Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 06:33:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Solarna joga  (Pročitano 88693 puta)
Zvezda u usponu

trt mrt zivot ili smrt?

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Siemens cx40
jebote mikane, sad jos prikupljas i sledbenike, jos malo pa osnivaj svoj samostalni kult
« Poslednja izmena: 31. Jul 2009, 15:10:45 od markobug »
IP sačuvana
social share
Bug DJ's     trt mrt zivot ili smrt?     Bug DJ's
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

[URL=http://img24.imageshack.us/my.php?image=solar

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
jebote mikane, sad jos prikupljas i sledbenike, jos malo pa osnivaj svoj samostalni kult

To NIJE potrebno!!! Sungazing je samostalna praksa koja se izvodi radi kompletne energizacije tela, (i svim benefitima koje ona donosi) te nema nikakve veze sa sektama, verama, kultovima itd.

Dakle, hvala na savetu ali iz pomenutih razloga moram ga odbiti  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!Edit by Anea: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50077
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Galaxy S24
ОК. Како постићи стање у којем ти неће више требати спавање ? Постоје ли неке интензивне медитације код који за 5 минута толико одмориш мозак као да си спавао 5 сати ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
ОК. Како постићи стање у којем ти неће више требати спавање ? Постоје ли неке интензивне медитације код који за 5 минута толико одмориш мозак као да си спавао 5 сати ?

Spavanje je prirodan proces i u sustini ti sluzi kako da ti se telo odmori od dnevnog zamora, tako i da ti se "Kompjuter restartuje" mislim na mozak.

Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!Edit by Anea: Regulisana velika slova u potpisu.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50077
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Galaxy S24
А храна није ?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
А храна није ?   Smile

To ne moze da se poredi nikako!!! Covek bez hrane moze (puneci svoje celije primarnim izvorom energije iz sunca), ali bez spavanje nemoze. Tako da je logicno (kako kazu nasa braca vulkanci  Smile ) da treba slediti prirodne zakone. Btw. u izvestaju o stvaranju, Bog nije rekao Adamu i Evi da kolju i prozdiru zivotinje, nego da jedu sa svakog stabla sem sa jednog.... Tako da je ovaj nacin na koji mi pokazujemo vise prirodniji, dok je nacin punjenja svojih celija zderanjem cvrste hrane surogat za ono sto je uzvisenije.

ok?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50077
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Galaxy S24
НИје ок. Има људи који уопште не спавају ? Како они то постижу ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
НИје ок. Има људи који уопште не спавају ? Како они то постижу ?

Idi na google i ukucaj solarna joga srbija... udji na sajt na kome pise "Dobro dosli u zajednicu mladih i dugovecnih ljudi" moj sajt... idi na link : Nauka i sungazing i videces sve po pitanju cirkadijskog ritma!

Opet kazem da to nije prirodno jel ti se spavanjem luci melatonin!!!!!!!!!!!!!!!

I vidi dzabe ti sungazing ako neces spavati jel ti se po danu stvara seratonin (posebno kada gledas u sunce) a nocu ti se luci melatonin, tako da ako ne spavas nema melatonina i onda nemas benefite sungazinga i logicno je da ti onda ni ne treba.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2009, 17:56:03 od cybermikan »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Obecani interviju, Hira Ratan Manek u Novom Sadu, Srbija na Drzavnoj Tv Vojvodina u organizaciji cybermikana u prostoriji ultra Well organizacije:

1. deo

2. deo

Ps. sledece nedelje postavljam i emisiju koja ce biti na gradskoj Novosadskoj Televiziji Apolo, gde i ja licno dajem interviju!
« Poslednja izmena: 05. Avg 2009, 01:12:59 od cybermikan »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
136. dan (jutro) 22. jul  2009. god.
23 minuta tacno! Ustao sam sa jakim bolovima u predelu oka (levog), mislio sam da cu poludeti od bolova… Ipak sam odradio svoj sungazing za danas i obratio se Hiri meilom da ga pitam zasto me bole oko? Hira me je samo odgovorio: Svi koji rade KOPJUTER I TV GEJZING vise sati na dan, imaju takvih problema jer se oci bune kada se nesto NE PRIRODNO desava. Razumeo sam poruku jer ja kopjutergejzam nekad i 15 sati i duze na dan, onda imamo i mobilnigejzing sa porukama ceo dan pa onda uvece dolazi i tv gejzing itd… sto je puno- puno je!!!  Ovde nije stvar da se ne sme gledati u monitor od kompjutera ili ekran od tv-a nego da se to smanji na sto manju meru kako ne bi nase oci ispastale. Hira mi je takodje rekao da sad jedno vreme radim closed eyes sungazing, u prevodu sungazing zatvorenim ocima na jakom suncu u podne kako bi mi oci ojacale, I da stavljam kapi solarne vode u oci takodje. To je i razlog kasnjenja ovog dnevnika…. Radio sam sungazing zatvorenim ocima po 10 minuta par dana ponekad i to nisam upisivao ko vreme. Inace osecam se fenomenalno i jace nego ranije. Pocela je da mi raste kosa i da se regenerise, na bradi na vidnom mestu gde sam imao bele dlake, sad imam crne kao gar, koza mi je mnogo mekanija i gladja, tako da mi se i sama koza obnavlja.

