo bi da bude uputjen u f-je i ostalih telefona...

da ne bih ja puno drvio evo (PP) gde se o tome pise a ako te zanima vise mozes proguglati lako se nalazi... u svakom slucaju jedna od najboljih f-ja SE telefona...  Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2006, 20:53:23 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Žao mi je ali morao sam da prepravim link koji si postavio jer baš vodi direktno ka drugom forumu a to pravilnikom burek foruma nije dozvoljeno. Recimo ovaj link ka oficijelnoj strani SE telefona na kojoj se i nalazi taj "RemoteControl" tj., preciznije "Bluetooth Remote Control 2.0" može biti postavljen:
http://developer.sonyericsson.com/site/global/docstools/misc/p_misc.jsp
U svakom slučaju sličan program kao i PuppetMaster i Remote Desktop for Mobiles. Mada verujem da najveći broj funkcija ima PuppetMaster od svih nabrojanih programa.
Citat
a isto tako kad vetj neko toliko "brani" symbian telefone trebalo bi da bude uputjen u f-je i ostalih telefona...
Shvatam da je ovo upućeno na moj račun, no ja sam nabrojao dva programa koji služe ovoj svrsi ti si još jedan pride. Pored toga svaki Java program koji se pojavi a služi nečemu korisnom je siguran sam već postavljen na ovom forumu. Program Remote Desktop for Mobiles nije iz jednog prostog razloga - niko ga još nije nigde dao ili postavio free. Treba ga kupiti, stoga ne predstavlja predmet interesovanja mnogima!!!
Priznajmo da nema mnogo ovakvih aplikacija za Java telefone pa samim tim i ne treba biti veliki poznavalac da bi shvatio koje su sve mogućnosti.
Da je neko kojim slučajem postavio konkretno pitanje kao korisnik @voodoo_ns, ja bih pokušao da mu pružim odgovor, ako sam svestan njega. Verovatno si primetio da sam učinio grešku i izvinio se zbog toga istom pored normalno informacije o softveru koji je tražio!
Veću zamerku bih uputio korisnicima koji se zaklinju u primera radi SE K750i a da nemaju pojma o jednoj jedinoj Java aplikaciji koja vredi za taj telefon nego bilo kom poznavaocu Symbian softvera pa i meni samom. Ili najveću onima koji znaju a o tome ne žele da pričaju već čuvaju informaciju za sebe iz ko zna kakvih razloga. Ja sam je pružio bez obzira što "branim" SymbianOS!!!
Niko ne može poznavati sve funkcije mobilnih telefona današnjice kao i sam Java ili bilo koji drugi softver za njih!
Samim tim, nije greh nešto pitati ili ne poznavati. Veća sramota je prećutati ili nemati volju da nešto više naučiš!
« Poslednja izmena: 16. Apr 2006, 21:37:07 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
Ok za link... nisam znao da je toliko rigorozno... mislio sam da se to vise odnosi na direktno reklamiranje a posto ja nisam ni vlasnik ni mod ni bilo sta na tom forumu koji i nema bas slicnu tematiku sa ovim sem ovog dela o mobilnim telefonima ( a i tu nije bas ista ciljna grupa) mislio sam da je ok... moja greska u svakom slucaju, sorry...

Nije bilo uputjeno tebi licno nego svim likovima koji su u fazonu symbian i samo symbian, svakako da symbian pruza daleko vise mogutjnosti nego obicni telefoni ali biti tako iskljuciv je blago receno smesno pogotovo uzimajutji u obzir cinenjenicu da velika vetjina korisnika symbian telefona ne upotrebljava ni 50 % mogutjnosti... A pri tome ja od onih tvojih 16 stavki u kojima navodis prednosti symbian telefona ne mogu "oboriti" samo 5-6 ako ne i manje mrzi me sad da brojim...  Smiley a prednosti koje ostanu mnogima( da ne kazem vetjini) ne igraju neku preteranu ulogu Smiley ... ali to je vetj druga prica...

I slazem se sa tobom, treba vise "osuditi" likove koji ne znaju nijednu java aplikaciju za k750 a mnogi cak ni neke osnovne f-je, ali je pitanje da li to njima treba od telefona... Wink

A sto se tice onih koji svoje znanje "cuvaju" za sebe, ja ih razumem jer sam i sam do sada na mnogim forumima odgovorio na milion pitanja i zasiti se covek... Smiley pogotovo kada odgovoris milion puta na jedna te ista pitanja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Celav sam pa sta ?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 154
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson p910i
Cini mi se da je 'Remote control' bio i na k700i, u svakom lsucaju k750i, w800, w900 itd. svi imaju standardno 'Remote control' i program radi provjereno....
IP sačuvana
social share
Celav sam pa sta ?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Cao ljudi jel moze neko da mi objasni kako da podesim e-mail za k 700i i dali mogu da promenim softver sa o2 na neki bolji? unapred zahvalan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.