Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 15:02:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Solarna joga  (Pročitano 88201 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Citat
i zato vas savetuju da nosite suncane naocare
Превелик сам шмекер да се тога одрекнем. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

[URL=http://img24.imageshack.us/my.php?image=solar

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.59
Citat
i zato vas savetuju da nosite suncane naocare
Превелик сам шмекер да се тога одрекнем. Smile

Evo ti pravi savet!

Radi sigurni sungazing da ti ojaca telo i imunitet a kasnije tokom dana nosi cvike za sunce i ostani smeker!!!

Eto nikako ne valja biti iskljuciv, ili ovo ili ono!
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!Edit by Anea: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple 15
Inace zmije i stap...

Da se ne lazemo... postoji mnogo prizemnije objasnjenje...

http://en.wikipedia.org/wiki/Caduceus

BTW. Predlazem intezivno iscitavanje knjiga "Riznica obmana" i "Da li postoje stvari koje ne postoje" Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.59
Inace zmije i stap...

Da se ne lazemo... postoji mnogo prizemnije objasnjenje...

http://en.wikipedia.org/wiki/Caduceus

BTW. Predlazem intezivno iscitavanje knjiga "Riznica obmana" i "Da li postoje stvari koje ne postoje" Smiley

Prvo, licno mi je jako drago sto se administrator ukljucio u ovu temu!!!   Smile  i hvala za nove informacije o kundalini!!!

A drugo i sve ostalo, jel se na zastavama i znakovima zdravstva i medicine zmija penje uz stap ili kicmu? DA
Jel isto tako i kod dizanja kundalini? DA!

Jel medicina govori o zdravlju? DA
A da li oni koji dizu kundalini pricaju o zdravlju takodje? DA!

Eto ja tu vidim samo logicnosti!!!

Ps. i Mojsije iz biblije je postavio zmiju na stap (slucajno)? da se Izraelci njoj klanjaju i ozdravljaju!!!  Zmija je uvek bila simbol zdravlja, mudrosti i nauke ili napretka... Isus kaze u novom zavetu... budite mudri kao zmije, i bezazleni kao golubovi...
« Poslednja izmena: 30. Apr 2009, 14:37:22 od cybermikan »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!Edit by Anea: Regulisana velika slova u potpisu.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.59
Sta kaze jedan nas naucnik-metereolog o UV zracenju i UV indexu, a sta o solarijumima?

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.59

67. dan (jutro) 30. april 2009. god.
11 minuta i 20 sekundi
Gledao sam malo kasnije (oko sat ipo) posle sigurnog sata sa cimerove terase bos i ispravljene kicme jel je bilo oblacno te sam procenio da je bolje da ne idem na obalu Dunava a sunce je bilo bas prijatno za oci, UV na nuli! Kada sam odgledao i zatvorio oci video sam crvenilo ispred ociju, sa desne strane poveci crni imidz (sliku) i mali svetlo plavi kruzic koji se okretao u toj crnoj slici. Bilo je predivno!!!

68. dan (jutro) 01. maj 2009. god.
11 minuta i 30 sekundi
Gledanje izvrseno pola sata posle sigurnog sata na svoju odgovornost kroz oblake, ali se sunce videlo! Nakon gledanja sa cimerove terase, ispravljene kicme stojeci, kada sam zatvorio oci video sam ogromno crvenilo, i manji crni odelak sa desne strane u njemu je bila tamno plava kruznica koja se okretala u malom jasno vidjenom oku, stajao sam na terasi i dalje ali sam imao osecaj da uranjam kroz taj plavi krug u oku! Neopisivo!!!

69. dan (jutro) 02. maj 2009. god.
11 minuta i 40 sekundi
Gledanje unutar sigurnog sata! Fantastican sungazing! Nakon gledanja kada sam zatvorio oci video sam ogromno crvenilo i crnu manju povrsinu na cijem rubu je bilo manje svetlo plavo oko, to oko se okretalo i naki imidzi ili slike su se prolamali kroz njega. Osecam neverovatnu snagu u rukama i nogama, da pomenem tu da sam imao jako slabe kosti, a u levu ruku kao da sam bio invalid nisam mogao ni supenu kasiku da podignem njome... sad dizem ceo kauc bez problema kada sam jucer spremao sobu!!! Znaci nemogu da verujem kako mi je ojacala posebno leva ruka i kako sam dobio dosta kalcijuma i drugih minerala iz sunca!!!!

70. dan (jutro) 03. maj 2009. god.
11 minuta i 50 sekundi
Fantastican sungazing unutar sigurnog jutarnjeg sata! Vid mi se i dalje poboljsava, sve je bolji i bolji... uz sungazing koristim i solarnu vodu, perem oci njome vise puta na dan i kapljem kapi vode u oci. Nakon gledanja kada sam zatvorio oci video sam ogromnu crvenu povrsinu sa crnom mrljom na desnoj strani i manji svetlo plavi krug koji se pretvorio u manje oko, a to oko je ispustalo iz sebe mnogo manjih krugova koji su bili sve manji i manji dok nisu na kraju potpuno nestali. Vidim mnogo jasnije boje jako su izrazene sad i cistije. Kada gledam u zvezde sada vidim da su crvenkaste boje i kako sjaje... ranije su mi sve bile zute samo su neke vise a neke manje sijale.

