Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 23:41:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Solarna joga  (Pročitano 88647 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50054
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24
Није ово ништа ново за религијска учења, ево шта пише у Библији:

"Слатка је свјетлост, и добро је очима гледати сунце;"

(Проповједник 11, 7)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

[URL=http://img24.imageshack.us/my.php?image=solar

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
145. dan (jutro) 12. avgust  200. god.
24 minuta i 30 sekundi. Ekstra uradjen sungazing sa terase i predivnim pogledom na sunce. Primetio sam da mi bolje lezi kada gledam u sunce posle 20- tog minuta sigurnog sata, pa sam tako i radio a osecaj je bio fantastican. Podigla mi se energija koja je strujala celim telom. Na jelovniku nista novo… i dalje sunce tj. Fotonska solarna kuhinja, malo vode ili caja na dan.

146. dan (jutro) 13. avgust  2009. god.
24 minuta i 40 sekundi. Uradjen sungazing na terasi posle 20- tog minuta sigurnog sata kada je sunce bilo malo jace. Fino, divno, bozanstveno… Ljudi, ovo samo treba doziveti! Ovakav osecaj se ne moze jednostavno zabeleziti, mora se doziveti. Da mi je neko rekao da cu stajati na jednom mestu mirno i smireno pre oko 5 meseci… pomislio bih da je poludeo znajuci sebe i svoje zdravstveno stanje, pogotovo stanje sa nogama…. Sunce, malo vode na dan i caj, na tome sam i uzivam kao nikad do sad.

147. dan (jutro) 14. avgust  2009. god.
24 minuta i 50 sekundi. Danas sam odradio siguran sungazing malo ranije u sigurnom satu, jer je sunce bilo ekstra crvene boje, a to nisam hteo ni zasta da propustim. Predivan je osecaj kada sunce izlazi i kada se penje na nebeskom horizontu postajuci sve jace i jace… Kada sam gledao osetio sam odredjena probadanja oko srca… cudno? Ne, nije ni malo! Moja mama boluje od srca tj. Ima ostecenje na srcu kao i moja baba i prababa takodje, znaci genetski. Znam da je ovo probadanje u predelu srca bilo jer mi srce jaca i cisti se… takodje i energija koja se tu zaglavila, pronalazi svoj tok da tece dalje… nista se ne sekiram i ne brinem. Sve je u redu i sve je bas tako kako treba i biti. Konzumiram sunce tj. Viskoenergetsku fotonsku hranu, solarnu vodu i malo caja na dan, telo mi je jace nego ikad.

148. dan (vece) 15. avgust  2009. god,
25 minuta! Predivan sungazing uradjen iz susedne sobe sa prozora koji gleda ka zapadu. Uzbudjen sam danas jer zaokruzujem na 25 minuta gledanja u sunce kada je to sigurno i prijatno za oci. Danas je bas bilo tako… veoma prijatno i sigurno za oci. Zalazece crveno sunce koje je svojim zracima ulazilo kroz moje oci me je ispunjavalo energijom i silom svojom, dajuci mi svakog trenutka sve veci osecaj sigurnosti, mira i spokoja. Znam da je sve u redu i sve je bas kako treba biti. Jednostavno sve kroz sta prolazim u zivotu ima svoju svrhu, nekada je to za moj nauk, ohrabrenje, jacanje a nekada je to cisto ono sto moram uraditi prakticno, a to je menjati sebe i okolinu oko sebe. Danas kao i pre… Sunce, solarna voda, malo caja na dan i muzika za stimulisanje chakri i podizanje energije u celom telu.

149. dan (jutro) 17. avgust 2009. god.
25 minuta i 10 sekundi. Veoma sam uzbudjen sto sam usao u 26-ti minut sungazinga polako se priblizavajuci 30-tom minutu prakse. Sa umom, telom i duhom mi je sve u redu, sve je OK i bas kako i treba biti. Mogu reci da sam postigao neverovatan uspeh do sad u sungazingu te da sam doveo telo do potpunog sklada. Moj um i telo su po prvi put u zivotu u tolikom skladu da osecam i izgledam kao potpuno sredjena osoba. Po prvi put sam kako se to kaze pod vaser vagu. LoL Sunce, voda, malo caja ili mednog mleka su moj dnevni meni.

