Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson k750i  (Pročitano 97569 puta)
Hronicar svakodnevice

Nasmeši se...neko te voli.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S III
baci taj se iz ruku i uzmi symbian brate,i pocini zauvek... Smile
IP sačuvana
social share
- Rijesio sam da se zenim ne jos ali rijesio sam!
-Ja znam da nista neznam, ali ipak znam da vise znam od onih koji znaju da nista neznaju!
!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia N95_8G
tako je baci i uzmi ciglu po mogucnosti da je od 130gr pa nagore ostalo znas

sve razne price adresar ,convertor,protiv komaraca ,screensaver,igrice i zamisli mozes ih
menjat u nove verzije cak i GSM ,sve to je prvih 1mesec dana,onda....
pa to imas i u 750samo fiksnu variantu,osim ako ti je dzeb pojacano Smile sasiven
IP sačuvana
social share
Samsung D500 ----- ,6600k750,JAMin,N80,k810,N98_8G,e51,5800,..next htc Desire
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Osecam da ce biti locka,samo da Cigla objasni hensku gde gresi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ges who???

Zodijak
Pol
Poruke 2116
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 73
tako je baci i uzmi ciglu po mogucnosti da je od 130gr pa nagore ostalo znas

sve razne price adresar ,convertor,protiv komaraca ,screensaver,igrice i zamisli mozes ih
menjat u nove verzije cak i GSM ,sve to je prvih 1mesec dana,onda....
pa to imas i u 750samo fiksnu variantu,osim ako ti je dzeb pojacano Smile sasiven

Eeee ovako pricaju ljudi koji nikada nisu koristili telefon sa symbianom  Smile
SonyEricsson je skroz OK telefon ali je prava igracka naspram sa telefona sa symbianom 6630,6680,6681,i citava N serija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia N95_8G
OK ,nije da nije ali imao sam prvog ---6600 i je OK,
jest ima mogucnost ubacivanja puno programa koj se povtaraju u nove i nove verzije, ali da je toliko ne nadmasnji od danasnjih takozvanih bez OS,
to je zajebancija ali kad vec jednom ti dodze preko glave od upucavanja novih i novih onda brisenje istih itako svaki dan ... i onda
oladis i potrazis nesto lesnu izvedbu,
a kad smo kod simbijana zasto onda ne bi bolja varianta bio windows mobile  :mrgreen:ce ili je to samo privrzenost prema Nokije.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2006, 20:07:31 od hensk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
a kad smo kod simbijana zasto onda ne bi bolja varianta bio windows mobile  :mrgreen:ce ili je to samo privrzenost prema Nokije.
I jedan i drugi OS imaju šta da kažu.
Evo recimo razloga zbog koga sam ja više opredeljen Symbian Nokia modelima:
-Prvo i najznačajnije je to što verujem da postoji mnogo više raznovrsnijeg i zanimljivijeg softvera, igrica, tema za personalizaciju Symbian telefona od recimo WM.
-Drugi razlog je taj što su Symbian telefoni zastupljeniji u mnogo većem broju raznim modelima i čak proizvodjačima po nekoj umereno povoljnoj ceni koja je niža u svakom slučaju od mobilnih telefona sa WM OS-om(čast gotovo jedinim WM izuzecima Motoroli mpx 200/220).
-Treći je taj što je ipak Symbian operativni sistem No.1 OS u svetu za mobilne telefone(smart phone) koji prednjači kako po podršci tako i po razvijanju i izdavanju novih aplikacija.

WindowsMobile ima svoj pun potencijal jedino na PPC i PDA aparatima u kojima se zadnjih par godina ili čak meseci uvodi i mogućnost obavljanja razgovora tj., telefoniranja i samim tim spoj mobilnih telefona i modernih rokovnika, beležnica,..postaje stvarnost. Eh, sada, budimo realni, za takav aparat treba izdvojiti od 650€ pa naviše.....
Citat
to je zajebancija ali kad vec jednom ti dodze preko glave od upucavanja novih i novih onda brisenje istih itako svaki dan ... i onda
oladis i potrazis nesto lesnu izvedbu,
To mu dodje nešto tipa: "dosadi mi upucavanje programa, ali mi ne dosadi ubacivanje mp3 pesama i škljocanja kamerom" ili "dosade mi ove novotarije i jednostavno poželim da mi mobilni telefon služi za telefoniranje a usput da izgleda privlačno"?!?
U tu svrhu ja preporučujem svima SonyEricsson T610 kao nešto najlepše dizajnirano što sam video od mobilnih telefona!

« Poslednja izmena: 13. Apr 2006, 20:32:12 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

google translator ce da dovede do 3 svetskog rata

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1360
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2700 classic
 Ukljuci kameru:
-settings,
    -shoot mode,
       -high quality video.
I onda mozes da snimash koliko imash memorije na telefonu.
IP sačuvana
social share
"Znam da ce te uskoro imati te predivne predsednicke izbore koje mnogo volite, bice veoma zabavni i siguran sam da cim se završe izbori da ce zemlja odma biti primetno bolja. Što se mene tice, ja cu biti kuci i raditi esencijalno isto što i vi, ali kada ja završim sa drkanjem barem cu imati nešto da pokažem" - George Carlin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ges who???

Zodijak
Pol
Poruke 2116
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 73
hensk .. Zasto privrzenost prema Nokiji ???
Pa OS Symbian imaju i novi SonyEricssoni K790i,K800i,P800,P900,P990,M600
Sto znaci da je Symbian sasvim OK stvar cim ga i druge mobilne kompanije preuzimaju Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2006, 23:54:50 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Pa OS Symbian imaju i novi SonyEricssoni K790i,K800i
  Smile Smile Smile
Ali zato imaju 3.14 megapiksela sa autofokusom sto je san za nokiu i njene telefone sa Symbianom.
Nokia i sad ima problema sa 2mpx na N90(velicina,baterija,otvaranje-nije to bas najbolje upakovala),N70 ima losiju kameru od n90 a da nepominjem koliko je bolja kamera na k750/w800.

Ukusi su razliciti,kao i zahtevi korisnika.

Glupo je sto se raspravljate,da je neko ovde u pravu postojala bi samo jedna marka i jedan telefon i samo on bi se prodavao.
« Poslednja izmena: 14. Apr 2006, 14:29:48 od radosavsavatijevic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia N95_8G
hensk .. Zasto privrzenost prema Nokiji ???
Pa OS Symbian imaju i novi SonyEricssoni K790i,K800i,P800,P900,P990,M600
Sto znaci da je Symbian sasvim OK stvar cim ga i druge mobilne kompanije preuzimaju Smile

Ma necu da sad moj post prerasne u polemika izmedzu Eric i Nokia clanova sta je bolje u nedogled,imao sam od banane Nokia 688 ericsson pa sad K750 ,E730 i Nokia 6230i momentalno,nije da mise ne svidza Nokia nego sam izgubio oset kad su poceli da prave telefone kao cigle 130=> pa nadalje, i vidim da ima i drugih koj rade telefone imao sam Simensa SL55  kad je izasao.
Ali da ne okolisem ,kazes Symbijan --nije los ali cij produkt je Symbijan ,prvi color ecran,bluetooth tu ima nesto cudnovato.Ali ipak nisam samo za jednog proizvodzaca
isto na SE sam dosad flasirao fona 7 puta ,novi fw jebote to kod Nok. nema sanse.

I na kraj mislim za koju godiniu da ce obojca da propadnu SAAMSUNG dolazi,na velika vrata
kakva nokia ili ericsson
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.