Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Смрт је илузија коју ствара свест  (Pročitano 39131 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Odgovornost je ljudska izmisljotina onih koji su stvoreni da kontrolisu i manipulisu ostale.
Znaci, roditelj nema odgovornost za svoje dete? Po principu: muko moja predji na drugoga.
Samo idiot nema odgovornost.
Postoji odgovornost koja je ljudska, imanentna, a postoji i odgovornost koja se uci (ona se zaista moze protumaciti u vecini slucajeva kao vrsta kontrole...posao, skolovanje, racuni, porez itd).
Citat
Ljubav je enrgija koja stvara i nema dodirnih tacaka sa ljudskim izmisljotinama.
Ako zaista postoji ljubav, onda je neminovna posledica toga i odgovornost, briga. Takodje, "odgovornost" se moze prepisati i zadovoljavanju sopstvene sujete i ega ali to je drugi padez.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Samsung GT-S7580
 Smile

Мислим да је тема отишла у три лепе кад су сви почели да објашњавају петнаест редова текста из уводног поста. Скроз неозбиљно анализирати тих петнаест редова из неког новинског чланка, где је представљено као да је Ланза први поменуо реинкарнацију.

Citat
Дечак је, наиме, рођен годину и по након што му је преминуо деда. Када је имао 18 месеци, отац му је мењао пелену, у једном тренутку дечак га је погледао и рекао: „Када сам био у твојим годинама, ја сам мењао твоје пелене“.

Најјачи доказ рекла-казала пута 2.500.

Мислим да никад више изгубљених мисли нисам видео но на овој теми  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Ericsson jeste

Citat: abenaz
ne
Ha ha ha, tipicno za sve prodavce bajki na Bureku koji se preznojavaju da svoje bajke ovde predstavljaju kao stvarnost i kada se suoce sa nepobitnim cinjenicama ( istinom ) - cute kao tajna i sakrivaju se kao kukavice.
jebote ti si opterećen nekakvim bajkama i prodavanjem istih  Smile
ček da probam da ti odgovorim u tvom maniru..khhm:
možeš li da nam objasniš šta je to tipično za koje i kakve prodavce kakvih bajki?
možeš li da nam navedeš princip kojim si došao do tog otkrića, do te ''istine'' da se bilo ko na ovom forumu ''preznojava''? na osnovu čega ti tvrdiš da se ja ili bilo ko drugi ovde ''preznojavamo''?
koje bajke ko predstavlja kao ''stvarnost''? o ČEMU ti pričaš?!
ja ne ''ćutim kao tajna'', odgovorio sam ti ''ne'', ne mogu (odnosno neću) da ti navedem primer bilo čega, jer će to voditi u još jedno ''aj sad navedi primer toga'' itd itd, i tako bez kraja i konca, kao da troluješ
odakle ti pravo da mene ili bilo koga ko ne želi da se dublje upušta u ''rasprave'' sa tobom nazivaš ''kukavicama''?! i onda ti kažeš kako ne vređaš nikog
tvoja mržnja prema meni je i više nego očigledna.
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia Luvmya 520
Mozes ti da ignorises svet oko sebe...ali taj svet nece ignorisati tebe...
Opet matori ponavljam... ti ili se zajebavas.. ili si " a few french fries short of a happy meal "... treceg nema.
Citat: 85Kristal
Znaci, roditelj nema odgovornost za svoje dete? Po principu: muko moja predji na drugoga.
Samo idiot nema odgovornost.
Postoji odgovornost koja je ljudska, imanentna, a postoji i odgovornost koja se uci (ona se zaista moze protumaciti u vecini slucajeva kao vrsta kontrole...posao, skolovanje, racuni, porez itd).
Pa naravno da nema. Kako roditelj koji sa ljubavlju neguje, odgaja i vaspitava dete moze da bude odgovoran za dete koje je uz takvo roditeljstvo olicenje negativnosti i zla ?
Postoji tvoja ubedjenost da postoji odgovornost. Ti si tu nebulozu prihvatio i oko toga sagradio svoje
" shvatanje " i stav prema desavanju koje si doziveo.
Nisam siguran da li se rec " odgovornost " i sistem obmane koji ide uz nju pojavila pre najvece ljudske gluposti zvane " religija ".
Citat: 85Kristal
Ako zaista postoji ljubav, onda je neminovna posledica toga i odgovornost, briga. Takodje, "odgovornost" se moze prepisati i zadovoljavanju sopstvene sujete i ega ali to je drugi padez.
Nemam pojma u kakvom ti svetu zivis, ali se ja u mom jos nisam susreo sa osobom koja je u nedoumici da li ljubav postoji.
Ali je vise nego ocigledno da tebi nije jasno sta je ljubav a sta je izmisljeni zakon koji naivne primorava da mu se povinuju i to prihvate kao " odgovornost ".
Citat: hkj
Ako iskreno misliš - hvala.  Smile    Inače, ja obično ni ne zalazim u ove teme ali sam video sveži post i reko aj da pogledam o čemu se radi. I vidim da je tekst sličan ovom stavu koji sam i ja video i preuzeo iz Matriksa, pa reko eto, da se podsetimo toga.