150. dan (jutro) 18. avgust 2009. god.
25 minuta i 20 sekundi. Sungazing uradjen bas ekstra i veoma opusteno. Nisam ni trepnuo a vec je proslo 25 minuta… dakle, telefon je zazvonio i ostalo mi je jos samo da odbrojim 20 sekundi. Kada sam zatvorio oci i drzao zatvorene, video sam ogroman crveni krug i u njemu manji svetlo- plavi koji se okretao, zapovedio sam manjem krugu da prestane da se okrece i da on uziva u meni kao i ja u njemu… prestao se okretati, ali da li je on uzivao u meni, to jos nisam saznao. Sledeci korak u kontroli mislima je bas taj… da znam njihova osecanja (mislim na krugove i slike koji mi se stvaraju pred ocima)… znam da ce neko pomisliti kako trazim nemoguce, ali zar sungazing ili solarna joga nije istrazivanje nemoguceg? Dakle, Sunce sa fotonskom ishranom, voda, malo mleka sa medom i kundalini muzika.

151. dan (jutro) 19. avgust 2009. god.
25 minuta i 30 sekundi. Znaci sta reci za danas? Da krenemo od pocetka. Uradjen sungazing sa terase, u vreme sungazinga osetio sam kako mi energija ulazi u telo i pocele su mi se siriti ruke kako bih je prikupio sto vise. Jednog momenta sam osetio strujanje i trnce u predelu vrata i gornjeg dela kicme… znaci opet zakrcenje energije da slobodno tece telom. Polozio sam ruke na to mesto usredsredio se na teranje bola i zapovedio mu da ode od mene… nakon par trenutaka vise nisam osecao te trnce i sve mi je bilo mnogo bolje. Dakle, telo mi se u potpunosti regenerise i obnavlja. I dalje imam Sunce, vodu, malo caja ili mleka na dan. Sve je OK i sve je u redu, bas kako i treba biti.

Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!Edit by Anea: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
152. dan (vece) 21. avgust  2009. god.
25 minuta i 40 sekundi. Dobar sungazing, ne mogu reci da je nesto bilo posebno, ali mogu istaci da sam uzivao stajuci i gledajuci u sunce. Sunce se polako spustalo niz horizont, dok sam ga gledao, ispunjvalo me je svojom energijom… Kada sam drzao zatvorene oci nakon sungazinga svetlo- plava kuglica mi se pojavila i igrala pred ocima. Osecao sam kako mi energija struji kroz celo telo i kako se sve vise i vise punim njome, mada sam drzao zatvorene oci i dalje… Na jelovniku i dalje Sunce, solarna voda i malo caja na dan. Heh.. mogao bi Kreso Misak da me pozove u emisiju “Na rubu znanosti” da posvedocim licno svojim primerom da je HRM u pravu i da se moze sve duze i duze ziveti samo na energiji Sunca. (sala)

153. dan (jutro) 22. avgust 2009. god.
25 minuta i 50 sekundi. Preslatko crvenkasto Sunce se polako uzdizalo, sve jesnije i sve sjajnije je sijalo dok sam stajao na terasi, bos i gledao u njega… hranio i sitio se njime i njegovim zracima. Njegova energija me je ispunjavala i podizala na novi nivo. Uzivao sam i sladio se svim zracima i fotonima koji su izlazili iz njega, poseban sungazing zaista. Kroz noge mi je sibala energija, ruke su mi gorele od siline i jakoce energije koja me je obuzimala… mozak u potpunom prosvetljenju, nove ideje mi se radjaju… Naravno ni danas me plavicasta svetla kugla nije mimoisla, uzdizala se i spustala ispred mojih zatvorenih ociju, ostavljajuci me sve vise i vise u cudu i divljenju. Na jelovniku od jutros: Sunce, solarna voda i malo caja na dan.

154. dan (jutro) 23. avgust 2009. god.
26 minuta! Poseban sungazing, naravno kada sam dostigao danas 26ti minut prakse. Uzivanje je zapocelo kada sam poceo gledati u tek izlazece zlatno- zuto sunce, nivo energije mi se odmah povecao, ruke i noge su mi “podivljale” od uzbudjenja i predivnog osecaja. Da mi je neko pre 6 meseci rekao da cu 26 minuta stajati i gledati u sunce… nasmejao bih mu se u lice i rekao da je poludeo, ali vidi mene… pa ja stojim 26 minuta tacno i gledam u sunce danas. Hm… cudno kako se covek menja na pozitivno ovom praksom. Kompletno moje telo je dozivelo i dozivljava promenu i regeneraciju. Da spomenem samo neke stvari  koje su se desile kod mene od kad gledam u sunce od 16. 02. 2009. god.
- Imam neverovatan mir i spokoj za razliku od ranije
- Smrsao sam sa 110 na svega 87 kg. danas
- Smanjio dioptriju sa -2.5 na svega -1.5
- Raste mi nova kosa
- Podmladjuje mi se koza i postaje gladja nego ranije
- Vise me ne bolu noge, kosti i kicma (isao sam ranije na rehabilitaciju za kicmu)
- Samo jedanput sam bio bolestan, i to kada sam bio na oko 7 min. sungazinga- posle toga nista!
- Od 11. juna vise nemam potrebu da uzimam cvrstu hranu, ako ja to ne zelim ( a, ne zelim )
Itd.
I, tako dalje gledajuci u sunce i to mi sve je prolazilo kroz glavu, pa stvarno kada pogledate ove neke benefite koje sam naveo, coveka nema sta da izgubi gledajuci u sunce kada je to sigurno i prijatno za oci. Danas me je obisla plavkasta kuglica, kada sam drzao zatvorene oci, ali pojavila se jasno zelena… bila je predivna.