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ovako necete dobit nikakve bolesti niti rak niti cete izgubit vid ili neznam s cim vam pune tu vasu glavicu. . . ja radim sun jogu vec 4 mjeseca i nisam izgubio vid (dapače ćak sam ga i poboljšao) i nisam dobio rak kože jer se cijeli dan suncam po plažama bez zaštitnog faktora itd. . . gledam u sunce svaki dan po 15 min i mogu vam reći samo sve najbolje o sun jogi. . . .  uspostavit cete uravnoteženost u vašem tijelu i umu a kad to budete napravili vise necete bolovat od nikakvih bolesti. . . sun joga vam samo pruza dodatno punjenje energijom . . .  onaj koji je u strahu ili nezna sto bi u svom zivotu radio neka ne omalovažava druge koji žele širit dobro ljubav i sreću. . . .  kako kaže jedan čovijek : promjeni sebe i promjenit ces mišljenje o svijetu. . . .  moja preporuka da radite još puno na samim sebima. . . želim vam puno sreće i zdravlja i jako jako jako  puno ljubavi :D :D :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Da li ste znali da je neophodno da se hranite Suncevom svetlostcu preko ociju da biste bili zdravi odnosno u stanju psihofizickog blagostanja? Novootkriveni protein melanopsin u oku ljudi je deo mehanizma koji doprema Sucevu svetlost do unutrasnjeg sata. Oci su kanal do unutrasnjeg sata!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.59
Naucne potvrde nasih tvrdnji o sungazingu:

Ljudi kao i biljake i zivotinje imaju svoj 24-casovni sat, bioloski sat koji stvara cirkadijske ritmove. Planeti Zemlji treba 24h da napravi jedan pun krug oko svoje ose krecuci se oko Sunca.

Cirkadijski ritam je ciklus koji se vrti u krug kao zemlja oko svoje ose na putu oko Sunca. Ovaj ciklus je poput Zemljinog ciklusa zavisan od Sunca/Sunceve svetlosti. Samo ime ciklusa to govori, cirkadijski od circa sto znaci oko/okolo i dies sto znaci dan. Pomenuti ritam u skladu sa kretanjem Zemlje tokom 24h stvara promene temperature tela, mozdane aktivnosti, produkcije hormona i metabolizma. Mozete da radite, jedete, pijete, vezbate najzdravije ali ako ne unesete dovoljnu kolicinu Sunceve svetlosti   preko ociju   vasa osa rotacije nece biti zdravlje nego bolest. Sunce je spoljasnji sat po kome se bazdari/uskladjuje nas sat. Nas sat, unutrasnji sat, unutrasnji stvoritelj ritma se zove SCN-suprahijazmaticko jedro koje se nalazi u hipotalamusu...

Za vise informacija kontaktirajte me preko privatne poruke!!!

Molio bih sve koji zele da zapocnu sami svoj sajt o sungazingu kako bi se ova praksa sirila dalje, da se jave da im dam uputstva i adresu free hostinga!!!
« Poslednja izmena: 05. Maj 2009, 06:55:31 od lightsoft »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.59
71. dan (jutro) 04. maj 2009. god.
12 minuta!
Sungazing odradjen u 20- tom minutu sigurnog sata, sunce je bilo crvenkasto i veoma ukusno... Kada sam zavrsio gledanje i zatvorio oci video sam samo neke crtice i strafte koje su mi prolaze ispred ociju i one su formirale neke figure, pokrio sam oci dlanovima tako da mi celo i teme budu izlozeni suncu jedno vreme, tada sam video kroz obe ruke po jednu rupu na njima i te dve rupe su se sirile i skupljale, zatim je i to nestalo.

72. dan (vece) 05. maj 2009. god.
12 minuta i 10 sekundi. Uradjen sungazing u sigurno vreme sa terase odakle se video prelep zalazak narandzasto- crvenog sunca. Kada sam zavrsio svoje punjenje bozanskom energijom i zatvorio oci video sam razne slike koje su se stapale jedna u drugu, osecaj je bio fantastican! Imao sam dosta energije a kroz ruke mi je tekla neverovatna dodatna energija, nekako drugacija nego sto sam osecao u telu!

73. dan (jutro) 06. maj 2009. god.
12 minuta i 20 sekundi na obalama Dunava u drustvu nebrojeno puno komaraca u sigurne sate tacno u 6:10 minuta. Bio sam bos na pesku i zemlji uradio svoje punjenje energijom za danas i osecaj je bio fenomenalan! Kada sam zatvorio oci na kraju video sam crvenilo i u gorenjem levom uglu crnu podlogu i omanji krug svetlo plave boje koji je jednog momenta poceo da menje boju u ljubicastu i da se okrece prikupljajuci (privlaceci) crvenu u sebe dok nije potpuno nestala.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 15:02:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.