Да, свакако су једни мање замаскираних од других. А у свим сновима влада симболика - па тако и тај твој сан одаје јасну симболику. Све се те ствари у овим текстовима што је Лив поставила.
О оквиру екскурзије путујем негдје са вршњацима аутобусом. Стајемо да направимо паузу у некој тобоже коцкарници која је у ствари крчма са дрвеним клупама и 4 до 5 аутомата тј. игара на срећу. Кад смо дошли вршњаци су се забављали аутоматима типа blacjack убациш новчић и чекаш да нешто добијеш. И тако они играју а ја само посматрам, играју а нико ништа да добије. Пошто нико ништа да добије полако почеше одлазити.
На крају остадох сам у крчми, гледам у аутомат у који је задњи убачен новчић. Отједанпут тај аутомат проради и поче да избацује лову да ти памет стане. Све избацује кованице 2; 1; 0,5; конвертибилних марака (босанска валута). Ја трпам у џепове и већ се ствара хрпа крај мојих ногу. Након што сам велике џепове од јакне напунио толико да само што нису пукли и више од пола хрпе стрпао у јакну (више нисам имао гдје да их стављам)... дође нека жена и рече да ово што је остало на поду не дирам и да сам свој дио узео. (ваљда да не би тотално банкротирали) И ја сав срећан, пуних џепова одох у бус а нисам ни играо bj :D
Po svemu sudeći tvoj san označava tvoje uverenje da time što ne žuriš u donošenju nekakvih nesmotrenih odluka profitiraš i ti i drugi. A da tvoji poznanici i prijatelji donose lakomislene odluke, kockaju se sa životom i zdravljem i obavezno gube u tome.
Po svemu sudeći tvoj san označava tvoje uverenje da time što ne žuriš u donošenju nekakvih nesmotrenih odluka profitiraš i ti i drugi. A da tvoji poznanici i prijatelji donose lakomislene odluke, kockaju se sa životom i zdravljem i obavezno gube u tome.
симијон, највише те готивим на овом форуму :flower:
симијон, највише те готивим на овом форуму :flower:
И ја сав срећан, пуних џепова одох у бус а нисам ни играо bj Smile
Sim,lepo mu reci shta to stvarno znachi... U narodu se to kaze "ocesh da se *ebesh a da ti ne udje" U stvari se plashish zivota i nisi spreman ni na najmanji rizik a ochekujesh da cesh nagradu ipak dobiti,ali "(only) he who dares -wins"
btw,svoje snove retko pamtim,ali kada ih zapamtim to su pravi filmovi.traju i traju...
« Poslednja izmena: 09. Maj 2008, 18:57:15 od arlekin »
Dok gledam sve te grobove osjećam jaku grozotu u i užasavam se činjenice da ne mogu pobjeći od grobova ma kud krenuo...
Sanjao sam ja još dosta sličnih snova i u principu im je zajednički osjećaj grozote, san je bukvalno ružan.
Kada sanjam strašan san srce mi lupa, disanje mi je ubrzano i u nekoj kulminaciji straha se probudim. Takav san brzo zaboravim...
No kod ove po meni najdepresivnije vrste snova, grozota ostaje u glavi i dugo nakon što se probudiš!
I koliko to ima uticaja na tebe kada se probudis? Ti neka emocionalno labilna osoba? Zasto te interesuje u opste? Ako si samosugestivno jaci mozes kontrolisati sta ces da sanjas ako te toliko pogadja.. Jesi gay? Kada je moja baba umrla uzeo sam sve novce iz kovcega :evil: :evil: :evil: pa ne sanjam nju i prazne grobove.
Ko te uopšte tera da učestvuješ na temi.. :ballbounce:
Ako hoćeš objašnjenje moraš mnogo detaljnije da objasniš san, sve što radiš i vidiš, kako se osećaš, i okolnosti u kojima si taj san sanjao.
Recimo da li ti tražiš te pare i gledaš u travu ili ne tražiš nwego samo primetiš, da li se raduješ, čudiš, skrivaš nađeno. Kako izgleda okolina, ima lči drugih ljudi u tvom snu ili si na nekom pustom mestu. Kakva je to trava; livada, park, proplanak u šumi.
ma meni su snovi dosta mutni.uglavnom dvaput sam sanjao san.oba puta se nalazim nedaleko od kuce,poznato mi je mjesto nije proplanak vise kao malo trave pored trotoara.i kao ja pogledam i vidim pare i ja uzmem i ne trazim ja njih,prije da se one same pojavljuju cim skrenem pogled.i naravno ja presretan :P
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.