155. dan (jutro) 24. avgust 2009. god.
13 minuta i 10 sekundi za prvi deo dana radi oblaka. Posto mi novi cimeri (njih dvojica) rade sungazing pre mene jer im je sunce jace za oci, posto su na pocetku… kada su zavrsili svoj sungazing i ja sam zapoceo svoj, ali samo prvu polovinu za danasnji dan. Jutros sam posebno uzivao u svom sungazingu i divio se osecaju. Moj savet je svima koji ovo citaju da uzivaju u jutru ili veceri, cvrkutu ptica, prirodi, samom suncu… tada vam se energija mnogo brze podize i vise uzivate. Kada sam zavrsio sa sungazingom jutros, i drzao zatvorene oci imao sam pravu malu predstavu kuglica poput zrna pirinca ispred ociju. Prvo sam video ovalni mali prikaz poput zrna pirinca koji je bio zlatno fluroscentne boje koji se polako spustao na dole. Nakon toga se pojavio isti takav ali indigo boje sa jasnim spoljnim zelenim bljestecim linijama a, kasnije i zeleni. Pa opet zletno zuti koji je padao na dole. Wow! Predivan osecaj, predivno iskustvo zaista mocna stvar. Kako sam samo srecan i nekako zadovoljan sad, sve je ok i sve je u redu. Sve je bas onako kako treba biti, i sve ce biti potpuno u redu.

Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!Edit by Anea: Regulisana velika slova u potpisu.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
Poz svima, imam jedno pitanje, devojka i ja smo poceli da radimo solarnu jogu pre mesec dana i super je, mnogo nam prija,mada ne doživljavamo još uvek neke radikalne promene.  .  .  .  , e sad, juce smo se zaneli pa smo umesto 3.  40 gledali 4 min t.  j.   20 sekundi duže, pa nas interesuje kako da nastavimo sa gledanjem i da li je to veliki problem i da li može da bude opasno?
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50054
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S24
ја сам гледао 15 минута пред сам залазак.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
Ok. . . . ali treba da se svakog dana povecava za 10 sec, a mi smo gledali 20-25 sec duže. . . . Posto smo trebali da gledamo 3. 40 a gledali smo 4 pa se malo tripujemo, kako danas da nastavimo, od 4 i 10 sec ili 3. 50. . . . . . . . . .  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50054
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S24
КО да је то важно.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ok. . . . ali treba da se svakog dana povecava za 10 sec, a mi smo gledali 20-25 sec duže. . . . Posto smo trebali da gledamo 3. 40 a gledali smo 4 pa se malo tripujemo, kako danas da nastavimo, od 4 i 10 sec ili 3. 50. . . . . . . . . . 

Jeste vazno je!!! Moj savet je da gledate "izmedju vreme" znaci sad gledajte od 3:50 i to je to... onda nastavite sa 4 min. itd. i nemojte vise to da radite! Posle gledanja morate drzati zatvorene oci sve dokle god vidite one slike ili boje... samo se opustite i videcete kako cete uskoro poceti osecati benefite!

Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50054
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S24
Нема поенте да неко коме се поквари сат не може практиковати гледање у Сунце... Секунде су само мјере за рачунање времена. МНоги од зачетника соларне јоге нису нису ни знали за њих...
« Poslednja izmena: 26. Avg 2009, 20:33:12 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

trt mrt zivot ili smrt?

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Siemens cx40
jel mogu da gledam u mesec?
IP sačuvana
social share
Bug DJ's     trt mrt zivot ili smrt?     Bug DJ's
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 23:41:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.334 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.