Ova, i ona scena kada Meroving priča o kauzalitetu, iliti zakonu akcije i reakcije... u par minuta objašnjavaju neke stvari i teme oko kojih se čovečanstvo lomi već hiljadama godina. Meni barem...
Ti imas svoju fantaziju i mastu o Matrx trilogiji, a ne ono sto je u njoj receno i prikazano ( sto se tice ove nebulozne teme ).
Merovingova prica o kauzalitetu i nepostojanju izbora je i dalje neshvacena od strane covecanstva.......
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Ericsson jeste
ćutimo a? kukavice!  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
@Ajfi - od bacanja pegle do simpatija...napredovali smo u sirenju ljubavi i pogazili netrpeljivost  Smile

@Abenaz - postoje opazanja do kojih sam moras da dodjes, niko to ne moze da ti servira. Naravno da covek ima slobodnu volju i naravno da postoji neka veca sila od nas samih. Verovatno se sklad toga zove savrsentstvo.

Ali zar nije ovde tema o smrti kao iluziji? Smile

Kada ste vec poceli da pricate o deci, eto prilike da se kaze da mi ne umiremo jer dalje zivimo kroz decu i decu njihove dece i tako ide ciklus.

Na stranu dusa i njena vecnost, sto je tema numero duo  Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Ericsson jeste
je l ti stvarno veruješ u to? ali najstvarnije? da ''živimo kroz decu''?  Smile
i dalje bez odgovora  Smile samo govoriš kako postoji a nikako da mi objasniš KAKO postoji, na koji način, kako je to moguće (uzevši u obzir sve ono što sam napisao)?? do kakvih ja to opažanja treba da dođem? naravno da može da mi ''servira'' tj objasni, svako može, ako ZNA O ČEMU PRIČA, ako i on sam razume to. ti očigledno ni ne znaš šta si htela da kažeš
evo, da probam iz drugačijeg ugla, mi delamo na osnovu naših misli. toliko bar, nadam se, svi znamo. ODAKLE nam te misli? mi ih sasvim sigurno nismo sami stvorili, to tek ne bi imalo nikakvog smisla.  naša dela su rezutat naših misli. ne možemo da kontrolišemo/biramo misli (koje nam stalno naviru i ko zna odakle i kako dolaze).ergo, ne možemo da biramo šta činimo (možda možemo ali samo prividno i površno, ne možemo stvarno, baš zato što smo vođeni ko zna kakvom silom), ne postoji slobodna volja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
To da zivimo kroz decu sam cula od jednog ateiste, pa prenosim.

Sta ti ustvari hoces da kazes? Da kroz tebe deluje neka sila i da ti nemas svoju volju vec si potcinjen toj sili ali ne umes da objasnis kako ona na tebe deluje i kako to sve funkcionise?

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
"Infinite love is the only truth.
Everything else is illusion."  Dejvid Ajk
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.