137. dan (jutro) 24. jul  2009. god.
23 minuta i 10 sekundi na rampi pored puta. Danas sam imao nekog posla ujutro oko 6h i kada sam se vracao skontao sam da necu stici do isteka sigurnog sata kuci na sungazing, pa sam odlucio da to uradim pored puta na samoj rampi. Ljudi su prolazili pored mene u to vreme, ali nisam se sramotio niti imao tremu kao sto bih ranije imao. Najveci fazon u svemu tome je sto su ljudi zastajkivali i oni gledali gde ja to gledam i sta je ziza mog interesovanja. Imao sam svoju omiljenu majicu sa motivom sungazinga i natpisom na njoj: Solarna joga tako da su me poneki prekidali (ali to mi nije smetalo) i pitali za sungazing i sta je to solar joga?  Naravno da sam radio ono sto je moj zadatak i moje pozvanje a to je da im dajem informacije i kontakte kako bi dalje ostali u kontaktu. Oci su mi bolje ali jos osecam pomalo bolove… kapam solar vodu takodje. Od hrane nemam potrebe za cvrstom hranom i dalje.

138. dan (vece) 25. jul  2009. god.
23 minuta i 20 sekundi. Jutros sam isao na plazu: Strand u Novom Sadu i tamo sam dao interviju za TV Apolo. Interviju je prosao dobro i pored toga sto mi je to bio prvi interviju za neku televiziju.

139. dan (vece) 26. jul  2009. god.
23 minuta i 30 sekundi. Ekstra sungazing  uradjen sa terase, bos… prelepo sunce u svom svojem sjaju koji me je ispunjavao puneci energijom i snagom.

-   28. jul 10 minuta sungazinga zatvorenih ociju radi zagrevanja ociju. I ovako sam osetio punjenje I snabdevanje energijom na svakom nivou.
-   29. jul 10 minuta sungazinga zatvorenih ociju radi zagrevanja istih. Danas su mi oci mnogo bolje, cak sta vise ni ne osecam vise bol u njima a i mnogo sam manje za kompjuterom, sto je dokaz kasnjenja ovog dnevnika.

140. dan (jutro) 01. avgust  2009. god.
23 minuta i 40 sekundi. Bos na zemlji do moje kuce u kojoj iznajmljujem sobu za 100€ mesecno. Koliko vidim i ovde su zapoceti neki radovi pa necu uskoro ni imati zemlju da stojim bos na zemlji. OK sve je u redu, moze sungazing da se radi i u obuci, nije problem… kako Hira kaze najbitnije je da uzivas u svom postupku sungazinga. I dalje sam na energiji i snazi sunca, malo vode i caja na dan, s tim da sam danas pojeo i malo lubenice (jedno parce, dok mi ranije pola nije bilo dosta).

141. dan (jutro) 02. avgust  2009. god.
23 minuta i 50 sekundi. Bos na terasi i ekstra uradjen sungazing. Posle gledanja kada sam drzao zatvorene oci video sam svetlo plavi krug ali MNOGO veci nego sto je ikad bio, naredio sam mu da se okrece i da u sredini bude zelena povrsina sto je i bilo tako. Hrana danas: sunce, malo vode i caja ili mleko i med.

142. dan (jutro) 03. avgust  2009. god.
24 minuta tacno! Fantastican sungazing sa terase u beloj majici sa sungazing motivima. Osecam kako mi telo sve vise i vise jaca i snazi. Nisam bio bolestan i znam da mi je imunitet mnogo jaci pa se ni ne bojim ovih vesti o novom- svinjskom gripu i prognozama da vise od 3 milijardi na svetu moze oboleti od njega a da moze doci cak i do nekoliko stotina miliona pa cak i milijardu smrtnih slucajeva, npr. Samo za Srbiju i Hrvatsku predvidjaju da ce oboleti od njega preko 2 ipo do 3 miliona ljudi. Posto nisam bio bolestan da me cak ni grlo nije zabolelo do sad, znam 100% da imam mnogo jaci imunitet te da ce me ova posat zaobici pa sam miran povodom toga. Takodje i vidim da mi se kosa sve vise i vise regenerise i raste nova. Vid mi je mnogo bolji od pocetka ove prakse, I oci me vise ne bolu jer sam i manje za kompjuterom a i radio sam zagrevanje ociju.

143. dan (jutro) 08. avgust 2009. god.
24 minuta i 10 sekundi. Prelepo sunce i naravno predivan sungazing. Danas mora pasti improvizacija. Preporucuje se da se sungazing radi bos na zemlji BEZ trave, sa uspravnom i ispravljenom kicmom ali ako to nije moguce onda moze i u obuci, sedeci, lezeci ili kako vam je najzgodnije. Jutros nisam video sunce stojeci radi drveta i to ga je bas bilo zaklonilo da seni kroz grane nije videlo, te sam izneo lezibeg na terasu, izvalio se koliko sam dug, naslonio se na njega I gledao u izlazece sunce uzivajuci u njemu bez problema. Veceras je emisija na TV Apolo te se spremam za to vec od ranog jutra. Nemam nikakvih problema sa ocima a vid mi je jos ostriji. Jelovnik. Sunce, solarna voda, malo caja i solja medenog jogurta na dan.

144. dan (jutro) 11. avgust 2009. god.
24 minuta i 20 sekundi. I jutros na terasi, izvaljen na lezibegu uzivajuci u suncu i njegovoj energiji. Osecam se ekstra ceo dan i uzivam u postupku, gledam vise filmove i seriju star trek- voyager na DVD uredjaju tako da sam jako malo za kompjuterom mada je on upaljen 24/7 te vas molim za razumevanje ako nekome ne odgovorim odmah… cim vidim poruku i vase pitanje, odmah cu odgovoriti svima. Oci su mi u savrsenom stanju, hranim se samo energijom iz sunca, solarnom vodom, i malo caja za danas.

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 06:33:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.